اگر دقت درجه ایی برات مهم نیست و فقط جهات رو میخوای من راهایی دارم که میتونی خودت سنسور رو بسازی
چون همچین سنسوری با دقت خوب تو بازار هست و ماله شرکت فیلیپس هست اما درایو کردنش داستانی داره چون خروجیش زاویه اختلاف فاز هست
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
اگر دقت درجه ایی برات مهم نیست و فقط جهات رو میخوای من راهایی دارم که میتونی خودت سنسور رو بسازی
چون همچین سنسوری با دقت خوب تو بازار هست و ماله شرکت فیلیپس هست اما درایو کردنش داستانی داره چون خروجیش زاویه اختلاف فاز هست
من یک طرح ابتکاری ساختم که با IR کار میکنه.
بیشتر یه کار هنری هست.
با دیود های IR گیرنده ریز یک چیزی شبیه ساعت ساختم که روش عقربه قطب نما میچرخه وجلو IR رو میگیره.جهات رو اول مشخص میکنم یعنی میدونم هر وقت رو فلان دیود یک داشتم الان سمت شمال
این طرح رو بخوبی جواب گرفتم اما دقیق درجه ایی نیست فقط سمت میده
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
سلام
یعنی شما برای جهات مختلف یک گیرنده گذاشتین و روی عقربه قطب نما یک فرستنده.
هروقت فرستنده با گیرنده ارتباط برقرار کرد شما جهت رو توسط میکرو تشخیص می دهید.
نه خیلی راحت تر
عقربه ایی که سمت شمال رو نشون میده خطوط IR رو قطع میکنه
پس هر سمتی از این ساعت دیودی که خطوطش قطع شد اونجا شمال هست.
اینم بگم که این سنسور دست ساز رو تو ثبت اختراعات ثبت کردم
دیدگاه