اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت یک مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت یک مدار

سلام دوستان
    چطوری میتونم این مدار رو درست کنم؟ برد سوراخ دار بهتره یا برد یکپارچه رو با اسید پاک کنم بهتره؟ وسطش رو چطوری خالی بکنم؟ آیا میشه بهینه ترش هم کرد؟

با تشکر

پاسخ : طراحی و ساخت یک مدار

باید بگین مدار چی هست که بشه بهینش کرد!
    pcb یک چیز جداست و برد برد یک چیز جدا هر کدوم برای یک منظوره
    برد برد برای تست مدارات و ساخت مدارات موقتی هست و pcb برای مدارات نهایی و ..
    منظورتون از خالی کردن وسط چیه؟

دیدگاه

من به صورت دیمی کار میکنم و با این اصطلاحات تخصصی آشنا نیستم. :biggrin:

این مدار برای این هست که دسته سوپرنینتندو رو به یو اس بی کامپیوتر وصل بکنم. مدار باید آنقدر کوچیک و جمع و جور باشه که توی دسته سوپرنینتندو جا بشه. وسطش هم باید تخلیه بشه و کنارهاش هم بریده بشه. (همون جاهای سفید رنگ)
      مقاله اصلیش هم اینجا هست :

فقط راهنمایی بکنین ببینم چطوری میتونم کار رو تر و تمیز در بیارم.

با تشکر

دیدگاه

اولا به جای atmega8 dip از atmega8smd استفاده کنید( نصب سطحی)
        دومااون جا ها رو باید با cnc یا اگه حوصله دارید! با کاتر دربیارید
        برد برد همون برد سوراخ داره
        من نمیدونم این عکس رو با چی طراحی کردید ولی بهتره با پرتوس و یا پروتل یا ایگل یا ... یه طرح مدار چاپی طراحی کنید و اگه تعدادتون زیاد کم نیست بدید بیرون واستون بزنن که خیلی تمیز تر در میاد

دیدگاه

یه برد سوراخ دار (همون به قول شما برد برد) رو نفله کردم! :cry2: البته قیمت چندانی نداره ولی دو ساعت بود که کناره هاش رو با سوهان تراش میدادم تا تمیز در بیاد! آخرش وقتی میخواستم وسطش رو خالی کنم دو شقه شد :angry:
          حالا این cnc که میگی چی هست؟ تاپنک داره؟
          به نظرم بهترین انتخاب dip هست چون محدودیت فضا هست و فکر نمیکنم smd جواب بده.
          این سوراخ هاش رو با چی به هم وصل بکنم؟
          این عکس رو با برنامه paintآ‌ طراحی کردم. البته اول یه برد سوراخ دار رو با اسکنر اسکن کردم بعد با برنامه paint طرحش رو کشیدم. با برنامه های دیگه بلد نیستم کار بکنم :cry:

دیدگاه

بهترین کار اینکه شماتیک رو بدین بیرون و pcb آماده تحویل بگیرین البته باید یه مقدار تعداد رو ببرین بالا چون تعداد کم نمیزنند ! ولی خیلی تمیز تر در میاد
            cnc هم باید یه سرچ تو گوگل بزنی اشنا شی! کلا چیز خوبیه!
            به نظر من از همین الان با کمک گوگل خود پرتوس و آموزشش رو دانلود کن و برو تو کارش
            کلا برای این کار ها نیست برد سوراخ دار و بریدنش تعریف نشدست کلا!
            smd که جا کمتر میگیره!

دیدگاه

سلام

به نظر من هم بدید بیرون ، واستون تمیزتر در می آرن به نظر سایز بردتون کمه و زیاد هم نیاز به CNC کاری نداره قیمت تکی هم زیاد نمی شه

اما اگر می خواین رو برد سوراخ دار باشه اره مویی جواب می ده

پیشنهاد آقای علی پور هم خوبه اگه طراحی یاد بگیرید بعدا کلی به دردتون می خوره تو همین انجمن کلی مطلب برای آموزش گذاشتن ، بعضی هاشون واقعا عالیه و برای شروع خیلی خوبه

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X