سلام دوستان
تو ایران برد مدار چاپی تا حداکثر چند لایه میتونند بزنند؟
دوست عزیز
شرکتهای نوگام و جهان الکترونیک و فراز مدار(مافی الکترونیک) هم سفارش برد چندلایه قبول میکنند.آدرساشون رو براتون مینویسم.
تولیدی مافی الکترونیک(فرازمدار)
* کیلومتر 17 اتوبان کرج، خ دارو پخش، کوچه لاله،پلاک 32
' کارخانه : 44980887-021
' دفتر مرکزی: 44608480 - 021
www.farazmadar.com
pcb@farazmadar.com ایمیل
محصولات: طراحی و تولید بردهای مدارچاپی یک لایه، دو لایه،
چند لایه و فلکسیبل و مونتاژ بردهای SMD , نمایندگی انحصاری
SMD و TWS ایتالیا و نمایندگی فروش تجهیزات مونتاژ
Samsung
جهان الکترونیک
یزد، شهرک صنعتی، بلوارا بریشم، بلوار نارون،ا بتدای 20 متری ا رغوان
تلفن:7272090-0351
فاکس:7272127-0351
info@jeciran.com
www.jeciran.com
محصولات: تولید مدار چاپی و ساخت استنسیل
نوگام
جاده آبعلی، خ سازمان آب، یکم غربی، پلاک 12
تلفن:77333081-021
فاکس:77349065-021
www.nogam.com
managment@nogam.net ایمیل
محصولات: سازنده انواع بردهای مدارچاپی، یکرو، دورو و چند لایه
غیر از اینها که خصوصی اند میتوند با صا ایران تهران و یا قطعات الکترونیک شیراز هم تماس بگیرید.متاسفانه مشخصاتشون رو ندارم ولی میتونید از راهنمای تلفن بگیرید.اما به شخصه توصیه میکنم با هاشون کارنکنید چون نظامی اند و کارکردن باهاشون سخته.
ولی دوست عزیز توجه داشته باشید که برای خرید 3-2 تا دونه مدارچاپی چند لایه همونطور که خودتون میدونید و قبلا به صورت خصوصی فرموده بودید بیشترین (تقریبا100%) پولی رو که پرداخت میکنین هزینه های اولیه تولید میباشد.
موفق باشید
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
ولی دوست عزیز توجه داشته باشید که برای خرید 3-2 تا دونه مدارچاپی چند لایه همونطور که خودتون میدونید و قبلا به صورت خصوصی فرموده بودید بیشترین (تقریبا100%) پولی رو که پرداخت میکنین هزینه های اولیه تولید میباشد.
من برای ساخت یکی از بردهای 4 لایه ام هیچ شرکت داخلی که اعلام کردند برد های چند لایه میسازند بهم قیمت ندادند فقط چندجا گفتند میرفستیم اونور برات بزنند و قیمت هاشون تو یه رنج بود(اونها هم نمیدونم خودشون میزندند یا ..) . که آخر سر هم از طریق یکی از دوستان فرستادم اونور زدند(3 تا). ولی من اصلا متوجه نمیشم . شرکت هایی که فرمودید تعداد کم قبول می کنند یا نه؟ اگر قبول می کنند خوب ما PCB مون رو برفستیم یه قیمت بدند یا اینور ارزونتر در میاد یا اونور !خلاصه یه جا میرفستیم.
. شرکت هایی که فرمودید تعداد کم قبول می کنند یا نه؟ اگر قبول می کنند خوب ما PCB مون رو برفستیم یه قیمت بدند یا اینور ارزونتر در میاد یا اونور !خلاصه یه جا میرفستیم.
دوست عزیزم
اینکه اونها سفارش نمونه قبول میکنند و یاخیر رو فکر کنم بهتره یه ایمیلی بهشون بزنی و درخواستتون رو مطرح کنید .و بعد چک کنید ببینید بهترین تصمیم برای
شما چیست؟ به هر حال امیدوارم انتخابتون بهترین سرویس رو به شما بده و بتونه خوب پشتیبانیتون کنه.
موفق باشید
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه