چطور میشه پایه cs209a که 8 پایه است رو روی فیبر چاپی زوم کرد آیا باید از تبدیل dip استفاده کرد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تبدیل dip به smd
Collapse
X
-
پاسخ : کمک
یه کم بیشتر توصیح میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟oo:
oo:
oo:
روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .
باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
نه به خاطر قدرتش !!!
این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )
-
نوشته اصلی توسط orialچطور میشه پایه cs209a که 8 پایه است رو روی فیبر چاپی زوم کرد آیا باید از تبدیل dip استفاده کرد
اگر میخواهی آن را بر روی فیبر سوراخ دار ببندی بهت پیشنهاد میکنم از سوکت 8 پین استفاده کنی.
ولی اگر منظورت این است که میخواهی روی فیبر به صورت smd لحیم کنی فقط کافیست پایه های آن را از وسط به کنار باز کنی
موفق باشید.......هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط MEGAMAN
اگر میخواهی آن را بر روی فیبر سوراخ دار ببندی بهت پیشنهاد میکنم از سوکت 8 پین استفاده کنی.
ولی اگر منظورت این است که میخواهی روی فیبر به صورت smd لحیم کنی فقط کافیست پایه های آن را از وسط به کنار باز کنی
موفق باشید.......
یه سوال دیگه
من یه نمونه دیگه اش so-8 رو هم دارم میخوام راحت ازش سیم بگیرم و لحیم کنم و دوباره در بیارم برا همین یه چیزی شبیه عکس زیر می خوام چی کار کنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط orialشکل اول pcb ش رو چه جوری می تونم توی پروتل یا پروتئوس رسم کنم
بهترین کار اینه که میتونی آماده از بازار بخری یا بری به PCB ساز سفارش بدی.
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
دیدگاه