من یه مدار رو با استفاده از اسید مدار چاپی (FeCl3) درست کردم. یه بوی بدی ازش میاد مخصوصا وقتی که داشتم پایه هاش رو سوراخ میکردم کل خونه رو بو گرفته بود! oo: الان هر چقدر که میگذره بوش نمیره! چی کار کنم که بوش بره؟
اگه از بخواهی اسید رو عوض کنی میتونی از اسید مایع یا ترکیبی از آب اکسیژنه برای این کار استفاده کنی
ولی بوی بد برای اسید نیست . فیبرهای استخوانی ( فنولیک ) بد بو هستند . که من گفتم به جای اون از فیبر فایبرگلاس استفاده کن
من یه مدار رو با استفاده از اسید مدار چاپی (FeCl3) درست کردم. یه بوی بدی ازش میاد مخصوصا وقتی که داشتم پایه هاش رو سوراخ میکردم کل خونه رو بو گرفته بود! oo: الان هر چقدر که میگذره بوش نمیره! چی کار کنم که بوش بره؟
این بوی بدی که شما میفرمائید مربوط به اسید نیست چون قاعدتا باید تو فضای باز این کار رو انجام داده باشید...هرچند که اگر در محیط بسته هم انجام داده باشید ماندگاری بوی اون زیاد نیست اما اگر برای ساخت فیبرتون از ورق خام فنلیک و یا استخوانی استفاده کرده باشید(که احتمالا همینطور هم هست) این بوی بود مربوط به اون هست اگر میخواهید بازم چیزی بسازید همونطور که دوست عزیزمون limenics_irگفتند از فیبر فایبر گلاس استفاده کنید مشکلتون حل میشه......موفق باشید
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه