اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هشدار جدی , در هنگام استفاده از اسید کلوروفور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هشدار جدی , در هنگام استفاده از اسید کلوروفور

سلام
    3 روزه پیش توی یک فضا بسته اسید کلوروفور درست کردیم(با دوزی نزدیک به صفر , مشابه اسید خالص) چند تا فیبر رو توش انداختم و اشتباها من و همکارم از گاز و بخار هایی که اسید موقع فعل و انفعالات شیمیایی ایجاد میکنه استشمام کردیم! خلاصه شروع به سرفه کردن کردیم و بعد از چند دقیقه نفسمون بالا نمیومد و کله گلو و مری به شدت سوزش گرفته بود , به شدت هم بدنم عرق میکرد و سرفه ها هم تمومی نداشت
    بعد از چند دقیقه بیمارستان رفتیم , دکتر هنوز منو ندیده بود گفت وضعت خرابه باید این جا بستری بشی oo:
    دیگه بماند که بهمون اکسیژن وصل کردنو , کلی آمپول و سرنگ و نوار قلب و..... ازمون گرفتن :angry:
    خدا رو شکر حالمون بهتر شده...... :biggrin:

قرض از این همه نوشته این بود که هشدار رو جدی بگیرین و به هیچ وجه بدون ماسک فیلتر دار و دستکش ساق بلند با این اسید کار نکنین
    چون دفعه ی قبل دستام با این اسید سوخت! این دفعه هم بعد از استشمام گاز اسید نفسم بالا نمیومد
    پس حتما حتما توصیه های ایمنی رو جدی بگیرین...

در ضمن درصد ترکیب مواد شیمیایی که برای این اسید هست رو دستکاری نکنین , ممکنه که حتی منفجر بشه

پاسخ : هشدار جدی , در هنگام استفاده از اسید کلوروفور

میشه بگید با چه موادی درست کردید و فرقش با اسید جامد چی هست ؟
    موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
    (ادیسون)

دیدگاه

برای هر 12 تا پروژه درست و حسابی ( بصورت میانگین ) یک لیتر اسید مایع به قیمت 1500 تومن مصرف میشه ! ( حالا بیشتر هم میشه کار کشید از اسید ولی این ایده آل هست )
      نه بخارهای سمی ، نه صدمه جانی ، نه انجام فرمولهای متحیرالوقوع تنها چیزی که داره لکه بیفته رو لباست پاک نمیشه و البت قابل ذکره که لکه هاش راحی بیمارستان نمی کنه !
      اگر هم صنعتی دارید کار می کنید ، الان یه چند سالی میشه چند تا pcb کار میشناسم تا الان یه بار هم نگفتن به خاطر اسید رفته باشن بیمارستان !
      سوالی که واسه من پیش اومده علت استفاده از این مواد شیمیایی و خطرناکه ؟

دیدگاه

حقیقتش اسیدی که خودم درست میکنم خیلی سریع برد رو درست میکنه
        مثلا یک برد 10*10 سانتی متری رو در عرض 10 ثانیه درست میکنه , با کاغذ تورنسل هم دوزش رو اندازه بگیرین حدود 0 هستش به عبارت دیگه میشه قوی ترین اسیدی که می تونیم بسازیم و اختصارا بهش میگن اسید خالص

واسه همین واقعا کار راه انداز هستش و سریاعا میتونیم برد رو تموم کنیم

در ضمن این اسید واقعا ارزون هستش برای همین ارزشش رو داره

دیدگاه

واقعا جدی بگیرید ، چند روز پیش اسید توی صورت من باشید و داخل چشمم هم رفت ، بیچاره شدم ( البته این اسیدی که محمدرضا میگه و معمولا با آب اکسیژنه هست نبود )
          من ده برابر هزینه ای که باید برای کار خودم میدادم خرج دکتر و دارو کردم ، عینک مخصوص + دستکش + ماسک فراموش نشود
          آدم میشناسم که به خاطر لحیم کاری زیاد دچار مشکلان خونی شده ! این اسید که دیگه معلوم نیست توی دراز مدت چی سر مون بیاره

