اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ساخت پی سی بی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با ساخت پی سی بی

این درست که فیبر رو بدیم بیرون بزنن دردسری نداره و راحتیم! ولی حداقل باید خودمون هم بتونیم! فرض کن زمانی نیاز به یه فیبر خیلی فوری داری... میری مغازه، طرف میگه عزیزم برو فردا بیا! حالا کلا... بله... فیبر رو بیرونن بزنه راحتتره...

والا تو روش اطو بازی، چند بار من فیبر رو خراب کردم تا بالاخره اون چیزی که خواستم از آب درومد انصافا هم تمیز شد بعد از چند بار....

وسط خطوط رو هم تراشیدم ولی کسی نمیدونه اون مقدار کاغذ گلاسه ای که بین خطوطه و خیلی هم نازکه، آیا با اسید پاک میشه یا نه؟؟؟
    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

کار بدی کردی. اگه جسارتا اینقده نازک نارنجی هستی که با دو تا شکست جا بزنی از من میشنوی خودتو دار بزن اونم با یه کش کلفت! نه طناب!
      عزیز من. من خودم روی هر نوع کاغذی بگی پرینت زدم. حتی کاغذ کاهی که ساندویچی ها توش ساندویچ میپیچن.
      روی youtube هم یکی دو تا فیلمش هست. فکر میکنم یکی از دوستان همینجا یه فیلم ازش پلود کرده باشه. راست 6 ماهی هم ور و وردست باهاش ور رفتم تا قلقش دراومد. اون موقع ها کسی کمکم نکرد. الان که کار خیلی شاقی نیست. یه چهار پنج باری فیبر های ساده رو باهاش اتو کسی کن تا قلقش دستت بیاد ولی اسید کاری نکن. بعدش که دیدی کیفیت فیبر هات خوب شده برو طرف اسید کاری. اگه اینجا بخوای جا بزنی پس تو زندگی میخوای چکار کنی؟!!
      بعدشم اگه کارت اینه که نون خوردن سخته. اگر هم تفریحته که حالشو وقتی کارتو یاد گرفتی میبری. نکنه از اون آدمایی هستی که گیم رو با trainer و اینا بازی میکنی؟ یه کمی دیگه سعی کن. طوریت نمیشه. با من.

دیدگاه

اتفاقا وقتی cod4 بازی میکردم همیشه میگفتم تا level 55 باید برم و از eacy account استفده نکنم! تا همین جوری 55 بشم ولی تا موقعی که 55 شدم دهنم سرویس شد چون اولین بار بود که بازی کامپیوتری میکردم!
        مشکل اینجاست که این روش اتو هیچ تضمینی نمیدهد که ترکهای مخصوصا اطراف برد خوب بچسبند همین جا مشکل دارد! علتش هم استفاده از سطح غیر مستطیلی اتو میباشد که نمیتوان برد را به حالت پرس برد حالا من یکبار هم ساختم اما اصلا بدرد چند بار ساخت نمیخورد و اصلا بردهای پر از ترک هم درست و حسابی در نمیاد.
        (ولی باز هم میگویم ترکهای وسط رو انصافا خوب چسباند)

دیدگاه

دوست عزیز بهترین راه استفاده از کاغذ گلاسه نازک است با پرینتر لیزری با کیفیت بالای 300نقطه بر اینچ بگیر به صورتی که با لمس کاغذ برجستگی هایی روی آن را حس کنی
          فیبر کاملا تمیز و با اتو برقی (بخار نباشه) حدود 5 تا 6 دقیقه با فشار زیاد روی کاغذ بکش بیشتر از لبه تیز تر اتو استفاده کن وبه هیچ عنوان نگذار کاغذ روی فیبر تکون بخوره و یا بزاری فیبر سرد بشه سعی کن اتو را در همه جای فیبر به صورت یکنواخت بکشی
          با انجام این کار 95 درصد کارت خوب در ِ می آد

دیدگاه

فیبری که دیروز زدم، مدت زمانی که اطو رو نگه داشتم حدود یک دقیقه و نیم بود. فشار رو قسمتهای معمولی فیبر مثل خطوط زیاد بود ولی قسمتی که برای پایه های مگا 64 بود رو کمتر فشار دادم، چون اینطور که فهمیدم فشار زیاد باعث مید که تونر ذوب بشه و پخش بشه اون قسمت و پایه ها به هم بچسبه!

البته علمی نمیگم و بر حسب آزمون و خطا اینارو میگم.

دیدگاه

اتفاقا جناب behnam_kh2002!

کاری که من و شما میکنیم کار نسبتا درستیه. چون ماها تجربی و تفریحی کار میکنیم. در این گونه کارها چون تحلیل خاصی صورت نمیگیره چون عمدتا نمیشه انجام داد بیشترش حسیه. جناب masoodhashemy هم بایستی با این موضوع خودشو وفق بده که خیلی کارها از حد اختیار من و شما خارجه اما نبایستی که با دو سه تا سعی و شکست که ولش کرد. اینا تازه راه خوبیه برای ایجاد آمادگی در خودتون برای حل مشکلات بزرگتر در آینده.

من هم خط 10 میل زدم که نچسبید. بعد 0.3 میلی متر کشیدم که قاعدتا نبایستی به خوبی با چشم غیر مسلح دیده بشه. ولی پهناش خیلی بیشتر شد. شاید نزدیک 0.5 میلی متر. من هم که کاری از دستم ور نمیومد خودم رو با موضوع وفق دادم. اصطلاحا بار رو بردم پیش خر!

راستی جناب masoodhashemy
              اگه واقعا اینقدر کارت گیره و نمیخوای مشکلتو مثل ماها حل کنی روش کارت رو عوض کن. مثلا یک پرینتر R220 بخر. مکانیسمش رو عوض کن تا برات فیبر بزنه. یا یک پرینتر با این هد های Xaar سوییسی بساز. دقتشم نسبتا خوبه؛ dpi 185. فقط پوستت کنده میشه تا مکانیسم مکانیکی شو دربیاری. بگذریم که قیمت هدش هم بالاست.

یا اصلا برو سراغ پوزیتیو 20. خیلی تمیز تر هم هست. و راحتتر. اما اونم قلق خودش رو داره.

دیدگاه

رضا آقا جان، اتفاقا من بار اول خطوط رو 0.5 میلیمتر گرفتم که چون با فاصله خیلی کمی از کنار هم رد میشدند به سمت پایه های مگا 64، از نظر پیاده سازیش رو برد جالب نشد. به همین خاطر 0.3 میلیمتر گرفتم که انصافا بسیار عالی از آب درومد.... :smile:

ولی با توجه به این کار میتونم بگم که هر چی فشار بیشتر باشه، خطوط پهن تر میشن! آخرین فیبریکه تمیز از آب در اومد، فشار زیادی بهش ندادم و بین 1:10 ثانیه تا 1:30 ثانیه اطو کشیدم... ولی واقعا کاری هست که با تجربه بدست میاد... با تمرین و خراب کردن چند تا طرح.... تا رسیدن به نتیجه دلخواه.

دیدگاه

سلام دوستان من امروز هر جا رفتم تا یک نقشه رو روی کاغذ گلاسه پرینت لیزری بگیرن هیج کسی این کار رو انجام نداد و می گفتن دستگاهمون خراب میشه . نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    سلام دوستان من امروز هر جا رفتم تا یک نقشه رو روی کاغذ گلاسه پرینت لیزری بگیرن هیج کسی این کار رو انجام نداد و می گفتن دستگاهمون خراب میشه . نظرتون چیه؟
                    میخواستی بهشون بگی بابا خیلی تعطیلین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X