اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوراخکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوراخکاری

یا حق

با سلام

من خیلی وقته که میتونم با پرینتر لیزری فیبرو چاپ کنم و حتی در حد قطعات نصب سطحی به خوبی جواب گرفتم اما مشکل من در سوراخکاری هستش
    کسی اطلاعاتی داره که تو خونه و برای کارهای دانشجوئی چه جوری سوراخکاری های قشنگ و ظریف انجام داد

پاسخ : سوراخکاری

خوب دوست عزیز سوراخ کاریش که کاری نداره. شما اگر با پروتیوس نقشتون درارین با پروتل جای سوراخا بعد از اینکه انداختینش تو اسید میمونه و دیگه مته لیز نمیخوره و خیلی راحت میتونین سوراخ کنینش.همین
    طب اسلامی

دیدگاه

با یه مته شماره 1 و یه سه نظام و یه موتور DC هیچ مشکلی تو سوراخکاری نخواهید داشت
      امبدوارم موفق باشین
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

یا حق

با تشکر از همه دوستان

من همه این روشها رو امتحان کردم اما مثلا پایه های میکرو من تو یک ردیف قرار نمیگیره

دیدگاه

اول دقت کنید در هنگام چاپ گزینه holes رو حتما فعال کنید که پدها تو خالی باشند. اینطوری داخل پایه ها اسیدش پاک میشه و یک سواخ کوچک دیده میشه که اینطوری راحت میتونید با دریل دستی سوراخ کنید و مطمئن باشید که همه سوراخ ها یکنواخت خواهند شد.
          این دریل هم که لینک میدم خیلی خیلی کمک میکنه هم ست مته هارو داره و از همه مهمتر اینکه دریلش لرزش و گشتاور نداره یعنی نوک مته دقیقا ثابت و یک نقطه خاص متمرکز است و باعث نمیشه درل از دستتون در بره.
          http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=456
          I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X