اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای پاک کردن روغن لحیم روی برد بعد از لحیم کاری بهترین مواد چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای پاک کردن روغن لحیم روی برد بعد از لحیم کاری بهترین مواد چیست؟

پروپیلن رو امتحان کردم برد سفیدک میزنه .
    ناهید هم جاش میمونه .
    یکی گفت نیم ساعت قبل امتحان تینر رو خوب هم بزن .
    بنده هنوز همچنان از تینر با تمام بو و آزارش استفاده میکنم
    www.Askdin.com
    www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
      پروپیلن رو امتحان کردم برد سفیدک میزنه .
      ناهید هم جاش میمونه .
      یکی گفت نیم ساعت قبل امتحان تینر رو خوب هم بزن .
      بنده هنوز همچنان از تینر با تمام بو و آزارش استفاده میکنم
      با سلام
      ایزو پروپیل، حلال خیلی ضعیفیه و با صرف دوساعت وقت و آلتراسونیک، برد رو تمیز میکنه، ولی بعلت کند بودن بدرد کارهای تعداد نمیخوره. حتی برای کارای معمولی هم زمان رو میکشه.

ناهید قرمز، اثر حلالیتش خوبه، ولی تبخیرش سریعه و معمولا اجازه خوب مسواک کشیدن نمیده، همچنین خودشم فرصت نمیکنه به زیر قطعات SMD نفوذ و اونجاها رو پاک کنه، ضمنا باید انقدر بزنین که شره کنه و از برد بریزه پائین. یعنی شاید یه کپسول واسه شستن کامل یه برد مصرف بشه، بنا بر این اصلا به صرفه نیست. ضمن اینکه همون بوی تند رو هم داره.

تینر فوری معمولا بهترین انتخابه، هم قدرت حلالیت قابل قبولی داره و هم بخاطر قیمت مناسبش میشه با خیال راحت به مقدار دلخواه ازش استفاده کرد و برد رو کامل شست. اما دیگه همزدن نمیخواد :surprised:. این جمله دوستتون هم از عجایب خلقته :biggrin:.

مواد دیگه ای هم هستن که حلالیت قوی دارن، ولی یا از لحاظ قیمت بالا هستن و یا بوی زننده شدیدی دارن و یا اینکه خودشون هم مجدد نیاز به شستشو دارن.
      حلال قوی بدون بوی تند که نمیشه پیدا کرد و باید با بوشون کنار اومد. با این تفاسیر من معمولا دوتا پارامتر رو درنظر میگیرم. اولیش قدرت پاک کنندگی و دومیش اینه که از خودش اثری به جا نذاره و نیاز به شستن مجدد نداشته باشه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام

دوست عزیز میتونی از بنزین هم استفاده کنی و با یه پنبه اونو تمیز کنی

دیدگاه

فقط تینر 10000 یا 20000
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده

تینر فوری معمولا بهترین انتخابه، هم قدرت حلالیت قابل قبولی داره و هم بخاطر قیمت مناسبش میشه با خیال راحت به مقدار دلخواه ازش استفاده کرد و برد رو کامل شست. اما دیگه همزدن نمیخواد :surprised:. این جمله دوستتون هم از عجایب خلقته
            بنده مشکلی داشتم که تینر یک مدت که میموند موقع استفاده اثرش رو برد میموند . تینر خوبی گرفته بودم . آخرش زنگ زدم تولید کننده گفتم مشکلم اینه گفت خوب هم بزن نیم ساعت بعد استفاده کن . بنظرم هم میزنم کمتر اثر تینر میمونه
            www.Askdin.com
            www.BEKco.ir

دیدگاه

بنزین ساعت هم خوبه
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X