اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی SMD

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
    پروتل تو نیم ساعت روت کرد و اعلام کرد نمیتونم 2 تا نت رو وصل کنم منم گفتم بیخود میکنی دویاره زدم تا روت شد بعد نگاه کرد دیدم یه جا بد سوتی داده و vccو gnd بهم وصل شده.ممکنه بازم ایرادایی باشه که اعلام نکرده.
    ارکد تو 5 ساعت روت کرد و گفت همه روت شده ولی نمیدونم چجوری میشه فهمید که تو سیم کشی ایراد داره یا نه؟
    ی سوال:
    برد مال چیه؟! oo:
    ی پیشنهاد:
    بدین پروتیوس ببینیم چی کار می کنه!
    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

تو مثالهای ORCAD بود IMPORT کردم تو پروتل آیا پروتیوس میتونه این پسوندها رو بشناسه؟
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
        البته دوستان اونقدر حرفه ای هستند که تو پستها حتا اشاره ای هم در مورد پروتئوس ندیدیم...
        عرض به خدمت دوست عزیزمون که بنده با پروتل DXP و ORCAD و پروتئوس هم در زمینه آنالیز و هم در زمینه طراحی مدار چاپی کار کردم :
        در مقام اول پروتل رو بخاطر انعطاف پذیری فوق العاده و البته کیبورد فوق العاده قوی یا همون HOT KEY یا کلید های میانبر که اون رو از لحاظ سرعت انتخاب قطعات و کارایی ها و... به شدت سریع و آسان میکنه oo:

در مقام دوم باید به نرم افزار پروتئوس اون هم نسخه های جدیدش مثل 7.6sp0 و بالاتر اشاره کنم که بخش ARES اون داره هر روز به پروتل نزدیکتر میشه و در مدارهای معمولی و نیمه حرفه ای و حتی گاهی وقتا حرفه ای هم عالی بوده، از مزیتهای این نرم افزار یکی اینه که همون مدار شماتیکی رو که در شبیه سازی برنامه ازش جواب گرفتید رو میتونید با زدن یک دگمه به محیط مدار چاپی ببرید و ادامه کار رو با اطمینان از اینکه در وارد کردن طرح اشتباهی نشده ادامه بدید :read: که این خصوصا در مداراتی که مجهز به میکروکنترلر هستند یا کمی شلوغند اهمیت ویژه داره .
        در این نرم افزار هم مثل پروتل میشه نمای واقعی برد مدار چاپی رو به همراه قطعات دید که این هم واقعا ارزشمنده.
        بد نیست بگم کتابخونه های این نرم افزار هم در زمینه افزودن تراشه ها و قطعات روز الکترونیک معرکست و حتی خودتون هم به راحتی میتونید قطعات جدید رو به راحتی طراحی و به کتابخونه هاتون اضافه کنید که این کار در پروتئوس بسیار نسبت به پروتل ساده تر میکنه و نتیجه اون هم به نظر بنده رضایت بخش تره .

*به طور مثال شما میتونید یک ترانزیستور smd رو که در کتابخونه نیست با استفاده از شکلی که شما واسش میکشید و فایل شبیه سازی یه ترانزیستور با خصوصیات مشابه رو به اون اختصاص بدید و این طوری قطعه مورد نظرتون رو طراحی کنید و هم در شماتیک و هم در pcb به کار ببرید. :eek:

در آخر باید بگم که زمینه کاری orcad اصولا آنالیز مدارات آنالوگ و دیجیتال با دقت خیلی زیاده و حتی در طراحی ها و تحقیقات نتایج اون کاملا با واقعیت منطبق و معتبر هست اما در زمینه شبیه سازی میکرو کنترلر ها و یا طراحی مدار واقعا کار کردن با اون آسون نیست و نتیجه دلخواه رو دست نمیده .
        این نرم افزار ها هر کدوم در یک یا چند تااز زمینه های طراحی مدار خوب عمل میکنند و در سایر بخشها یا معمولی و یا ضعیف هستند و شما باید با تو جه به اینکه مثلا به آنالیز آنالوگ و یا میکرو کنترلری و... نیاز دارید و به سرعت در طراحی نیاز دارید با توانایی متوسط و یا به قدرت در طراحی نیاز دارید بدون در نظر گرفتن سختی و زیادی زمان طراحی و....

