اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PCB

با درود . . .
    من دنبال یه شرکت یا جایی میگردم که PCB تعداد بالا بزنه. فعلا حدود 150 تا برای شروع.
    کسی شرکتی یا جایی سراغ داره بهم معرفی کنه ؟؟؟ خودم با دوتا تو تهران مکاتبه کردم ولی مثل اینکه نمیخان جواب بدن.

لطفا اگر آدرسی دارید(صندوق پستی،سایت،ایمیل) به صورت پیغام خصوصی برام بفرستید تا تبلیغی صورت نگرفته باشه

ضمنا یه سوال هزینه هاش چه طوریه؟( جنس فنول و با چاپ سبز) . منظورم اینه که سانتی چند میوفته؟؟؟

با تشکر از دوستان
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : PCB

تو شهر ما (سمنان) مجهزترین کارخونه ساخت مدارچاپی در ایران قرار داره

چاپ سبز با مارکاژ و ... فکر کنم سانتیمتری 35 تومانه (قیمت نمونه کاریه)

البته اگه سفارش بدید میتونید پد ها رو چاپ طلا یا پلاتین هم بزنید که اینطوری قیمتش بالاتر میره

ما که باهاش قرارداد داریم 3 الی 4 روزه مدارها رو تحویل میده
    البته چون چند باز دستگاهاشو تعمیر کردیم بیشتر با ما راه میان

دفتر اصلیش هم تو تهرانه، اما آدرس دقیقشو ندارم، اما بخواهید میتونیم مستقیم با خودشون مکاتبه کنید

همون طور که میدونید هیچ کارخونه ای تو ایران قابلیت بیشتر از دولایه زدن رو ندارن
    بعضی ها میگن که صاایران 4 لایه میزنه

اما صاایران میفرسته چین و یک ماهه تحویل میده

این کارخونه جدیدا دستگاه های مدرنی رو وارد و نصب کرده که قابلیت زدن 7 لایه رو داره.
    الان کارمنداش تو ترکیه و آلمان مشغول آموزشند

(اسم کارخونه رو هم نیاوردم تا تبلیغ نشه)

دیدگاه

من توی همدان قیمت کردم سانتی 25 اما زیاد به دل نمینشست.
      نه بابا پلاتین ملاتین و طلا بازی در حد ما نیست.
      فقط یک لایه با چاپ سبز.
      به هر حال ممنون
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

اسم شرکت و تلفن اون جائی که بیشتر از 2 لایه میزنن رو بده

دیدگاه

تو شهر ما هم قیمت از این قراره(شیراز)

نمونه یک رو فیبر فایبر گلاس سانتی 10 تومن
          2 رو متایزه چاپ سبز سانتی 35 تومن و 2 تا فیلم که دونه ای 800 تومن و واسه چاپ سبز هم 2 تا شابلون که هر کدوم 4 تومن
          ولی وقتی بری رو تعداد(از 10 تا به بالا)هزینه فیلم و شابلون رو فقط واسه یکی ازت میگیرن و قیمت رو هم تقریبا میاره سانتی 28 تومن
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
            تو شهر ما هم قیمت از این قراره(شیراز)

نمونه یک رو فیبر فایبر گلاس سانتی 10 تومن
            2 رو متایزه چاپ سبز سانتی 35 تومن و 2 تا فیلم که دونه ای 800 تومن و واسه چاپ سبز هم 2 تا شابلون که هر کدوم 4 تومن
            ولی وقتی بری رو تعداد(از 10 تا به بالا)هزینه فیلم و شابلون رو فقط واسه یکی ازت میگیرن و قیمت رو هم تقریبا میاره سانتی 28 تومن

فایبر گلاس سانتی 10تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1 :eek:
            نمی دونی فنول چقدر میزنه؟؟با همون چاپ سبز ؟؟؟ تعداد در حد 100 تا به بالا؟؟؟؟ میتونی آدرس یا سایت یا ایمیلی ازش بهم بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون امید جــــــــــــــون :mrgreen:

بدرود . . .

دیدگاه

فنول هم میزنه 8 تومن ولی نه برد کوچیک.قیمتی ک گفتم حد اقل واسه 1 متر کاره هااا(نه بابا ساده یک رو کی گفتم چاپ سبز)
              پاگه ادرس می خوای واسط می فرستم ولی فکر کنم اشتباه پرینتی شده که فکر کردی خوبه
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
                اسم شرکت و تلفن اون جائی که بیشتر از 2 لایه میزنن رو بده
                هنوز راه نیافتاده
                الان فقط تا دو رو میزنه

دستگاهاشو دارن نسب میکنن و پرسنلش هم خارج مشغول آموزشند

هر موقع راه افتاد بهتون خبر میدم
                تقریبا هفته ای یک بار گزارم میفته اونجا

راه بیافته تا 7 لایه هم میتونه بزنه
                ما که خودمون فرستنده و گیرنده رادیویی 4 لایه میزدیم همه کارامونو میفرستادیم تایوان و 10 روز طول میکشید تا برسه ایران

دیدگاه

آقا من هنوز منتظرم هاااااااااااااااااااااااا
                  این مهران مدار هم بازی درآورده و نمیخاد جواب بده
                  کسی آدرس دیگه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟

:angry:

بدرود . . .

دیدگاه

من کارم PCB هستش تو تهران فایلتو بده بعد بگو چند هزارتا میخوای تا قیمت دقیق بدم بهت.
                    راستش خوشم نمیاد اسم شرکت رو ایجا بگم پیغام خصوصی بزار
                    A-Hosseini

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X