سلام
ببخشید که پاپتی اومدم تو بحث شما دیدم این تاپیک هست دیگه نخواستم که تاپیک تکراری دیگه ای بزنم
بنده قصد دارم که یک شرکت با کاربری تولیدی و خدماتی ثبت کنم منتهی بدنبال همچین دستگاههایی هستم و دارم تحقیق می کنم که مثلا مرکز فروششان کجاست ، و اینکه کارایی و مشخصاتشان چیه
جایی خواندم که قیمتی در حدود 11 تومان دارند ولی شما فرمودین....
نوشته اصلی توسط karapcb
دوست عزیز با سلام
بله تمام تولید کنندگان مدارچاپی دارای ماشین الات مربوطه هستند.اما اگر میخواهی این صنعت رو شروع کنی اگر دوست داری بودجه و فضائی که
داری رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنمائی کرد.زیاد نگران نباش میشه با زیر یک میلیون هم شروع کنی.
خلاصه اگر ممکنه راهنمایی در مورد دستگاههای در دسترس بفرمایید ممنون میشم
از نظر بودجه میشه روی وام و فضا هم فعلا 50 متر در نظر گرفت
من کمی در کار تولید مدار چاپی تحقیق کردم البته نه برای خدمات بلکه برای خودم
اول باید مشخص کنی برای چه گروهی می خوای برد بزنی ؟
1- برای کار خونه های صوتی تصویری مثلا شرکت LG , ....
2- برای شرکت های صنعتی مثلا شرکت های وابسته به سپاه و شرکت های ماشین آلات بسته بندی و ..
3- برای تولیدی های محافظ یخجال و آیفن و دزدگیر و ...
4- برای دانشجو ها و محققین و
رده کار برای این گروه های خیلی فرق میکنه
با توجه به صحبت های تو معلوم میشه که برای مورد 3 یا 4 می خوای خدمات بدی اگه اینطوری باشه لازم نیست دستگاه بخری یک میز نور برای چاپ سیلک می خواد حداکثر یک دستگاه توری کش برای تهیه شابلن می خوای یک پلاتر برای سوراخ کار برد و یک کاغذ بر های گیوتینی ( نمی دونم چی میگن از اونایی که تو فوتوکپی و تگثیر دانشجویی است ) جهت برش فیبر البته اره چکشی نجاری هم خوبه
دیگه خیلی پیشرفته بشی یک دستگاه برش لیزر می خوای که این هم می تونی از بازار خدمات بگیری
یکم تجهیزات هوای گرم هات ایر و حوزچه قلع و وان الکترولیز
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
اگر امکان داشته باشه نتیجه تحقیق خودتون رو برای گروه هایی که بیان فرمودید اینجا ذکر کنید
از حدود قیمت دستگاههایی که برای هر مورد نیاز هست تا معرفی امکانات لازم که باید تهیه ببینم
گفته میشه که کارخانه موبایل ایرانی تو بندره ولی نمیدونم که بعدا کارشو بخواد به بنده سفارش بدن
چون نیاز واقعی این شهر نمیدونم تو چه حیطه ای هست تو بازاریابیم بیتجربم :angry: :cry2: :sad:
البته کار دانشجویی در هر حالتی انجام میدم منتهی کار اصلی رو نمیدونم
سلام
ببخشید که پاپتی اومدم تو بحث شما دیدم این تاپیک هست دیگه نخواستم که تاپیک تکراری دیگه ای بزنم
بنده قصد دارم که یک شرکت با کاربری تولیدی و خدماتی ثبت کنم منتهی بدنبال همچین دستگاههایی هستم و دارم تحقیق می کنم که مثلا مرکز فروششان کجاست ، و اینکه کارایی و مشخصاتشان چیه
جایی خواندم که قیمتی در حدود 11 تومان دارند ولی شما فرمودین....
