اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت مدار یک رو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش ساخت مدار یک رو

سلام دوستان
    هدف ام از ایجاد این تایپک پاسخ به سوالی بود که ممکنه برای خیلی از مبتدیان و تازه کارها پیش بیاد
    سوال من اینه که چطور باید یه مدار یک رو طراحی کنیم به عنوان مثال من چند وقت پیش یه مدار چشمک زن رو در پروتئوس رسم کردم و و اون رو با انتقال به محیط آریز به PCB تبدیل کردم (با استفاده از اتو پلیس و اتو روتینگ) بعد متوجه شدم بیشتر شرکتها از آلتیوم استفاده میکنن و بهتره که فایله با فرمت پروتل باز بشن خلاصه بعد از کلی این در اون در آلتیوم رو دانلود کردم(میگن ورژن جهش یافته ی پروتل میباشد :biggrinو فایلهارو با اکسپورت و اینپورت و روشهایی که تو همین فروم هم گفته شده به التیوم بردم و با اون فرمت ذخیره کردم ،
    ( اما از اینجای داشتان شنیدنی تره)
    وقتی فایلهرو بردم برای یه مغازه ایی که فایل میگرفت مدارچاپی تحویل میداد اون شخص محترم(همون مغازه داره یا صاحب شرکت)گفت ما فقط مدار یه رو میزنیم و مدار دورو کار نمیکنیم(بماند که با اسید کاری کار ما رو راه انداخت و من هم که هیچ اطلاعی از ساخت برد نداشتم 5000 تومن بابت همین پیاده شدم :angry
    من هم که کلی راه از محل زندگیمون تا اونجا اومده بودم و نیاز به آماده شدن سریعش داشتم مجبور شدم قبول کنم که اون شخص محترم خودش از اول طراحی کنه(که 5000 تومن هم به خاطر اون بهش دادم :angry
    آخه فایلهای من با پرتئوس ورژن بالاتر ذخیره شده بود و طرف نمیتونست بازش کنه!

هدف:لطفا در این تایپیک چگونگی ساخت PCB یک طرفه در گرتئوس و آلتیوم رو آموزش بدید
    سوال:چطور میشه مدار دو رو ، رو ، یه طرفه کرد؟
    (البته تااینجایی میدونم که تو پرتئوس بعد از اتو پلیس و قبل از زدن دکمه ی اتو روت باید یه تنظیماتی انجام داد، شما لطف کنین اون تنظیمات رو به صورت تصویری بهم بگید)
    آلتیوم هم اصلا نمیدونم:(اگه میشه در مورد کتابخونه هاش هم توضیح بدید به عنوان مثال برای یه آی سی TTL باید از کدوم کتابخونش استفاده کرد؟)
    ممنون از راهنماییتون oo:
    خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
    "دکتر علی شریعتی"

پاسخ : آموزش ساخت مدار یک رو

سلام دوست عزیزم خوش اومدین ولی لطفا به نکات زیر توجه کنید:
    1- انجمن پروتل و پروتیوس جدا از هم هستند در هر کدام سوال دارید همونجا مطرح کنید.
    2- اینجایی که سوال پرسیدین مربوط به PCB هست و سوالات مربوط به ساخت در اینجا پرسیده میشه نه سوالات طراحی.
    3- سوالایی که پرسیدین قبلا جواب داده شده شما لطفا سرچ کنید اگه پیدا نکردید سوالتون رو در انجمن مناسب بپرسید.
    موفق باشید.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز بعد مدتی که سوالم مطرح شد و جواب درست و درمونی نگرفتم
      این مطلب رو مینویسم تا کسایی که مکثل من با سرچ به نتیجه نرسیدن از این مطلب استفاده کنند
      برای این کار تو نرم افزار پرتئوس باید از منوی Tools شروع کننین و بر اساس عکسهای زیر کارتون رو انجام بدید بعد از تنظیمات زیر(مشخص شده در عکسها میتونید به آسونی از گزینه ی اتو روت استفاده کنید اتصالات باقی مونده رو هم از طریق جامپر خودتون رسم کنید)

:wow:
      خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
      "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

اینکه چرا کسی بهتون جواب نمیده واسه اینه که به قوانین احترام نمیذارید.با اینکه به شما تذکر داده شد که اینجا انجمن مناسب واسه سوالتون نیست با اینحال هنوز اینجا پست میدید!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X