نوشته اصلی توسط daniel007
خود من برای تهیه pcb دست به هر روشی زدم.
ولی در مورد روش کار با لامینت:
در سایت های مرتبط کلی تحقیق کردم :read:و لوازم مورد نیازه فراوان که هزینه زیادی را در بر داشت تهیه کردم(نسبت به توانایی خودم) و یک هفته هم طول کشید تا بتونم قلق کار با لامینت رو یاد بگیرم.چون در سایت ها فن کار رو یاد میدن ولی فوته کارو نه.وهمچنین مشکلات کار با لامینت را نقل نمیکنند.
برای همین من به چند تا از این مشکلات اشاره می کنم:
اولین چیز -کمیاب یا نایاب بودن لامینت است .نوع درجه متوسط که با اندازه 50*13باشد معمولا 4500تومان است.من از مشهد خیابان سعدی پاساز مهتاب تهیه کردم.
دوم اینکه-در یک جایی بانور کم به سختئ میشود اون لایه نازک رو از لامینت به اون باریکی جدا کرد :eek:.که درنتیجه :cry2:
سوم-طرح نگاتیو pcb میباشد.که اگه میخواهید pcb کیفیت لازم را داشته باشد حتما باید از فیلم استفاده کنید.چون در فیلم عبور نور از قسمت های مشکی امکان پذیر نیست.فیلم رو باید از عکاسی ها یا مهرسازی تهیه کرد.
و مشکل بعدی زمان ظهور لامینت است که اگر موادش را کم بریزید ظهور طول میکشد و درآخر کار خراب میشود.اگرهم زیاد بریزید درجا کار خراب میشود.اگرهم به اندازه بریزید کار در میاد ولی بعضی وقتها موقع شست و شو بعضی از ترک های نازک کنده میشود. :angry:
لازم به ذکر است که در این روش با مواد شیمیایی زیادی سروکار خاهید داشت که این اصلا به نفع شما نیست. :sad:
ودر آخر به خاطر مشکلات فراوانی که در حین این روشه کار پیش می اومد تا حدودی ازکار با لامینت منصرف شدم.ومتوجه شدم برای همین کارهای معمولی خودم روش پرینت واتو از همه راحت تر و بسیار ارزان تر است.حدودأ 150تومان
میتوانید بجای اتو از گاز هم استفاده کنید.یعنی یک قابلمه رو رو گاز بلعکس کنید وفیبر را روی آن قرار دهید ودوتا آجر هم رو فیبر بگذارید و نیم ساعت صبر کنید.
قصد من در این بحث فقط گاهی دادن به شما عزیزان بود و قصد دلسردکردن شما را نداشتم.
موفق و پیروز باشید........

دیدگاه