اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حمام التراسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حمام التراسونیک

سلام و درود
    از اساتید کسی تجربه در استفاده از دستگاه شستشو التراسونیک (حمام التراسونیک) برای شستشوی برد داره؟
    با توجه به کاربرد گسترده در شستشوی اجسام با این دستگاه و عرضه شدن در وات ها و آپشن های مختلف، دستگاه رو چند وات و چه درجه حرارتی و چه مدت زمانی باید تنظیم شه معمولا برای بردهای الکتریکی؟
    برای مایع شستشو الکل ایزوپروپیل خالص بهتره یا ترکیب مایع هایی مثل الما + آب مقطر؟
    با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۳:۰۲ ۱۴۰۳/۰۴/۰۴.

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
    سلام و درود
    از اساتید کسی تجربه در استفاده از دستگاه شستشو التراسونیک (حمام التراسونیک) برای شستشوی برد داره؟
    با توجه به کاربرد گسترده در شستشوی اجسام با این دستگاه و عرضه شدن در وات ها و آپشن های مختلف، دستگاه رو چند وات و چه درجه حرارتی و چه مدت زمانی باید تنظیم شه معمولا برای بردهای الکتریکی؟
    برای مایع شستشو الکل ایزوپروپیل خالص بهتره یا ترکیب مایع هایی مثل الما + آب مقطر؟
    با تشکر
    با توجه به مشارکت بالا خودم به خودم بعد از تحقیق پاسخ میدم شاید بدرد کسی خورد:
    در مدل های نیمه صنعتی موجود در بازار نوع تک توانه (20 وات) و دو توانه (20 و 40 وات) به وفور یافت میشوند که طبیعتا هر چه توان خروجی بالاتر تنظیم شود امواج التراسونیک قوی تر و نافذ تر خواهند بود و در بردهایی که میکرووایا و خلل و فرج های بسیار ریز دارید روی 40 وات تنظیم شود بهتر است و در بردهای معمولی با کثیفی کم 20 وات هم پاسخگوست.
    انواع هیتر دار این دستگاه صنعتی محسوب میشوند و قیمتهای بالایی دارند بهتر است برای مصارف عمومی که خیلی بردتان کثیف نیست روی 40 درجه تنظیم کنید که لکه های چربی شل شوند واگر جرم غلیظ روی برد دارید دما را با در نظر گرفتن ملاحضات دمایی قطعات بالاتر ببرید، هر چه گرما بیشتر عملیات چربی زدایی کوتاه تر و باکیفیت تر خواهد بود.

الکل ایزوپروپیل همان الکل 99 درصد است که زود با درصد رطوبت کم تبخیر میشود و قابلیت لک بری بالایی دارد و این نظر برای شستشوی برد ایده آل است و اما مایع الما یا مارکهای مشابه مخصوص دستگاه های التراسونیک ساخته شده و باید با آب مقطر بسته به میزان کثیفی برد ترکیب شود، هر دو خوب و قابل استفاده هستند.
    با تشکر از خودم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X