اطلاعاتی در رابطه با انواع برد های مدار چاپی می خواستم. مثلا برد هایی با روکش تفلن و ... (اینکه چه پارامتر هایی موقع سفارش باید تعیین بشند و مثلا حدود قیمت و اطلاعات دیگه...) :read:
اینجا فکر کنم نمونه هایی ازش رو قرار داده :
http://www.insight.com.tw/eng/ppdtlist.asp?psclass=157
من اطلاعاتی راجع به روکش طلا هم می خوام. اگه فقط یه بخشی از یه مدار قرار باشه رو مسش طلا آبکاری کنند امکانش هست!
هزینه ی یه فیلم نازک طلا برحسب سطح کار و ضخامتی که طلا میشینه محاسبه میشه مثلا!؟ هزینش چقدره؟ و از اینجور مساعل.
من هنوز تفهمیدم که فیبر تفلن کدوم فیبراست . ولی در مورد آبکاری طلا باید تعدادت زیاد باشه تا این کارو برات انجام بدن . برای تعداد کم این کارو نمیکنن یا اگرم بکنن خدا تومن ازت پول میگیرن
من هنوز تفهمیدم که فیبر تفلن کدوم فیبراست . ولی در مورد آبکاری طلا باید تعدادت زیاد باشه تا این کارو برات انجام بدن . برای تعداد کم این کارو نمیکنن یا اگرم بکنن خدا تومن ازت پول میگیرن
والا برد تفلن گویا یه لایه زیر مس عایق تفلن دادند یا یه همچین چیزی. خودش باید گرون باشه . مثلا در ابعا 30 در 40 اش فکر کنم 80 دلار زده بود یه سایتی.
راجع به طلا گه اینجوریه که میبرم برد قبل از چاپ سبز میدم اونجا ها که می خوام طلا سازا آب طلا یه جوش طلا یا یه همچین چیزی بدن :mrgreen: فکر کنم به صرفه تر باشه. میگم فکر کن این خطوط تانگو گوشوارند جنسش هم که مسه و به راحتی میشه روش طلا آبکاری کرد. البته امید وارم بشه :cry2:
دیدگاه