خلاصه اگر ممکنه راهنمایی در مورد دستگاههای در دسترس بفرمایید ممنون میشم
از نظر بودجه میشه روی وام و فضا هم فعلا 50 متر در نظر گرفت
سلام جناب آقای جهرمی
از اینکه قصد داری یک فعالیتی رو در این زمینه شروع کنی بسیار خوشحالم و پیشاپیش حضورت رو در این میدان رزم نابرابر به عنوان یک همکار آتی تبریک میگم.واقعیتش اینه که صنعت ساخت مدارچاپی تا هر جائی که بتونی جای خرج کردن داره (خرید تکنولوژی های جدید) و تا جاهائی که حتی فکرش رو هم نمیتونی بکنی بازار کار اما به شرطها و شروطها.اول اینکه تکنولوژی و میزان بودجه و علم و آشنائی با فرایندهای تولید مدارچاپی و .........همه اینها دامنه مشتریان آینده شما رو مشخص میکنند.البته اگر از تکنولوژی و دانش و اینها میگم خیلی هم نا امید نشو چون اکثر واحدهای تولیدی کشور مون مسیر پر فراز و نشیبی رو طی کردن تا از هیئت یک کارگاه کوچک با کادری عموما خانوادگی به یک کارگاه بزرگتر یا یک کارخانه با یک شکل بندی تقریبا صنعتی و قانون مند تبدیل بشن(مثل مجموعه ای که خودم کارمندش هستم) و میشه گفت با یک حرکت منطقی و هدفدار میتونی به یک تولید کننده خوب تبدیل بشی.(البته موارد استثنا هم داشتیم که از ابتدا با پی ریزی یک شالوده صنعتی و مدرن، نام کارخانه را برای خودشون گذاشتن و فعالیتشون رو شروع کردن) اما در مورد بازار کار:
کارخانه تولید کننده گوشی ایرانی که با کمال تعجب نام هیچکدوم از مدلهاش ایرانی نیست تو منطقه آزاد اروند و پیشنهاد میکنم فعلا به عنوان یک مشتری بالفعل بهش فکر نکنی چون برای ارائه خدمات به اونها تجربه و دانش و سرمایه کافی برای خرید ماشین آلات مورد نیاز رو نداری اما مطمئنم که کار نشد نداره و اگر تصمیمت رو گرفته باشی میتونی در اینده نزذیک به اون سطح هم برسی(ان شاءالله).اما برای شروع میتونی خدمات سوراخکاری سی ان سی رو از بیرون بگیری یا خودت با دست سوراخکاری کنی البته سوراخکاری بادست روش داره که اگر لازم شد بعدا بهت توضیح میدم(این بیشتر به سفارشی که میتونی بگیری ارتباط داره).یک قیچی ورق بر دستی از اینهائی که آهنگرها دارن رو نیاز داری برای برش فیبر خام به ابعادی که میتونی چاپ کنی.یک گیوتین دستی میخواهی برای برشکاری نهائی که میتونی بدی یک قالبساز برات بسازه. یک دریل دستی از همینهائی که تو فروشگاه انجمن میفروشن.یک میز نور دهی برای عکاسی شابلون سیلک اسکرین.یک کوره برای پخت رنگ یا یک دستگاه پخت رنگ یو وی.یک سری تشت و وان پلاستیکی برای اسیدکاری و استریپ(پاک کردن رنگ ضد اسید بعد از اسیدکاری)یگ گیره رو میزی برای چاپ سیلک و یک میز برای چاپ و کنترل حین فرایند تولید.کامپیوتر هم که داری.یک کیف ابزار هم میخواهی(چکش و سوهان و هویه دستی و ...)همه اینها رو که گفتم اگر بعضی هاش رو خودت بسازی میتونی با یک میلیون هم شروع کنی ولی تمام چیزهائی که میسازی موقتیه و بعد از اینکه انشاءالله کارت گرفت باید بهینه شون کنی.برای شروع هم میتونی از تولید کننده های محافظ شروع کنی که تو بوشهر و اهواز چند تاشون رو میتونی پیدا کنی که اگر بتونی با اونها شروع کنی میتونی یواش یواش پا بگیری و پیشرفت کنی .موفق و پیروز باشی
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
حدستون درسته الآن که دست و بالم بسته هست دارم از یک شرکت خانوادگی شروع می کنم فکر کنم خیلی بهتر از جواز کسب باشه
راهنمایی بصرفه ای هست منتهی برخی ابزار بیان شده را اصلا نمیشناسم و یا نمیدونم چطور میشه تهیه کرد
نوشته اصلی توسط karapcb
البته سوراخکاری بادست روش داره که اگر لازم شد بعدا بهت توضیح میدم(این بیشتر به سفارشی که میتونی بگیری ارتباط داره).
