اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ و مونتاژ مدار GPS+LTE ارزان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ و مونتاژ مدار GPS+LTE ارزان

سلام وقت بخیر. دوستان من برای یک پروژه نیاز به LTE CAT 4 و GNSS دارم که ماژول GNSS از Quectel و یا ublox تامین میشه و LTE هم برای Quectel هست. مشکل اینجاست که ماژول های آماده اینها گرون درمیان نسبتا و من میخواستم که خودم مدار رو طراحی کنم و بدم چاپ کنن. مشکل اینجاست که من یه سرچ ریز زدم هزینه چاپ PCB (بدون مونتاژ حتی) نسبتا بالا بود و هزینه ذخیره شده ناشی از طراحی مدار رو خنثی میکنه. میخواستم ببینم راهی هست که چاپ و مونتاژ ارزون گیر آورد؟
    ممنونم.

نوشته اصلی توسط anthropic نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر. دوستان من برای یک پروژه نیاز به LTE CAT 4 و GNSS دارم که ماژول GNSS از Quectel و یا ublox تامین میشه و LTE هم برای Quectel هست. مشکل اینجاست که ماژول های آماده اینها گرون درمیان نسبتا و من میخواستم که خودم مدار رو طراحی کنم و بدم چاپ کنن. مشکل اینجاست که من یه سرچ ریز زدم هزینه چاپ PCB (بدون مونتاژ حتی) نسبتا بالا بود و هزینه ذخیره شده ناشی از طراحی مدار رو خنثی میکنه. میخواستم ببینم راهی هست که چاپ و مونتاژ ارزون گیر آورد؟
    ممنونم.
    با سلام،
    سایت ها و شرکت های چاپ برد ( مثل آلفا مدار ) برای تعداد کم هزینه بالایی به ازای هر فیبر دریافت میکنن.
    باید تعداد بالا سفارش بدید تا به صرفه در بیاد،‌ برای نمونه سازی هم میگفتن در لاله زار تهران و پاساژ امجد ، چند مغازه چاپ فیبر قبول میکنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X