اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برش PCB

سلام چند وقتیه به فکر خرید دستگاهی افتادم که PCB رو برام به اندازه دلخواه ببره. بجایی دیدم که مثلا با تیغ موکت بری میان از دو طرف PCB چندین بار قسمتهایی که میخوان ببرن رو خط میندازن و بعد میان با ضربه اون رو جدا میکنن (تو youtube دیدم) و یا بعضی ها با اره مویی میبرند خب اینکار اگه روی تعداد باشه بسیار سخته و مخصوصا اگه شکل آسونی نداشته باشه.
    رفتم و یک دستگاه دیدم که مثل اره چکشی بود و اره موییهای بسیار ظریفی بهش میخورد و یک صفحه هم زیرش داشت و اره بالا و پایین میشد و شما با حرکتPCB به جلو میتوننستی راحت PCB رو باهش ببری که مارک ماکتا حدود 190 و چینی اگه اشتباه نکنم 140 بود و مشکلی که داشت مثلا این بود که انتهاش مثلا 30 یا 40 یا 50 سانت بعد تیغ اره بسته بود و فقط میتونستی برد رو به همین اندازه ببری و البته اگه برد رو برعکس میکردی و از طرف دیگه هم میبریدی به میزان دو برابرش میشد برید به نظرم اره های خوبی برای خرید اومد که تو خونه داشته باشیم دوستان نظری دیگه ندارن برای بریدن راحت پی سی بی و برای کار تعداد
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

پاسخ : برش PCB

سلام دایی
    من یکی از این چینی ها رو خریدم 80 تومن. احتمالا فروشنده ای که ازش قیمت گرفتی گرون گفته. قیمت ماکیتا هم 150 بود.
    به هرحال دستگاه جالبی نیست. واسه اره مویی که اصلا خوب نیست چون در یک چشم برهم زدن با ارزش دستگاه میشکنه.
    دوتا تیغ اره همراه خودش داره که مثل تیغه اره عمودبره. ولی اصلا خوب نمی بره.
    کلی هم کثیفکاری داره چون باید آب صابون بریزی تو ظرفش تا تیغه ها داغ نکنن.
    خلاصه به نظر من بی خیال اینا بشو.
    بهترین چیز قیچی مخصوص اینکاره.
    یه مدل کاغذبر داریم که مغازه های فتوکپی دارن. باهای کلی کاغذ رو دقیق از هر جا که بخوان برش میزنن.
    فیبر سازا هم دقیقا یه همچین قیچی دارن و با یه حرکت فیبرو میبرن.
    شکلای مختلفی داره اما اونی که من دیدم این شکلی بود:
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوست عزیز برو بده یه قالبساز یه قیچی رومیزی به همبن شکلی که دوستمون فرستادن برات بسازه قیچی های کاغذ بری به درد برش فیبر به خصوص فایبر گلاس نمیخورن ولی شکلش تقریبا همین شکلی میشه فقط باید بگی که میخوای جنس تیغه از جنس فنر باشه.
      زکات علم،نشر و پخش آن است.
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من از یکی دو تا دوستان که قبلا پرسیدم میگفتن اونا اول فیبر رو روی اجاق یا چیزی مثل اون گرم میکنن تا خود فیبر نرم بشه بعد با همین کاتر های رومیزی کاغذ میبرن. ولی همین کاتر ها هم گرونه.

