اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نسخه آلتیوم الان چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین نسخه آلتیوم الان چیه؟

سلام و درود خدمت مهندسین
    من از نسخه 22.11 آلتیوم تابحال استفاده میکردم و راضی بودم و به باگ برنخوردم باهاش، قراره رو یه سیستم دیگه نصب کنم گفتم برم نسخ بالاتر رو نصب کنم، الان کدوم نسخه از 22 به بعد شرایط قابل قبولی از نظر باگ و اینا داره و بدون مشکل رو ویندوز 11 کار میکنه؟الان آخرین ورژن 24.10.1.45 هست رو سایتهای فارسی

با سپاس
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۲۱:۳۹ ۱۴۰۳/۰۸/۱۳.

سلام و درود
    نسخه هایی که بعد رقم اصلی 00 هست بیشتر باگ دارن چون به تازگی تغییرات اصلی روشون انجام شده و با فیدبک کاربران مشکلات احتمالی برطرف میشه هرچقدر رقم فرعی بالاتر بره استیبل تر شده. من 23.7 دارم تو زمینه هایی که کار میکنم مشکلی ایجاد نکرده. اگه راهنمایی بهتر از این پیدا نکردید بهترین کار تست هست.. افراد خبره ای هستند دوره آموزشی این رو هم میزارن هم کار میکنن تبلیغ نشه سرچ کنید ویدئو عمومی هم دارن.. ازشون بپرسید احتمالا همین رو میگن :دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
      سلام و درود خدمت مهندسین
      من از نسخه 22.11 آلتیوم تابحال استفاده میکردم و راضی بودم و به باگ برنخوردم باهاش، قراره رو یه سیستم دیگه نصب کنم گفتم برم نسخ بالاتر رو نصب کنم، الان کدوم نسخه از 22 به بعد شرایط قابل قبولی از نظر باگ و اینا داره و بدون مشکل رو ویندوز 11 کار میکنه؟الان آخرین ورژن 24.10.1.45 هست رو سایتهای فارسی

با سپاس
      با سلام و خسته نباشید ،
      از نظر کرک لازم نیست زیاد روی آلتیوم حساس باشید ، چون کرک اکثر نسخه های آلتیوم دیزاینر مشکل جدی یا خاصی نداره.
      اما از نظر باگ خود نسخه ، جناب ufo173 به نکته خوبی در مورد شماره نسخه اشاره کردن.
      این هم بگم که خودم حدود 6 ماه هست که آلتیوم دیزاینر رو از روی سیستم خودم پاک کردم ( به لطف نرم افزار های رایگان رقیب )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X