اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک روش ساده وعجیب در ساخت PCB !!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک روش ساده وعجیب در ساخت PCB !!!!!

سلام!!!!
    کسی راجب این کاغذ یا برچسب چیزی میدونه!!!! oo:
    اسمش چیه کجا میشه پیداش کرد؟
    من فکر میکنم باید طرح رو روش قرار یدیم ونور بتابونیم بعد بچسبونیم رو سطح مس و بعد جداش کنیم.
    جاهایی که نور نخورده رو مس باقی میمونه!
    راستش فقط یه حدسه :nerd:
    نظر شما چیه؟

برای دانلود کامل فایلpdf به این آدرس مراجعه کنید:
    http://www.4shared.com/file/D2FK4oMO/pcboard.html (حجم 1مگابایت)
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : یک روش ساده وعجیب در ساخت PCB !!!!!

سلام دوست من
    البته این روش، روشی ساده ایست ولی عجیب نیست و یک جورائی میشه گفت روش پرینت لیزر ،ساد شده این دو روش زیر که بهت توضیح میدم.

1:تکنیک استفاده از فیلمهای انتقال دهنده (تصویری که شما فرستاده اید)
    این فیلمها از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به فیلمهای فتورزیست (لامینیت)هستند با این تفاوت که نیازی به نوردادن ندارند یک سطح این فیلم ها حاوی امولسیون هست(سطح مات) که شما باید طرحتون رو به صورت برعکس روی این فیلمها پرینت کنی و بعد از طرف شفاف با حرارت اتو طرح رو روی فیبر خام منتقل کنی.طرح انتقال داده شده نیازی به حرارت و یا نوردهی و .. نداره و کافی است بعد از اتنقال طرح قسمتهای اضافی احتمالی رو روتوش کرده و بعد اسید کاری میکنید.بعد از اسید کاری هم میتوانید با یک حلال امولسیون ضد اسید رو پاک کنی و مدار مسی رو ببینی.برای اطلاع بیشتر و دیدن تصاویر بیشتر هم به این لینک مراجعه کن.
    http://www.techniks.com/how_to.htm
    2-تکنیک استفاده از کاغذهای انتقال حرارت مخصوص چاپ فلزی
    این روش دقیقا همان روش پرینت لیزر هست با این تفاوت که این کاغذ دقیقا برای همین منظور ساخته شده و قاعدتا کیفیت کار را بالا میبرد. اما با توجه به هزینه های اضافی بی مورد روش پرینت لیزر روی کاغذهای گلاسه75گرمی مناسبترین روش برای دو روش فوق است.

موفق باشید
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با تشکر از توضیحاتتون ، داخل ایران هم میشه اینارو تهیه کرد؟؟

راستی من ترجمه شده pdf رو دارم اگه پیداش کردم پلود میکنم!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
        خیلی از شما ممنونم که به من در این باره کمک کردین.
        با کاغذ گلاسه نمیشه طرح های ظریف رو به خوبی در آورد و در بعضی ترک ها شکستگی به وجود میاد.
        دنبال روشی میگردم که با دقت و کیفیت لامینت بشه مدار رو ساخت!!!
        راستش تمامی لوازم لامینت رو دارم ومشکلی نیست اما کار با لامینت وقت و حوصله زیادی می طلبد. :redface:
        برای همین دنبال روش بهتری میگردم :nerd:
        آیا این کاغذ یا کاغذ های حرارتی که رو تی شرت تبلیغاتی چاپ لیزر میزنند دقت بالایی در برگردوندن اندازه ترک ها دارند؟
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
          با تشکر از توضیحاتتون ، داخل ایران هم میشه اینارو تهیه کرد؟؟
          شاید بعضی از مراکز صنعتی برای توضیحات تکمیلی درباره انواع فرایندهای تولید برای مصرف خودشون داشته باشند اما برای فروش تا الان من ندیدم جائی داشته باشه شاید هم دراند و من ندیدم.
          نوشته اصلی توسط MEGAMAN
          با کاغذ گلاسه نمیشه طرح های ظریف رو به خوبی در آورد و در بعضی ترک ها شکستگی به وجود میاد.
          دنبال روشی میگردم که با دقت و کیفیت لامینت بشه مدار رو ساخت!!!
          راستش تمامی لوازم لامینت رو دارم ومشکلی نیست اما کار با لامینت وقت و حوصله زیادی می طلبد. :redface:
          برای همین دنبال روش بهتری میگردم :nerd:
          آیا این کاغذ یا کاغذ های حرارتی که رو تی شرت تبلیغاتی چاپ لیزر میزنند دقت بالایی در برگردوندن اندازه ترک ها دارند؟
          راستش روش پرینت لیزر رو خیلی ها دارن استفاده میکنند و راضی اند .در مورد کاغذ هم بهترین کیفیت رو اونهائی میده که برای چاپ فلز استفاده میشه که متاسفانه اون هم ممکنه تو بازار نباشه.
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
            راستش روش پرینت لیزر رو خیلی ها دارن استفاده میکنند و راضی اند .در مورد کاغذ هم بهترین کیفیت رو اونهائی میده که برای چاپ فلز استفاده میشه که متاسفانه اون هم ممکنه تو بازار نباشه.
            تا بحال در مورد اون کاغذ برای چاپ فلز نشنیدم باید جالب باشه
            ولی من در یک جایی خوندم که بجای کاغذ گلاسه از اون کاغذ روغنی زرد رنگ پشت برچسب ها استفاده کرده oo:
            راستش خودم هنوز امتحان نکردم اما به نظر خیلی از کاغذ گلاسه بهتر است و میتونه تمام رنگ رو راحت روی مس بر میگردونه.
            قیمت آن هم با گلاسه تقریبأ یکیست.

