اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ مدار چاپی و خود باوری و دیدی باز تر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ مدار چاپی و خود باوری و دیدی باز تر

من در سال 78 توسط یک دوستم که در کارگاه سیلک چاپ تی شرت کار میکرد با سیلک جهت چاپ مدار آشنا شدم یکم سعی کردم و چند تا کیت بلبل و فرستندهاف ام از کتابهای آقای بخت آور درست کردم اون متوجه شدم که سیلک بدرد چاپ pcb نمی خوره تا 2 ماه پیش که مجبور شدم با arm کار کنم دوباره برگشتم سراغ چاپ مدار یه چندتا مدار چاپ کردم

http://www.tosco.totalh.com/pic/pic1.jpg

ولی دنبال روال چاپ pcb بودم یعنی در عمل شرکت ها و کارگاه های کوچیک چی کار میکنن تو این تالار چند تا تاپیک زدم که
    باتوجه به صحبت آقای کارا کمی متوجه شدم که چاپ مدار فقط از طریق سیلک صورت میگیره تو اینترنت می گشتم که این تالار رو پیدا کردم تازه فهمیدم که اون فشردگی که ما از pcb ها با تراک 10 میترسیم تو چاپ سیلک تراک 5 میل شکر پنیره ... نخود کیشمیشه چاپ سیاه سفید که چه عرض کنم ترام هم چاپ می کنن ( چاپ سایه روشن - مثلا از رنگ پر قرمز شروع میشه تا رنک روشن قرمز )
    این هار ببینید

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

پاسخ : چاپ مدار چاپی و خود باوری و دیدی باز تر

نوشته اصلی توسط aliila
    باتوجه به صحبت آقای کارا کمی متوجه شدم که چاپ مدار فقط از طریق سیلک صورت میگیره تو اینترنت می گشتم که این تالار رو پیدا کردم تازه فهمیدم که اون فشردگی که ما از pcb ها با تراک 10 میترسیم تو چاپ سیلک تراک 5 میل شکر پنیره ...
    با عرض سلام

ضمن آرزوی موفقیت برای شما باید به اطلاعتون برسونم که در مجموعه های تولید مدارچاپی، چاپ مدار فقط از طریق سیلک نیست مگر اینکه اون مجموعه

فقط تولید کننده بردهای معمولی باشه و الا در فرایند تولید مدارچاپی معمولا از روشهای چاپ نوری(کار با فیلمهای فتو رزیست و یا رنگهای حساس به نور)

برای تولید مدارهای دولایه یا بیشتر استفاده میکنند اگر چه که در این بردها هم نقش سیلک اسکرین انکار نشدنی است.اما در مجموعه هائی که هنوز

امکانات سیلک اسکرین اونها هنوز در سطح ابتدائی است برای تمیز تر در آوردن کار از فیلمهای فتورزیست(لامینیت) و یا رنگهای فتورزیست استفاده میشود.

به هر حال اطلاعاتی که جمع اوری کردین درسته و سیلک اسکرین قابلیتهائی داره که شاید هنوز خیلی ها از اون کمتر بدونن.

به امید پیشرفت روز افزون ایران و ارتباط صنعت و دانشگاه
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X