اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینو چه طوری لحیم کنم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اینو چه طوری لحیم کنم

سلام به همه
    من یه ال سی دی گوشی NOKIA 6100 دارم می خام 10 تا پین این ال سی دی رو سیم لحیم کنم این ال سی دی پین هاش سوکتی و خیلی شدید هم ریزه فاصله بین هر پین کمتر از 0.5 میلی متر هست چه طوری لحیم کنم

این عکسش ولی این عکس ال سی دی خودم نیست از اینترنت گرفتم و سوکتش یکیه در ضمن این سیم ها رو هم نمیدونم چه طوری لحیم کرده

بیشتر از سه تا نتونستم لحیم کنم

پاسخ : اینو چه طوری لحیم کنم

با سلام--هویه 30 وات نوک باریک برای smd و سیم لحیم مخصوص قطعات smd که ضخامت ان کمتر از 0.4 میلی متر است.و الباقی مهارت کافی.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

لحیم کاری سیم برای این سوکت خیلی خیلی مشکل است پایه 1 رو لحیم میکنی وقتی می خوای پایه 2 رو لحیم کنی پایه 1 کنده میشه و ...
      ببین خیلی راحت می تونی برای این سوکت آداپتور smd بزنی 5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه یک فیبر 2*3 رو تهیه کن بعد به لاک ناخن خواهرت نیاز داری یا باید بخری
      روی فیبر رو با لاک ناخن می پوشونی بعد با سوزن یا کاتر و خط کش روی لاک رو خط می ندازی تا مس بیاد بیرون و میندازی تو اسید من با این روش آمپلی فایر ساختم

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        کار کردن با این کابل های فلت هم زیاد سخت نیست فقط کمی دقت لازم است.

1-اول سر سیم رو نگه دار
        2-بعد با ناخن شروع کن و تک تک سیم ها رو از هم به اندازه نیم سانت جدا کن.(مثل شانه میشه )
        3-سپس دوباره با ناخن تک تک سره هر سیم را به اندازه چند میلی متر جدا کن.
        4-چون این سیم ها از نوع افشانی هستند باید با دقت سره هر سیم را با دستت بپیچونی تا حالت رشته رشته اش از بین برود.
        5-حالا سره هر رشته سیم را به کمک روغن لحیم قلع اندود کن.
        6-به ترتیب تک تک آنها را روی پین های LCD قرار بده و ( بدون استفاده از سیم لحیم ) با نوک هویه یک حرارت به قلع های روی هر رشته سیم بده تا به پین ها متصل شود.

این روش کاملا عملی و میباشد.
        موفق باشی :job:
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ببین میتونی ماده ای نسوز و نازک به صورت ورقی گیر بیاری که در حین لحیم کاری مانع از رسیدن حرارت به پد بغلی بشه؟ یا حداقل اتصال لحیم دو تا پد مجاور؟ اگه بشه باید اولی رو لحیم کنی. بعد این ورق یا تیغه رو بین دو تا پد بذاری و بعدی رو لحیم کنی و الی آخر. فقط مواظب باش لحیم با خود این ورق نچسبه. مثلا یه چیزی تو مایه های نوک نسوز یه قلع کش.

دیدگاه

امروز رفتم جمهوری پیشه یکی از مغازه هایی که قطعات موبایل میفروختن گفتم می خام همچین کاری بکنم اونم گفت کاری رو که تعمیرات موبایلی ها انجام میدن رو انجام بده که روش کار این طوری که سیم لحیم 0.3 میلی متر رو با یه سیم خیلی خیلی نازک لاکی که لاک این سیم تو محل لحیم کاری شده میسوزه و جاهای دیگه سیم لاک داره و اتصالی بین پایه ها و سیم ها جلوگیری میکنه تو تعمیرات موبایل بعضی مواقع متالیزه (این اصطلاح خود موبایلی هاست و به محلی که پایه قطعات اونجا لحیم میشه میگن) برد کنده میشه و با این روش به اصلاحه خودشون رو برد سیم کشی میکنند احتمالا جواب بده ولی هوز تست نکردم

دیدگاه

سلام
              با هویه کانکتور 10 پایه ی ال سی دی رو بکن
              بعد با سیم لاکی نازک سیم کشی کن
              البته اگه با هنر ریزه کاری اشنایی.یه پایش هم nc هست

دیدگاه

دقیقا نفهمیدم مشکل چیه ولی من سوکت این LCD هارو دارم

دیدگاه

چرا از استیشن هوای گرم استفاده نمیکنین ؟
                  این وسیله دقیقا مخصوص همین کار استفاده شده . تعجب میکنم چون تعمیر کار های موبایل هم از همینا استفاده میکنن
                  تو گوگل سرچ کنین hot air station

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X