\|/_\/_

دیدگاه

من خیلی از انواع کاغذ ها رو امتحان کردم ولی این یکی بهتر از همه جواب داده. اگه خوب با اتو فشار داده بشه میشه به نازکی 10 تا 20 میل هم درآورد.

ACT PAPER
              PHOTO GLOSSY PAPER
              130 g/m2

هر ورق A4 اش رو به 350 تومن خریدم.
              البته شنیدم همین کارو با کاغذ coated با قیمتی حدود 500 تومن هم میشه انجام داد.

دیدگاه

راستی یک group خیلی جالب هم روی یاهو راجع به این کارها هست که اطلاعات خیلی بدرد بخوری هم داره.
                حتی با انجام تغییراتی روی inkjet های اپسون رنگی مثل C84 هم میشه با کیفیت عالی فیبر رو مستقیما چاپ زد که البته سایزش محدوده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
                  حتی با انجام تغییراتی روی inkjet های اپسون رنگی مثل C84 هم میشه با کیفیت عالی فیبر رو مستقیما چاپ زد که البته سایزش محدوده.
                  اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید مارو راهنمایی کنید؟ مباحث قبلی در این مورد ناقص موندند!
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام

یک کاغذ دیگه هم هست که نسبت به بقیه کاغذ ها گرونتره اما کیفیت بسیار خوبی داره.کاغذ چاپ عکس ultima شرکت کداک که نمونه 270 گرمی اون هم تو بازار ایران هست(1500تومان هر شیت).البته کاغذ باید از نوع high gloss یا همون براق باشه و معمولا فروشگاه های ملزومات عکاسی و یا خود عکاسی ها دارند.

موفق باشید.
                    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

درمورد کاغذهای دو رویه ی نقشه کشی مثل کالک و...چطوره؟کسی استفاده کرده
                      اگه بشد مرکب رو باموادی ترکیب کنیم که لااقل براحتی منتقل شده و براثر گرما فعال تر بشه و اسید هم کمتر روش اثر بزاره خوب بود ولی متاسفانه غلظت مرکب تغییر میکنه و به پرینتر ممکنه آسیب وارد بشه،در این مورد ایده ای ندارید؟
                      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام اقای شفقی

ببخشید اما پیشنهاد میکنم یه تایپبک به عنوان pcb inkjet printer ایجاد بشه و دوستان علاقه مند مباحث مربوط به اون رو تو همون تایپیک دنبال کنند که داستان پیچیده نشه.اون گروهی هم که دوست عزیزمون تو یاهو معرفی کردند هم لینکش اینه:
                        http://tech.groups.yahoo.com/group/Inkjet_PCB_Construction/

اما اگر دوستان علاقه مند هستند که نحوه انتخاب inkjet مناسب و یا چگونگی دمونتاژ اون و مونتاژ دوباره بر اساس نیاز مدارچاپی بدونن(تغییرات مکانیکی لازم جهت تغذیه دستگاه با فیبر خام) میتونن از لینک زیر هم اطلاعات مفیدی بگیرن:
                        http://techref.massmind.org/techref/pcb/etch/c84-st.htm
                        اون پائینهای صفحه اطلاعات دمونتاژ رو توضیح داده .این دقیقا همون چیزیه که سوال کرده بودید ومناسبه برای مصرف خانگی اما همونطور که میدونید دستگاه های فوق پیشرفته مخصوص مدارچاپی هم هست که تغذیه و نازل دستگاه انحصارا برای مدارچاپی تعیبیه شده.

موفق باشید
                        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                          اون گروهی هم که دوست عزیزمون تو یاهو معرفی کردند هم لینکش اینه:

میتونن از لینک زیر هم اطلاعات مفیدی بگیرن:
                          این دوتا لینک که یکیه
                          ولی واقعا چیز های جالب ومهمی داشت :wow:
                          از اونجایی که من فقط به یک زبان (فارسی) تسلط کامل دارم به همین دلیل از مطالبش چیز زیادی دستگیرم نشد :redface:
                          اما از عکس ها این ها رو فهمیدم که کارتریج و ناظر چاپکر رو جدا کرده بود.
                          بعد از چاپ به فیبر حرارت زیادی داده بود تا رنگ خودش رو بگیره.
                          دقت خیلی خیلی بالایی داشت :eek: oo: :eek:
                          ولی من هرطور شده از این دستگاه ها جور میکنم

\|/_\/_

دیدگاه

لینک اصلاح شد ببخشید
                            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

راستی اینو یادتون باشه که پرینتر های لیزری برای کار با کاغذ های حدودا 80 گرمی طراحی شدن. شما که قرار نیست برای تهیه یک فیبر 2 - 3 هزار تومنی یه پرینتر 200 هزار تومنی رو به فنا بدین!

یک راه خیلی خیلی راحتتر هم اینه که اگه از پرینتری مثل R200 (اگه اشتباه نکنم) استفاده بکنین احتیاجی به تغییر ساختار پرینتر ندارین چون این پرینتر ها میتونن روی CD هم چاپ بزنن. فقط بایستی توجه کنین که رنگ مورد استفاده خیلی مهمه. رنگ زرد موجود بهترین رنگه. اونم از نوع MISPRO که باید در کارتریج مشکی ریخته بشه.

ضمنا من منظورم این گروه بود:

http://groups.yahoo.com/group/Homebrew_PCBs/

ولی بابت لینکتون ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X