اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دو تا سوال ناشیانه...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دو تا سوال ناشیانه...

با سلام خدمت شما دوستان دو تا سوال پیش پا افتاده داشتم:
    1.برای ایجاد کلاک های متفاوت بدون استفاده از 555 میشه کاری کرد البته این کلاک های متغیر باید تو خود برنامه با high شدن نقطه ای به صورت خودکار عوض شود.من خودم از دو تا 555 ویک بانک خازنی استفاده کردم که این کار رو انجام بده اما مضرات استفاده از خازن رو می دونید که...
    2.میشه با high شدن مدار از ان برای تریگر کردن 555 استفاده کرد؟؟؟؟ البته باز هم میشه با یک خازن و دو مقاومت این کا رو کرد :nerd:اما نمی دونم چرا به جای یک بار تریگر کردن چند بار پشت سر هم و با سرعت بالا تریگر میکنه؟؟؟ :angry:
    فعلا" سوالاتم این دو تاست.
    از شما دوستان هم به خاطر کمک به دوستان خودتون ممنونم.

پاسخ : دو تا سوال ناشیانه...

سلام دوست عزیز

اول اسم این تاپیک رو عوض کن.
    چرا فکر میکنی سوالات ناشیانه است؟؟؟
    چرا خودت رو دست کم میگیری؟؟؟
    فکر میکنی همه این کسانی که اینجان مهندس به دنیا اومدن؟؟؟
    همه از صفر شروع کردیم و هنوز خیلی چیز ها رو بلد نیستیم و حتی شاید خود شما چیزی بلد باشی که من بلد نباشم و بخوام ازت سوال کنم پس اگه اینجوری باشه همه ناشییم :redface:

این سایت برای همین مشغول به کاره دوست عزیز

ببین شما از پایه 4 آی سی 555 میتونی به عنوان یک سوییچ فرکانس سازی استفاده کنی.یعنی مدار 555 رو روی فرکانس مورد نظرت تنظیم کنی البته در این شرایط اولیه پایه 4 باید به VCC وصل باشه و بعد از تنظیم حالا پایه 4 رو جدا میکنی و هر وقت بهش یک بدی تو خروجی 555 یعنی پایه 3 فرکانس مورد نظر ایجاد میشه.احتمالا برای آلتراسونیک یا IR میخوای؟

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X