به نظر بنده پروتئوس سریعترین نرم افزار از لحاظ فراگیری و سرعت انجام کارهاست و این موضوع اون رو برای طراحی های تا سطح پیشرفته هم مناسب میکنه اما باید بگم که ضعفهایی هم وجود دارند که اگر کاربر فقط اراده کنه میتونه اونها رو اصلاح کنه ....
        موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan2000
          سلام
          البته دوستان اونقدر حرفه ای هستند که تو پستها حتا اشاره ای هم در مورد پروتئوس ندیدیم...
          یه بار دیگه بخونید حتما میبینید
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            تو مثالهای ORCAD بود IMPORT کردم تو پروتل آیا پروتیوس میتونه این پسوندها رو بشناسه؟
            نمی دونم، من که نتونستم...
            "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحاتتون آقا عرفان
              اگر صفحه قبل رو بخونید من درمورد پروتئوس یه توضیحات مختصری دادم
              کاملا حرفهای شما رو قبول دارم مخصوصا در مورد سرعت بی نظیر پروتئوس
              ولی در مورد کیبور قوی پروتل درسته در حالت پیش فرض پروتئوس هات کی های کمی داره اما از تنظیمات نرم افزار تعداد بیشمار هات کی میتونید برای عملکرد های پروتئوس انتخاب کنید
              یکی دیگه از نکات برتر پروتئوس اینه که مثلا یک قطعه که در کتابخوانه نرم افزار نیست رو شما بر روی کامپیوتر خودتون ساختید در صورت استفاده در PCB و شماتیک و ذخیره پروژه بر روی هر کامپیوتر دیگه که پروژه رو باز کنید با مشکلی مواجه نمیشوید و قطعه در صورت خواست شما به کتابخونه اون کامپیوتر میشه اضافه کرد و اگر هم نخواستی باز هم مشکلی نیست چون قطعه حتی در صورت نبود کتابخونه هم هست و مشکلی ایجاد نمیکند
              شبیه ساز سه بعدی پروتئوس که با پروتل (ورژن 6 رو دیدم) اصلا قابل قیاس نیست میتونید از روی عکسی که در صفحه قبل گذاشتم متوجه بشید
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با عرض سلام مجدد و تشکر از همه دوستان
                من با مطالعه همه پاسخها و یه سر هم بندی به این نتیجه رسیدم که orcad را انتخاب کنم و ادامه بدهم
                با توجه به اینکه تو دانشگامون هم طراحی پی س بی با اورکد را بهمون یاد دادن.... یه کم البته
                بسیار ممنون تا طرح سوالات بعدی
                راستش من میخوام یه برد fpga با خانواده alter طراحی کنم و بسازم که قطعاتش smd باشن ... منتظر سوالات بعدی باشین دوستان حرفه ای من ...

دیدگاه

و اما قدرت Altium Designer

هر چند کم کم به Eagle سویچ میکنم اما , تامل برانگیز است. :nerd:

دیدگاه

سلام.من ارکد 16.3 نصب کردم.توی اینترنت دنبال کتابی گشتم که طراحی PCB یاد بگیرم.کتابی که پیدا کردم برای ارکد 10.5.کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه اینارو باهم تطبیق داد.مثلا از کجا میتونم AutoEco قخ فعهث ارکد 16.3 پیدا کنم!

کد HTML:
                    <abbr=مکان سوال شما اشتباهه لطفا در http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=192.0 یک تاپیک جدید بزنید در مورد ارکد سوال کنید. ></abbr>

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X