دیدگاه

من از اسید پودری حلال تو آب جوش استفاده میکنم. ولی فقط با یه دستکش پلاستیکی تا مچ. تا الان فقط خدا بهم رحم کرده. چون هیچ گونه تدابیر امنیتی اتخاذ نکردم. گاهی عوض دست، با پا محلولش رو تکون دادم! عجب دیوونه ایی! دوزش هم هر دفعه بیش از پیش!
            خدا میدونه چقدر لعن و نفرینم میکنن هردفعه که کثافت کاری با اسید راه میندازم! یه چند باری ریخته رو موزاییک ها، چنان جلز ولز بلند میکنه! بعدش یه لکه نارنجی روشون انداخته که حتی با تراشیدن موزاییک هم نرفتن!

ممنون از توصیه هاتون. منم زین پس حواسمو بیشتر جمع میکنم.

(شما میگین اسید مایع بطری کوچیکا بهتره؟ یعنی در صورت تماس با پوست یا... کم خطر تره؟؟؟ ولی آخه نگهداری اسید پودری راحت تره تا مایع. مایع نشت کنه واویلا میشه...)
            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

تا جایی که من میدونم این اسید پرکلردوفر از اینجور خطرات نداره مگه اینکه دوستان از چیز دیگه ای استفاده کنن تنها موردی که برای من پیش اومده پاشیدن محلول وقت اضافه کردن پودر کریستالی اون به آب جوش بوده که اگه کم کم اضافه بشه این اتفاق نمی افته
              مورد دیگه اون هم لکه ای هست که روی زمین و سنگ و ... ایجاد میکنه و به هیچ وجه پاک نمیشه
              البته صد در صد بهتره که اسید کاری برد در فضایی انجام بشه که هوا جریان داشته باشه و هنگام کار از عینک محافظ و سایر وسایل ایمنی استفاده بشه استفاده بشه .
              یه مورد دیگه ای که تو مناطق مرطوب مثل مازندران پیش میاد اینه که معمولا پودر جامد پر کلردوفر بسرعت رطوبت جذب میکنه و راه می افته و همه چیز رو خراب میکنه (بهتره اونو تو یه ظرف نگهداری کنین تا توی یه نایلونی که یه گوشه اونو پاره کردین )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                حقیقتش اسیدی که خودم درست میکنم خیلی سریع برد رو درست میکنه
                مثلا یک برد 10*10 سانتی متری رو در عرض 10 ثانیه درست میکنه , با کاغذ تورنسل هم دوزش رو اندازه بگیرین حدود 0 هستش به عبارت دیگه میشه قوی ترین اسیدی که می تونیم بسازیم و اختصارا بهش میگن اسید خالص

واسه همین واقعا کار راه انداز هستش و سریاعا میتونیم برد رو تموم کنیم

در ضمن این اسید واقعا ارزون هستش برای همین ارزشش رو داره
                سلام.
                من ازهمین اسیدی که میفرمایید گاهی استفاده میکنم.ولی این اسید اصلا به درد لامینت نمی خورد. [-X
                چون به زیر ترک های لامینت نفوض میکند وتمام زحمت مارا به هدر میدهد.تازه در موقع ساخت این اسید با بوی بسیار زننده و 100برابر خطر ناک تر ار پرکلرودوفر مواجح می شوید که ماسک فیلتر دارم زیاد پاسخ گو نیست. /
                و از همه مهم تر اگر با پوست شما تماس پیدا کند و تا یک دقیقه بعد آن را نشویید دیگه سوزش برطرف نمی شود وپوست سفیدک میزند. :-SS
                پس به نظر من اگه با همان پرکلرودوفر با اینکه بیشتر طول میکشد کارکنید خیلی بهتر است از اینکه در معرض خطر بیشتری باشید. :-bd
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X