دیدگاه

گرم کردن برای فیبرهای فنولیک ( استخانی ) هست . فیبر فایبر رو گرم نمیکنند
          A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            سلام دایی
            من یکی از این چینی ها رو خریدم 80 تومن. احتمالا فروشنده ای که ازش قیمت گرفتی گرون گفته. قیمت ماکیتا هم 150 بود.
            به هرحال دستگاه جالبی نیست. واسه اره مویی که اصلا خوب نیست چون در یک چشم برهم زدن با ارزش دستگاه میشکنه.
            دوتا تیغ اره همراه خودش داره که مثل تیغه اره عمودبره. ولی اصلا خوب نمی بره.
            کلی هم کثیفکاری داره چون باید آب صابون بریزی تو ظرفش تا تیغه ها داغ نکنن.
            خلاصه به نظر من بی خیال اینا بشو.
            بهترین چیز قیچی مخصوص اینکاره.
            یه مدل کاغذبر داریم که مغازه های فتوکپی دارن. باهای کلی کاغذ رو دقیق از هر جا که بخوان برش میزنن.
            سلام استاد احمد ممنون از پاسختون. خوبی عزیز؟ خسته نباشی.همونطور که گفتی قیمت ماکیتا هم 150 تومان بود ولی حالا نیست بگذریم. آب و صابون باید بریزی تو ظرفش؟ کثیف کاری داره؟ همینهایی که من عکسهاشو در پایین گذاشتم رو میگی یا چیز دیگه ای رو میگی؟ اولی و دومی فکر کنم مارکهای متفرقه چینی و سومی ماکیتا میباشد:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              شکلای مختلفی داره اما اونی که من دیدم این شکلی بود:
              خب اینها رو کجا میفروشن؟(اگه خلاف قوانین انجمن نیست همینجا و گرنه در پیام خصوصی بگید لطفا) در ضمن تیغهاش چطورین؟ نازک میبرن و یا کلی از فیبر رو هدر میدن؟و به چه اشکالی میبرن؟ و حداکثر تا چه طولی؟فقط مربع یا مسطیل میبرند یا دایره یا بیضی هم میبرند؟
              راستش من یک چند تا لینک تو یوتیوب دیدم که خلاقیت به خرج داده شده بود و نظرم رو جلب کردن لینکهارو میذارم لطفا نظرتون رو بگید اگه یوتیوب براتون فیل تره و نمیتونید ببینید بگید در جای دیگه پ کنم با تشکر
              http://www.youtube.com/watch?v=_jMebxP5xrY
              http://www.youtube.com/watch?v=61Q_6-cRua4

دیدگاه

یک سوال دارم. اگر کار شما رو تیراژ بالا هست چرا برش CNC نمیدید؟
                البته اگر خودتون به نوعی تولید کننده هستید که هیچ....
                در کل این دستگاه که عکسش رو قرار دادید حدود قیمتش چند هست و تا چه حد تمیز اینکار رو انجام میده؟

متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                  دوست عزیز برو بده یه قالبساز یه قیچی رومیزی به همبن شکلی که دوستمون فرستادن برات بسازه قیچی های کاغذ بری به درد برش فیبر به خصوص فایبر گلاس نمیخورن ولی شکلش تقریبا همین شکلی میشه فقط باید بگی که میخوای جنس تیغه از جنس فنر باشه.
                  سلام دوست من.
                  فکر میکنی بتونه؟ نگرانم چیز خوبی از کار درنیاد و کلی هم پول هدر بره و یا اصلا نفهمه که من چی میخوام و قبول نکنه (خودمم دقیق نمیدونم سیسم کار اینها چطوریه)و احتمال زیاد کسی پیدا نشه که قبول بکنه ولی بازم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
                    من از یکی دو تا دوستان که قبلا پرسیدم میگفتن اونا اول فیبر رو روی اجاق یا چیزی مثل اون گرم میکنن تا خود فیبر نرم بشه بعد با همین کاتر های رومیزی کاغذ میبرن. ولی همین کاتر ها هم گرونه.
                    من کاتر رومیزی دارم و این فکر هم به سرم زد و امتحان کردم البته فیبر رو گرم نکردم ولی خیلی مواقع چیز خوبی درنمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      یک سوال دارم. اگر کار شما رو تیراژ بالا هست چرا برش CNC نمیدید؟
                      البته اگر خودتون به نوعی تولید کننده هستید که هیچ....
                      در کل این دستگاه که عکسش رو قرار دادید حدود قیمتش چند هست و تا چه حد تمیز اینکار رو انجام میده؟
                      متشکرم
                      سلام دوست عزیز کارم دیگه اونقدر هم تیراژ بالا نیست ممکنه روزی چند دونه که البته میتونم عموما همه رو جمع میکنم کنم هفته ای میدم برام برش بزنن یا خودم می زنم .این برش CNC که میگید چطوری قیمتهاش؟ سانتیه؟ زمانیه؟ کیفیتش چطوریه و اینکه چه اشکالی رو میشه باهش برش زد فقط مربع یا مستطیل یا دایره هم میشه؟
                      یعنی چی اگه خودم تولید کننده هستم که هیچ ... تولید کننده چی؟
                      دستگاه اول و دوم اگه درست یادم باشه حدود 140یا 150یا 130 ولی دستگاه آخری که مارک ماکتا میباشد حدود 170 تا 190 هزارتومان نمیدونم چطوری کار میکنه هنوز که نخریدم برای همین ها سوال داشتم با تشکر

