اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازار کار pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بازار کار pcb

با سلام خدمت همه ی دوستان .
    من میخوام یه شرکت PCB تاسیس کنم با بودجه ای حدود 10 میلیون . یه چند تا سئوال از اساتیدی که توی این کار هستند دارم .
    سئوال اول ) آیا بازار کار اون خوبه ؟
    سئوال دوم ) آیا برای کارهای خیلی دقیق که با CNC زده میشه ، با ارگانی ، سازمانی چیزی قرارداد خوب میشه بست ؟
    سئوال سوم ) کلا بهتره با یه دستگاه CNC شروع کنم یا روش های معمولی مثل سیلک ؟

پیشاپیش از همکاری شما ممنونم .
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

پاسخ : بازار کار pcb

نوشته اصلی توسط iman-d
    با سلام خدمت همه ی دوستان .
    من میخوام یه شرکت PCB تاسیس کنم با بودجه ای حدود 10 میلیون . یه چند تا سئوال از اساتیدی که توی این کار هستند دارم .
    .
    سلام پیشاپیش حضورتان را در جمع کار آفرینان تبریک میگیم.
    نوشته اصلی توسط iman-d
    سئوال اول ) آیا بازار کار اون خوبه ؟
    سئوال دوم ) آیا برای کارهای خیلی دقیق که با CNC زده میشه ، با ارگانی ، سازمانی چیزی قرارداد خوب میشه بست ؟
    سئوال سوم ) کلا بهتره با یه دستگاه CNC شروع کنم یا روش های معمولی مثل سیلک ؟
    جواب سوال اول: کلا توی هر کاری اگر سعی کنید بهترین خدمات و کیفیت رو ارائه بدین موفق خواهید شد.بله بازار مناسبی دارد.

جواب سوال دوم و سوم: منظورتون از اینکه کارهای خیلی دقیق با cncزده میشه و یا اینکه بهتره با cnc شروع کنم و یا روش معمولی و سیلک چیه؟

توضیحات تکمیلی: شما برای تاسیس یک کارگاه مدارچاپی لزومی ندارد حتما cnc داشته باشید.میتوانید تا مدتی از خدمات دیگران استفاده کنید تا ان شاءا... اگر موفق بودید بعدا سرمایه گذاری کنید.سعی کنید در ابتدا خیلی هزینه نکنید چون اگر چه بازار خوبی رو قصد انتخاب دارید اما از اون مهمتر توانمندی های شما در برقراری ارتباط و اخذ سفارش از دیگران است.در ابتدا پیشنهاد میکنم یک کارگاه جمع و جور سیلک اسکرین با یک سری لوازم ساده کارگاهی فراهم کنید....

زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

متشکرم از دوست عزیز .
      من یه سری CNC فرز دیدم که بدون سیلک کردن و اسیدکاری ، نقشه مدار رو بهش میدی و خودش قسمت های اضافی رو با لیزر برمیداره . دقتی در حدود 0.025 mm داره . میخواستم بدونم خوب هست یا نه ؟
      در ضمن یه سئوال دیگه هم دارم . و اون اینه که برای شروع از کجا میشه سفارش گرفت و شروع کرد . آیا جایی هست که یک سفارش ثابت و همیشگی داشته باشه؟

دیدگاه

ببینید تمام کارگاه ها و کارخانه های تولیدی وسایل برقی قطعا سفارش دارند ولی این شمایید که با قیمت و کیفیت خوب باید سفارشات آنهارو جذب کنید.

شما باید پتانسیل تولیدتان مشخص بشه. چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ متر مربع در روز و بر حسب هزینه هاتون زمان و مبلغ پیشنهاد بدید.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-d
          متشکرم از دوست عزیز .
          من یه سری CNC فرز دیدم که بدون سیلک کردن و اسیدکاری ، نقشه مدار رو بهش میدی و خودش قسمت های اضافی رو با لیزر برمیداره . دقتی در حدود 0.025 mm داره . میخواستم بدونم خوب هست یا نه ؟
          در ضمن یه سئوال دیگه هم دارم . و اون اینه که برای شروع از کجا میشه سفارش گرفت و شروع کرد . آیا جایی هست که یک سفارش ثابت و همیشگی داشته باشه؟
          این روشی که میگید اسمش هست ایزولاسیون اما روش تولیدی نیست و فقط یک روش آزمایشگاهی-تحقیقاتی و اصلا برای کارهای تیراژ مناسب نیست، هر چند که این روش فقط برای چاپ مدار کاربرد دارد اما برای چاپ محافظ قلع کاری و چاپ راهنما کارائی ندارد.بریا شروع هم اول باید ببینی تو شهری که هستی چه صنعتی فراگیره بعد روی بازار هدفتون تمرکز کنید.بسم ا...... موفق باشید
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

قیمت همچین دستگاهی برای کارهای تحقیقاتی حدودا چند هست ؟(روش ایزولاسیون)
            I ❤️ ECA

دیدگاه

من از نمایندگی شرکت lpkf در تهران قیمت گرفتم از 10 میلیون داشت تا 100 میلیون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                این روشی که میگید اسمش هست ایزولاسیون اما روش تولیدی نیست و فقط یک روش آزمایشگاهی-تحقیقاتی و اصلا برای کارهای تیراژ مناسب نیست، هر چند که این روش فقط برای چاپ مدار کاربرد دارد اما برای چاپ محافظ قلع کاری و چاپ راهنما کارائی ندارد.بریا شروع هم اول باید ببینی تو شهری که هستی چه صنعتی فراگیره بعد روی بازار هدفتون تمرکز کنید.بسم ا...... موفق باشید
                ممنون . من ساکن مشهد هستم . به نظرتون PCB خوبه ؟ شما چه کاری رو پیشنهاد می کنید ؟
                بالاخره وقتی آقای بلورچیان انجمن بازار کار درست نمی کنند :angry: مجبوریم همین جا در موردش صحبت کنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-d
                  ممنون . من ساکن مشهد هستم . به نظرتون PCB خوبه ؟ شما چه کاری رو پیشنهاد می کنید ؟
                  به نظر من هر کاری که میتونه خوب باشه به شرطی که سعی کنید خدمات متمایزی رو ارائه بدین.توی مشهد یک تولید کننده مدارچاپی هست به نام صنایع الکترونیک یگانه بیشتر هم متالیزه تولید میکنه با روش نیکل -طلا میتونید باهاشون تماس بگیرین و ازشون راهنمائی بگیرید(البته امیدوارم تمایل داشته باشند که کمک کنند)این هم تلفنشون:05118210582
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X