اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری سوراخهای فیبر مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندازه گیری سوراخهای فیبر مدار چاپی

نمیدونم اینجا چقدر مناسب سوال من هست یا نه اما جای مناسب تری نتونستم پیدا کنم
    میخوام ببینم کسی ابزاری سراغ داره که بشه باهاش سوراخهای فیبر مدار چاپی رو اندازه گرفت یا نه؟
    میخوام مداری رو که برای چاپ فرستادم تست کنم ببینم شرکت سازنده سوراخها رو همونی که تو فایل بود زده یا نه
    ممنون

پاسخ : اندازه گیری سوراخهای فیبر مدار چاپی

با سلام و احترام

دوست عزیز:بهترین راه برای شما تست کردن با مته است ولی اگر قطر سوراخ هائی که تو فایلت تعریف کردی رو بگی شاید بتونم کمکت کنم که ممکنه تولید کننده شما چه تغییراتی رو در فایل شما ایجاد کرده(اگر ایجاد کرده باشه).به هر حال شما بگو مشکلت چیه؟ فیبرت چه نوعیه یک لایه است؟دولایه؟....؟

مشکلتون چیه؟ سوراخ ها کوچیکتره؟ بزرگتره؟

موفق باشی
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak2716
      نمیدونم اینجا چقدر مناسب سوال من هست یا نه اما جای مناسب تری نتونستم پیدا کنم
      میخوام ببینم کسی ابزاری سراغ داره که بشه باهاش سوراخهای فیبر مدار چاپی رو اندازه گرفت یا نه؟
      میخوام مداری رو که برای چاپ فرستادم تست کنم ببینم شرکت سازنده سوراخها رو همونی که تو فایل بود زده یا نه
      ممنون
      به خودت یه فایل بدن می تونی تک تک سوراخ ها رو اندازه بزنی که توقع داری بردت رو تک تک برات اندازه بزنن
      شما که اینقدر حساس بودی چرا از اول به طرف نگفتی حتمن اون طوری می خای

فیبر سازها اکثرن 2-3 تیپ مته بیشتر کار نمیکنن و معمولن برای ای سی 0.7 و برای دیود 1 یا 1.2
      مگه اینکه چیزی مشخص شده باشه یا بهش بگی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Bagherani
        به خودت یه فایل بدن می تونی تک تک سوراخ ها رو اندازه بزنی که توقع داری بردت رو تک تک برات اندازه بزنن
        شما که اینقدر حساس بودی چرا از اول به طرف نگفتی حتمن اون طوری می خای

فیبر سازها اکثرن 2-3 تیپ مته بیشتر کار نمیکنن و معمولن برای ای سی 0.7 و برای دیود 1 یا 1.2
        مگه اینکه چیزی مشخص شده باشه یا بهش بگی

منظور من تولید انبوهه که سوراخ ها رو با CNC میزنن
        من احساس میکنم یه سری از سوراخ های 1 رو 0.9 زده ، اینو چطور میتونم با مته تست کنم؟
        در ضمن من یه ابزار اندازه گیری دقیق میخوام تا برای بخش کنترل کیفی استفاده بشه

دیدگاه

با سلام
          دوست عزیز بهترین راه برای شما تست کردن با مته است.مثلا اگر سوراخ شما 1 با شد باید مته شما فقط با حرکت چرخش در جهت گام مته به درون سوراخ برود.هرچند که من اطلاعی از نوع فیبر شما ندارم ولی ممکنه فیبر شما متالیزه باشه و پیمانکار شما هم 1 سوراخکاری کرده باشه ولی بعد از ابکاری سوراخها سا یز سوراخ از 1 کمتر میشه .اگر فیبر شما متالیزه است و شما همان سایزی رو که در فایلتون تعریف کردین رو نیاز دارین، به پیمانکارتون بگین
          که من میخواهم finishing holesمن مطابق با فایل باشه.اونوقت اون سازنده باید برای سوراخ فایل شما مثلا اگر 0.9 باشه 0.95 سوراخکاری کنه تا بعد از
          آبکاری 20-25 میکرونی جداره داخلی سوراخها در نهایت سوراخ 0.9 به شما تحویل بده .لازم به ذکر که بدونین بعضی از سازنده ها دستگاه cncشون یا
          tool chang(برای تعویض اوتوماتیک مته) یا در تعداد تعویض مته قابلیتشون محدوده.مثلا اگر فایل شما 6 نوع مته داشته باشه و دستگاه اونها 4 نوع مته رو بتونه تعویض کنه خود به خود اونها تنوع سوراخکاری رو کم میکنند.حالا اگر اینکار رو خودسر و بدون هماهنگی با شما انجام بدهند ،ممکنه همین مشکلی رو که شما پیدا کردین درست بشه.

موفق باشید.
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما
            خیر اکثر فیبرهایی که ازش استفاده میکنیم متالیزه نیستن و در مورد فیبرهای متالیزه هم همین مورد رو با سازنده طی کردیم
            اما استفاده از مته برای اندازه گیری جواب مستند نیستن یه وسیله اندازهگیری استاندارد میخوام تا جایی که میدونم چنین چیزی هست ولی نمیدونم با چه اسمی باید سرچ کنم

دیدگاه

با سلام
              بله دوست عزیز فرمایش شما متینه اما بنده که اطلاعی از تیراژ کار شما و بودجه واحد کنترل و کیفت مجموعه محترمتون نداشتم.اما به هر حال روشهای مختلف برای نیازهای مختلفه.شاید اگر میدونستم نیازتون در چه حد و حدودیه بهتر میشد راهنمائی کرد.pin ruller نام دستگاهیه که دنبالشین. البته دستگاه خاصی نیست و در واقع یک مجموعه از پین های استاندارد کالیبره شده است که بهتره جنسشون استیل باشه.این دستگاه رو هم میتونید از شرکت های فروشنده تجهیزات اندازه گیری تهیه فرمائید.اگر بهشون زنگ زدی بهشون بگو pin gauge set لازم دارین.همچنین مینیمم و ماکزیمم قطرهائی هم که دارید رو بهشون بگید.
              شاد و سر بلند باشید

اضافه شده در تاریخ :
              آقا اشتباه تایپیم رو ببخشید Pin Ruler درسته
              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام--در صورتیکه شما در طراحی قطر سوراخ را مثلا 1 میلیمتر تعریف کرده باشید بعد از ساخت مدار چاپی قطر سوراخ تقریبا0.9 میلیمتر خواهد شد واین بدلیل این است که در ابتدای ساخت فیبر مدار چاپی مرحله سوراخ کاری انجام میشود و ماشین سوراخ کننده فیبر اندازه سوراخها را از فایل شما خوانده وفیبر را سوراخ میکند و بعد از ان مراحل متالیزه-ابکاری و ایجاد ترکها روی فیبر انجام میشود که باعث کم شدن قطر سوراخ بعد از ساخت میشود.شما باید قطر سوراخهای نهایی را قبل از ساخت از سازنده میپرسیدید.خلاصه کلام اینکه قطر سوراخ نهایی با سوراخ طراحی شده در نرم افزار متفاوت است.
                در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

این دوست عزیزمون مطرح کردند که بردشون یک لایه است و در مورد متالیزه حواسشون به این هست هرچند که برای سوراخکاری بردهای متالیزه 0.05 میلیمتر بزرگتر کفایت میکند.مثلا همون 0.9 که شما میگید 0.95 سوراخکاری میشود.مگر اینکه سازنده برد به اشتباه ضخامت بیشتری رو ابکاری کنه.
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X