اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل هوشمند

ما شش تا دماسنج و شش تارطوبت سنج داریم که دما و رطوبت محیط رو میگیرند.
    شش تا دماسنج دیگه داریم که دمای کوره ی بخاری رو اندازه میگیرند.
    بیست و چهار تا سنسور شبیه سنسورهای آسانسور که اگر چیزی بهش بخوره عمل میکنه.
    دو تا فلوتر هست.
    حدود چهل وسیله برقی هم هست که فقط خاموش و روشن میشند.

دیدگاه

ببین جا زیاده دوستانه تر میشینیم اگه بازم چیزی هست اضافه کن. :eek:
      اینا که اول 15 تا بود؟؟؟
      این داستان کاره تو سایت انجام دادن نیست.این یه پروژه اساسیه
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

آره موافقم
        شما گفتی کلش رو بگو! من هم فکر میکنم خیلی زیاده اون هم واسه بی سوادی مثل من. گفتی بگو گفتم بگذار ایده آل خودم رو بگم!
        برای حالا فکر میکنم اون کاری که اول داشتیم پیش میبردیم خیلی خوبه، ما هم یه چیزایی یاد گرفتیم.
        فقط این نکته توش مهمه که بشه چند تا وسیله رو با هم روشن کرد.
        ممنون

دیدگاه

ببین این پروژه اصلا سخت نیست اما واسه یک مبتدی با اینکه میکرو هم بلد نیستی و به این صورت دارم برات توضیح میدم سختش میکنه.
          ok من طرح قبل رو آماده میکنم به همین صورت که میخوای بعد یک طرح دیگه با میکرو و واسط سریال برای ارسال و دریافت میزارم تا یکم راه بیفتی بعد میریم سر اصل مطلب.
          خوبه؟؟؟
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام

این برنامه کامپیوتری تو VB برای 15 خروجی : http://www.4shared.com/file/91329313/ebca220c/_2__program.html

اینم طرحت :

دیدگاه

سلام
              عالیه!
              ممنون از طرحت. من این رو تهیه میکنم.
              باز هم ممنون

دیدگاه

خواهش میکنم.
                وظیفس.
                این طرح رو اول رو برد برد ببند تا کارش رو ببینیم بعد بیار رو PCB
                البته فکر کنم با Protel هم کار نکرده باشی

دیدگاه

سلام
                  با پروتل کار نکردم اما برنامه اش رو دانلود کردم دارم میبینم بلکه یه کاریش بکنم.
                  ممنون

دیدگاه

برای کم کردن جریان کشی مدارت در زمان on بودن میتونی بجای رله Mosfet قدرت بزاری که تا 500 ولت و 8 آمپر سوییچ میکنه
                    این مدار حتما باید با پرتل طراحی بشه چون Line زیاد داره و باید از راه روتینگ اتوماتیک بری که بتونی قطعات رو تمیز بچینی کنار هم.مثلا رله ها در یک خط و قطعات اطرافش کنارش.
                    ولی تا رو برد آزمایشی تست نکردی برد نزنیا!
                    برای تست اون برنامه که برات نوشتم یک LED رو پین آند رو بزن به پایه 2 پرت پارالل کامپیوترت و پین کاتد رو بزن به یکی از پایه های 18 تا 25 و بعد کلید 1 رو بزن.LED یک چشمک 500 میلی ثانیه میزنه و دوباره بزنی یعنی زمان خاموش دوباره یه چشمک میزنه

روند کارت رو خبر بده.من همه جوره در خدمتم

موفق باشی

یا حق

دیدگاه

من که دارم حسابی استفاده می کنم. واقعا آقای نجفی خوب توضیح می دی. ساده و بسیار آموزنده. ولی تا کاملش رو ندونم، دست بر دار نیستم.
                      منتظریم.
                      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

با پورت کام یا همون آر اس 232 کار کن
                        کار باهاش راحته
                        من همین پروژه شما رو درست کردم
                        و با کامپیوتر بهش دستور میدم
                        الان 8 تا خروجی داره ولی بیشترشم می تونی بکنی( نیاز نداشتم روش کار نکردم)
                        با یه میکرو مگا 8 و یه آیسی مکس232 و یه بافر uln2803 برای قطع و وصل رله
                        شما اول ارتباط با پورت کام رویاد بگیر و راه اندازی کن تا بعد رله ها رو وصل کنی و....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X