اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از خمیر قلع خشک شده با قطره احیا کننده خمیر قلع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از خمیر قلع خشک شده با قطره احیا کننده خمیر قلع

قطره احیا کننده خمیر قلع به عنوان یک ماده معمولاً استفاده می‌شود تا خمیر قلع که سفت شده یا خشک شده است را به حالت اولیه یا قابل استفاده دوباره برگرداند. این ماده معمولاً شامل یک ترکیب از مواد شیمیایی است که با افزودن آن به خمیر قلع، خواص آن را بهبود داده و می‌تواند به روش‌های مختلفی از جمله مهم‌ترین آنها عبارتند از:

رفع خشک شدن: با افزودن قطره احیا کننده به خمیر قلع، می‌توان خمیر را روان کرده و به حالت اولیه برگرداند تا دوباره بتوان از آن استفاده کرد.

بهبود خواص الکتریکی: برخی از قطره‌های احیا کننده می‌توانند خواص الکتریکی خمیر قلع را بهبود داده و اتصالات الکتریکی بهتری فراهم کنند.

حفاظت ضد: قطره‌های احیا کننده می‌توانند به تنظیم روانی خمیر قلع کمک کرده و آن را برای استفاده راحت‌تر و بهتر شده آن را مناسب‌تر برای کاربردهای خاصی نظیر لحیم کاری یا تعمیرات الکترونیکی کنند.

به طور کلی، قطره احیا کننده خمیر قلع یک ماده مفید است که در صنایع مختلفی از جمله الکترونیک، خودروسازی، نظامی و نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد تا خواص و کارایی خمیر قلع را بهبود دهد و آن را قابل استفاده دوباره کند.​

نگهداری دقیق از خمیر قلع بسیار حیاتی است؛ زیرا در صورت نادرست بودن ممکن است خشک شود. برای شل کردن خمیر قلع، گاهی از مایع فلاکس به جای قطره احیا کننده خمیر قلع استفاده می‌شود. این کار باعث اتصال پد‌های IC و قطعات SMD می‌شود، به خصوص در پکیج‌هایی مانند 0805 و 0603 که عیب یابی برد های الکترونیکی با قطعات SMD ریز کار بسیار سختی می باشد.

دیدگاه

سلام
      بعد استفاده از این مایع خمیر قلع همون کیفیت قبلی رو داره ؟
      مواد تشکیل دهنده این مایع احیا کننده چی هست؟

دیدگاه

من برای اینکار از خمیر فلکس استفاده میکنم
        البته اگه نسبتش زیاد شد خیلی راحت میتونی خمیر رو از قلع جدا کنی و اونو خشک تر کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
          سلام
          بعد استفاده از این مایع خمیر قلع همون کیفیت قبلی رو داره ؟
          مواد تشکیل دهنده این مایع احیا کننده چی هست؟
          سلام بله همان کیفیت را دارد، به شرط آن که بعد ترکیب بلافاصله ازش استفاده کنید ،معمولیه که گذشت زمان و نگهداری نا مناسب باعث خشک شدن خمیر قلع میشود.
          به طور کلی در هنگام انتخاب خمیر قلع به شرایط دما و رطوبت محیطی که برد بعدا در آن قرار می گیرد نیز توجه کنید، برای مثال برای برد های پکیج که حساس هستند از خمیر قلع هایی با درصد ترکیب فلاکس کمتری استفاده میکنند.
          جدیدترین ویرایش توسط Tanrina; ۱۵:۴۴ ۱۴۰۳/۰۵/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
            من برای اینکار از خمیر فلکس استفاده میکنم
            البته اگه نسبتش زیاد شد خیلی راحت میتونی خمیر رو از قلع جدا کنی و اونو خشک تر کنی

سلام من از مایع فلاکس استفاده کردم که باعث اتصال زیر پکیج های کوچکتر مثل 0805 شد،
            تجربه کار با خمیر فلاکس ندارم ولی فک کنم میکسشون سخت باشه (با دریل اینا فک کنم بشه!!)​ ، نمیدونم جدا کردنشون بعد میکس چطور میشه، در موردش بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
            جدیدترین ویرایش توسط Tanrina; ۱۵:۴۵ ۱۴۰۳/۰۵/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanrina نمایش پست ها

سلام من از مایع فلاکس استفاده کردم که باعث اتصال زیر پکیج های کوچکتر مثل 0805 شد،
              تجربه کار با خمیر فلاکس ندارم ولی فک کنم میکسشون سخت باشه (با دریل اینا فک کنم بشه!!)​ ، نمیدونم جدا کردنشون بعد میکس چطور میشه، در موردش بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
              بله حتما منظور من مایع فلکس بود که اشتباه نوشتم خمیر فلکس ، بعد از میکس کردن اگه با مایع فلاکس استفاده کرده باشید مقداری که لازم دارید رو روی یک دستمال کاغذی میزارید و یکم فشار میدید اینجوری خشکتر میشه و میتونید خیلی دقیق استفاده کنید
              برای استفاده از استنسل یا ریبال بدست آوردن نسبت مناسب خیلی کاربردیه و البته تجربی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X