سلام. من میخوام 20 تا 30 تا ال ای دی رو با آی سی 4017 به ترتیب روشن و خاموش کنم به طوری که هر بار تنها یک ال ای دی روشن باشه و بقیه خاموش. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام. من میخوام 20 تا 30 تا ال ای دی رو با آی سی 4017 به ترتیب روشن و خاموش کنم به طوری که هر بار تنها یک ال ای دی روشن باشه و بقیه خاموش. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام و درود، هر آیسی CD4017 فقط 11
تا خروجی داره که یکی carry out هست که
به کارمون نمیاد و باید از
3 آیسی CD4017 برای 20 تا LED و از 4 آیسی
CD4017 برای 30 LED استفاده کرد.
تا خروجی داره و باید از 2 آیسی CD4017 برای
20 تا LED و از 3 آیسی CD4017 برای 30
LED استفاده کرد.
با سلام و احترام
هر 4017 ده خروجی دارد و در صورتیکه بخواهید پشت سر هم وصلشان کنید، فکر کنم تنها از 9 خروجی آی سی اول و هشت خروجی آی سی های بعدی بتوانید استفاده کنید.
با سلام و احترام
هر 4017 ده خروجی دارد و در صورتیکه بخواهید پشت سر هم وصلشان کنید، فکر کنم تنها از 9 خروجی آی سی اول و هشت خروجی آی سی های بعدی بتوانید استفاده کنید.
همچنین درود بر شما،
اشتباه تصحیح شد و خروجی یازدهمی فقط carry out هست که فقط زمانی
فعال میشه که خروجی های اصلی آیسی یه دور کامل زده باشن.
تا خروجی داره که یکی carry out هست که
به کارمون نمیاد و باید از
3 آیسی CD4017 برای 20 تا LED و از 4 آیسی
CD4017 برای 30 LED استفاده کرد.
سلام و درود بیکران
طرح دوستمون کاربر emitor به نظرم طرح خوبیه. فقط نمیدونم به جای ترانزیستور 2N3904 میشه از 2N2222 استفاده کرد یا نه؟!؟
با سلام و احترام
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار
یک مشکل اینجاست که آی سی اول با پایان شمارش، مجددا شروع به شمارش میکنه. در حالی که باید غیر فعال بشه و آی سی بعدی فعال بشه.
دوست بزرگواری که طرح اول رو ارایه کردن به نظرم طرح خوبیه و این مشکل رو حل میکنه. من فکر میکنم با گیت های منطقی هم میشه این کار رو انجام داد. خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
یک مشکل اینجاست که آی سی اول با پایان شمارش، مجددا شروع به شمارش میکنه. در حالی که باید غیر فعال بشه و آی سی بعدی فعال بشه.
دوست بزرگواری که طرح اول رو ارایه کردن به نظرم طرح خوبیه و این مشکل رو حل میکنه. من فکر میکنم با گیت های منطقی هم میشه این کار رو انجام داد. خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم
با سلام و احترام
در 4017 اولی و بعدیها باید خروجی آخریعنی پایه 11 را به پایه 13 Clock Inhibit وصل کنید. اینجوری در هر مرحله وقتی پایه 11 یک شد پایه 13 را یک نگه میداره و دیگر کلاک تاثیری رو آن ندارد. از گیت AND هم میتوانید در هر مرحله برای انتقال کلاک به 4017 بعدی استفاده کنید. اگر تمایل دارید خودتون روی روش درست کردنش فکر کنید که بهتره ولی اگر هر موقع خواستید بگید تا مدارش رو برایتان بگذارم. داخل پروتئوس تست شده و جواب میده.
موفق باشید.
با سلام و احترام
در 4017 اولی و بعدیها باید خروجی آخریعنی پایه 11 را به پایه 13 Clock Inhibit وصل کنید. اینجوری در هر مرحله وقتی پایه 11 یک شد پایه 13 را یک نگه میداره و دیگر کلاک تاثیری رو آن ندارد. از گیت AND هم میتوانید در هر مرحله برای انتقال کلاک به 4017 بعدی استفاده کنید. اگر تمایل دارید خودتون روی روش درست کردنش فکر کنید که بهتره ولی اگر هر موقع خواستید بگید تا مدارش رو برایتان بگذارم. داخل پروتئوس تست شده و جواب میده.
موفق باشید.
اگر بگذارید که لطف می کنید
اگر بگذارید که لطف می کنید
با سلام
از خروجی Q9 اولین IC و Q0 و Q9 آی سی های بعدی نباید جهت اتصال LED استفاده نمایید. در صورت نیاز به تعداد بیشتر باید الگوی IC وسطی را تکرار نمایید. پایه 13 آی سی آخر هم حتما باید به گراند وصل شود.
دیدگاه