اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لحیم کاری (SMD)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لحیم کاری (SMD)

ولی من کلا فکرمیکنم هرکاری رو از راهش برین بهتره!

دیدگاه

سلام دوستان اینجا یک نگاهی بدازین

http://www.5min.com/Video/Hand-Soldering-Discrete-Components-Using-SchmartBo-11582

دیدگاه

با هویه های وات پایین به راحتی میشه لحیم کرد چون mega32 روی خودش قلع داره. یعنی اصلا سیم لحیم نمیخوای فقط کافیه پایه هاشو با سر هویه داغ کنی . تمومه دیگه
        من خودم چند ساله دارم همین کارو میکنم. حتی به بار روی mega128 یه دونه خازن لحیم هم لحیم کردم یعنی SMD روی SMD !!! :biggrin:
        G*B*J*T
        انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

سلام
          از نظرات دوستان استفاده کردیم

همه این حرفا درست . ولی اینکار که بهت میگم بکن بد نمی بینی
          اول از همه قطعه را با یک کم چسب آکواریوم روی بردت تنظیم کن بعد از چند ساعت که محکم شد
          یک حبه یخ توی نایلون روی آی سی
          حالا نوبت لحیم کاری :
          آقا اگه با هویه 1000 وات هم میخوای کار کنی مشکلی نداره
          فقط تا دلت میخواد لحیم بریز روی پایه ها !!!
          از اینکه پایه ها به هم می چسبه ناراحت نباش . من اینجام.
          حالا اصل کار اینجاست :
          چهار طرف قطعه را که لحیم کردی مقداری روغن لحیم بزن بعد با هویه (وجود یخ مهمه) لحیم ها
          را ذوب کن و سریع با قلع کش قلع های اضافی را جدا کن بعد از اینکار مقداری تینر یا استون
          به بردت بزن و تمیز کن ـ حالا حالشو ببر .

دیدگاه

من مگا 64 رو لحیم کردم
            فقط نوک هویه تیز و روغن لحیم تموم
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
              Mega32 که چیزی نیست، من با هویه نوک تیز و قلع 0.8 میلی متر، FT232RL رو روزی چند تا لحیم می کردم.
              یه هویه 30 وات بگیر، Pro's Kit جنس فوق العاده ای هست.
              دو روش برای لحیم کردن استفاده می کنم، هر دو تا اش جواب می ده:
              روش اول برای آی سی های مقاوم مثل AVR ها:
              اول آی سی رو روی برد تنظیم می کنیم، بعدش دست رو مرطوب ( ت..فی خودمون :mrgreenمی کنیم، می مالیم روی آی سی.
              بعدش روی یک طرف آی سی همین طور قلع آب می کنیم. حالا سمت های دیگر رو همین کار رو می کنیم.
              بعدش ضامن قلع کش رو می کشیم، قلع هایی که کیلویی روی آی سی ریخته بودیم رو آب می کنیم، قلع کش رو با فاصله 5 میلی متری از آی سی از ضامن خارج می کنیم. خیلی تر و تمیز، آی سی لحیم می شه( تا حالا حدود 20 تا mega48 رو این کار رو روشون امتحان کردم)

روش دوم هم که کار خاصی نداره، دونه دونه از پایه ها رو لحیم می کنیم.

لحیم کاری SMD خیلی کار دلنشینی هست، مخصوصاً به روش اول چون وقتی لحیم کاری تموم می شه، همه ی پایه ها به یه اندازه قلع روشون رفته و کار مثل آی سی های مادربرد تمیز لحیم می شه :agree:
              توصیه: حتماً از سیم لحیم هایی استفاده کنین که داخلشون روغن دارند، مارک "آساهی" مارک خوبی هست.
              موفق باشی
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                بدون Hot Air می تونید قطعه ی SMD رو مونتاژ کنید، فقط باید دقت کنید که اگر خراب بشه هم قطعه تون رفته هم PCB!!

مراحل کار:
                1. یک هویه ی 20 وات با نوک SMD تهیه کنید.
                2. جای پایه ها رو یه کم روغن لحیم بزنید.
                3. یک مقدار کم قلع روی آن قرار دهید و با نوک هویه اون رو روی Pad ها (جای پایه ها) بخش کنید. (دقت کنید که اتصال نداشته باشه)
                4. IC رو روی برد بگذارید و با نوک هویه پایه ها رو یکی یکی خم کنید تا به برد متصل بشه.
                5. بردتون رو با الکل و مسواک بشویید.

توجه کنید که این کار باید با حوصله انجام بشه، من با این روش قطعات TQFP رو به راحتی مونتاژ کرده ام. اگر فکر می کنید به ریسک اش نمی ارزه بگید من یه جا بهتون آدرس بدم که 1500 تومان میگیره با Hot Air نصب می کنه.

یک روش دیگه هم هست که توصیه می کنم استفاده نکنید، چون در مورد PCB هایی که تو کوره نرفته برد رو خراب می کنه.
                تمام پایه ها رو تو قلع شناور کنید و بعد با قلع کش، قلع اضافی رو بردارید!! :smile:
                سلام جناب سپاس یار
                مشکلی داشتم گفتم شاید بتونید کمکم کنید
                یه برد طراحی کردم با مگا64 تا حالا برا جدا کردنشون از برد بخاطر داغ شدن زیاد 3 تاشون سوختن
                چطوری با هیتر و با چه دمایی میتونم آی سی رو سالم جدا کنم
                با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز شما از روش شارش و مکش استفاده کن
                  اول میکرو رو تو جاش سفتش کن بعد سیم لحیم رو روی پایه ها بزار و هویه رو روش بکش اینجوری لحیم میشه ولی بیشتر پایه ها به هم میچسبن بعدش با یه قلع کش سیمی(مثل نخ میمونه ولی از مس ساخته شده)قلع های اضافی رو بکش اینجوری با هویه های معمولی(حتی 60وات)میکرو رو اینهو کارخونه لحیم میزنی بعدش هم تمیزش کن

دیدگاه

در لینک زیر فیلمی و توضیحات لحیم کاری smd رو آوردم
                    یه فیلم کوتاه از لحیم کاری میکروی SMD 64 پایه براتون گذاشتم. (کیفیت فیلم خوب نیست اما گویا هست) mojalan.persiangig.com/video/soldering.mkv (http://mojalan.persiangig.com/video/soldering.mkv) اینم توضیحاتی که در این مورد تو یکی از تاپیکها دادم . عینا کپی میکنم لحیم کاری قطعات smd آسونتر از اونچیزیه که به نظر میاد (با هویه معمولی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X