اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش نکات مربوط به ساخت برد های چند لایه. یک بار برای همیشه!(شما هم کمک کنید )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش نکات مربوط به ساخت برد های چند لایه. یک بار برای همیشه!(شما هم کمک کنید )

من این تاپیک رو خوندم و باز پاسخ درست و درمونی برای پرسشم نگرفتم؛

آیا در ایران برد سه لایه ساخته می شه؟ قیمتش با برد دو رو متالیزه معمولی، خیلی فرق داره؟ کدوم شرکت این کار را بهتر انجام می ده؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش نکات مربوط به ساخت برد های چند لایه. یک بار برای همیشه!(شما هم کمک کنید )

برد 4-6 لایه الفا مدار میزنه ولی قیمتش در حد وارداته
      برد سه لایه من ندیدم اصلا معمولا به صورت زوج هست-سه با چهار از لحاظ قیمت فرقی نداره

دیدگاه

سلام یه سوال دارم

من یه cpld با Pitch=0.5 دارم

از طرفی همه پایه ها رو استفاده نکردم

میشه دو تا پد رو از ردیف بیرونی بردارم و 3 تا 4 پد داخلی رو به بیرون اصطلاحا fan-out(یا هموت روت کردن) انجام بدم؟

پد حذف میشه و روش چاپ سبز میخوره و تراک رد میشه موقع مونتاژ پایه که استفاده نشده میاد رو چاپ سبز.

بحث VIP که مطرح شد کسی تجربه داره ؟ هزینه اضافی میبره؟

دیدگاه

سلام
          چند سوال در مورد امپدانس ترک ها در مدارات چند لایه داشتم.
          1- منظور از این امپدانس مقاومت DC ترک ها هست یا مقاومت دیگری مد نظرهست؟
          2- وقتی یک مدار طراحی می کنیم چه طور باید تشخیص دهیم که برای کدام مسیر ها چه امپدانسی باید PCB داشته باشد؟
          3- در طراحی PCB با Altium چه طور این مقادیر امپدانس را چک کنیم؟

چند سوال هم در مورد stack manager داشتم چون موارد template که در اینترنت دیدم باهم تفاوت هایی داشتند.
          4- اینکه بین کدام لایه ها Prepreg و بین کدام ها Core باید بزاریم ؟
          5- ضخامت و جنس Prepreg ها و Core ها به چه صورت باید محاسبه شوند؟
          6- ایا طراحی این موارد از قاعده خاصی پیروی می کند یا به صورت تجربی ضخامت ها و ... قرار داده می شوند؟

در آخر لطفا اگرمنبع در این زمینه میشناسید معرفی بفرمایید.
          ببخشید سوالات کمی زیاد شد.

دیدگاه

با سلام

سوالات مطرح شده در پست بالا رو اگه دوستان اطلاعی دارند پاسخ بدند که تاپیک داره زیادی کش پیدا میکنه

با تشکر
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

امروز بعد از چند سال داشتم pcb میکشیدم ک یادم افتاد میگفتن باید pcb رو برعکس کشید . برای تست تو پرتوس ی مدار الکی 555 بستم و بردمش تو محیط pcb اما برعکسش نکرده بود !!!
              اگه کسی یاشه راهنمایی کنه لطفا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X