دیدگاه

قیمت برش CNC سانتی محاسبه میشه که بستگی به کیفیت دستگاه داره .... ولی حدودا برای یک ورق کار 25 تومن محاسبه میکنن
                        شکل هم هیچ محدودیتی نداره و شما میتونید ستاره مثلث هم در بیارید !

منظور از تولید کننده، تولید کننده مدار چاپی ود.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

این قیچی ها عالی اند دایی جان. اصلا قابل مقایسه با اره نیستند.
                          در جواب karapcb هم باید بگم که قیچی کاغذبری یک مثال بود برای انکه روش برش این نوع قیچی ها رو توصیف کنم.
                          وگرنه قیچی که عکسشو گذاشتم با تیغه مناسب می تونه ورق آهن رو هم ببره.
                          دایی مسعود: از عکسایی که گذاشتی من آخریشو دارم اما مارکش einhell چینیه. توی عکس دومت کاتالوگشو گذاشتی.
                          این قیچی ها توی حسن آباد پیدا میشن. اگه کسی رو می شناسید که PCB کاره می تونی ازش بپرسی قیچیشو چند و کجا خریده.
                          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            قیمت برش CNC سانتی محاسبه میشه که بستگی به کیفیت دستگاه داره .... ولی حدودا برای یک ورق کار 25 تومن محاسبه میکنن
                            شکل هم هیچ محدودیتی نداره و شما میتونید ستاره مثلث هم در بیارید !

منظور از تولید کننده، تولید کننده مدار چاپی ود.
                            سلام دوست عزیز یعنی چی حدودا برای یک ورق کاری 25 تومان؟ مثلا اگه یک دایره به قطر 5 سانتیمتر رو بخوام تمیز درییاره یا یک مربع با ضع 5 سانتیمتر حدودا چند میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              این قیچی ها عالی اند دایی جان. اصلا قابل مقایسه با اره نیستند.
                              در جواب karapcb هم باید بگم که قیچی کاغذبری یک مثال بود برای انکه روش برش این نوع قیچی ها رو توصیف کنم.
                              وگرنه قیچی که عکسشو گذاشتم با تیغه مناسب می تونه ورق آهن رو هم ببره.
                              دایی مسعود: از عکسایی که گذاشتی من آخریشو دارم اما مارکش einhell چینیه. توی عکس دومت کاتالوگشو گذاشتی.
                              این قیچی ها توی حسن آباد پیدا میشن. اگه کسی رو می شناسید که PCB کاره می تونی ازش بپرسی قیچیشو چند و کجا خریده.
                              سلام استاد اینهایی که داری و چینی اند مثل عکس دوم کاتالوگه ؟؟؟ همین ها کثیف کاری داره؟ آب و صابون باید توش بریزی؟ خوب نمیبره؟
                              اینها که میگید مثلی قیچی تایپ تکثیری هاست و عکسشو گذاشتین اینها ابعاد کوچک رو هم میبره؟ مثلا 3 در 3 سانت و فقط مربع و مستطیل میبره یا دایره و اینها هم میبره؟با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X