یک گیوتین دستی میخواهی برای برشکاری نهائی که میتونی بدی یک قالبساز برات بسازه. یک میز نور دهی برای عکاسی شابلون سیلک اسکرین.یک کوره برای پخت رنگ یا یک دستگاه پخت رنگ یو وی.یک سری تشت و وان پلاستیکی برای اسیدکاری و استریپ(پاک کردن رنگ ضد اسید بعد از اسیدکاری)یگ گیره رو میزی برای چاپ سیلک و یک میز برای چاپ و کنترل حین فرایند تولید.کامپیوتر هم که داری.یک کیف ابزار هم میخواهی(چکش و سوهان و هویه دستی و ...)همه اینها رو که گفتم اگر بعضی هاش رو خودت بسازی میتونی با یک میلیون هم شروع کنی ولی تمام چیزهائی که میسازی موقتیه و بعد از اینکه انشاءالله کارت گرفت باید بهینه شون کنی.برای شروع هم میتونی از تولید کننده های محافظ شروع کنی که تو بوشهر و اهواز چند تاشون رو میتونی پیدا کنی که اگر بتونی با اونها شروع کنی میتونی یواش یواش پا بگیری و پیشرفت کنی .موفق و پیروز باشی
1) قیچی ورق چین برد مسی رو خرد نمیکنه؟
2) گیوتین مشخصات خاصی داره و اصلا بازاری توی تهران هست که اونجا آمادش رو بفروشن
3) یک میز نور دهی برای عکاسی شابلون سیلک اسکرین.یک کوره برای پخت رنگ یا یک دستگاه پخت رنگ یو وی میشه بیشتر یا حداقل با عکسی از اونها معرفیشون کنید چون با این چند مورد اصلا آشنا نیستم
4) کلا توی این روش چطور نقشه توی نرم افزار روی فیبر پیاده میشه؟ و آیا این روش برای نقشه هایی با ظرافت مدارات میکروکنترلری قابل استفاده هست؟
5) مگه سوراخکاری دستی هم شیوه و روش خاصی داره ؟
میشه بیشتر راهنمایی کنید برا چا÷ سیلک باید چی کار کنیم؟ :angry:
سلام
برای چاپ سیلک یک پارچه ی ابریشمی که فکر کنم متری 4 تومان باشه و یک موم پارچه را آغشته میکنید بعد نقشه را در زیر پارچه میزارید و بهش نور میدید بعد از تقریبا 15 دقیقه نقشه روی پارچه در میاد بعد کافیه برد را بزاری و با رنگ های روغنی رو پارچه برزی و روی پارچه بکشی.
نقشه روی برد در میاد. به همین راحتی
حدستون درسته الآن که دست و بالم بسته هست دارم از یک شرکت خانوادگی شروع می کنم فکر کنم خیلی بهتر از جواز کسب باشه
راهنمایی بصرفه ای هست منتهی برخی ابزار بیان شده را اصلا نمیشناسم و یا نمیدونم چطور میشه تهیه کرد
1) قیچی ورق چین برد مسی رو خرد نمیکنه؟
2) گیوتین مشخصات خاصی داره و اصلا بازاری توی تهران هست که اونجا آمادش رو بفروشن
3) یک میز نور دهی برای عکاسی شابلون سیلک اسکرین.یک کوره برای پخت رنگ یا یک دستگاه پخت رنگ یو وی میشه بیشتر یا حداقل با عکسی از اونها معرفیشون کنید چون با این چند مورد اصلا آشنا نیستم
4) کلا توی این روش چطور نقشه توی نرم افزار روی فیبر پیاده میشه؟ و آیا این روش برای نقشه هایی با ظرافت مدارات میکروکنترلری قابل استفاده هست؟
5) مگه سوراخکاری دستی هم شیوه و روش خاصی داره ؟
سلام
میز نور و شابلون برای چاپ اسکرین به کار میره و خودتون می تونید اونا رو بسازید.
میز نور با داشتن یه میز چوبی که رویش یه شیشه سوار شده و مابینش چند تا مهتابی سواره ساخته می شه
و شابلونم یه چار چوب ای که توری ابریشمی رویش قرار می گیره شما می تونید بعد تهیه چارچوب و پارچه ابریشمی خودتون شابلون رو بسازید پارچه به اندازه چارچوب ببرید خیسش کنید و با کشیدن روی چارچوب منگنه
کنید.
دیدگاه