اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برش PCB

سلام اون دو تا لینک تو یو تیوب رو دیدین؟ نظرتون دربارش چیه؟ برم دنبال ساختش؟
    http://www.youtube.com/watch?v=_jMebxP5xrY
    http://www.youtube.com/watch?v=61Q_6-cRua4
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نه دایی جان
      مارک کاتالوگه اما شکلش مثل عکس آخریه.
      قیچی همه سایزی رو می بره و با یک حرکت می بره.
      اما اره کج می بره و کند. تازه کلی آب صابون باید بیاد تا تیغه داغ نکنه.
      فقط کافیه سری به داخل کارگاه PCB سازی بزنی و بی خیال این تاپیک بشی.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        نه دایی جان
        مارک کاتالوگه اما شکلش مثل عکس آخریه.
        قیچی همه سایزی رو می بره و با یک حرکت می بره.
        اما اره کج می بره و کند. تازه کلی آب صابون باید بیاد تا تیغه داغ نکنه.
        فقط کافیه سری به داخل کارگاه PCB سازی بزنی و بی خیال این تاپیک بشی.
        سلام حالا اگه شد من میرم و یک سری میزنم ببینم کارگاه های پی سی بی بری از چه دستگاهی استفاده میکنن و این دستگاهها رو کجا و چند میفروشن ولی احتمالا(شاید) قیمت بالایی داشته باشه. در ضمن منظورتون از پی سی بی سازی همون پی سی بی بریه؟ اگه نه پی سی بی سازی ها کجا هستن؟
        اون دو تا لینک تو یو تیوب رو دیدین؟ نظرتون دربارش چیه؟ برم دنبال ساختش؟
        http://www.youtube.com/watch?v=_jMebxP5xrY
        http://www.youtube.com/watch?v=61Q_6-cRua4
        اگه فیل تره و نمیتونید بازش کنید اینجا براتون پ کردم ببینید لطفا و بگید برم دنبال ساختش یا نه؟
        https://rapidshare.com/files/459727129/Cut_your_PCB_using_a_stool_and_Dremel_Mini_Saw.wmv
        https://rapidshare.com/files/459731882/PCB_Cutter.wmv

دیدگاه

گفتم شاید تجربه به دردون بخوره
          فیبر رو تا 80 90 در جه گرم کن (بزار رو بخاری یا بزار رو اتو ) بعد مثل حلوا با قیچی معمولی میتونی برش بدی :rolleyes: :icon_razz:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

PCB ساز همونه که فایلتو براش میفرستی و فیبر آماده تحویل می گیری!
            اینایی که فیلمشو زحمت کشیدی پلود کردی اسباب بازی هستن دایی جان. بدرد کار واقعی نمی خورن.
            اگه می خوای سالها باهاش کار کنی یه قیچی بگیر و خلاص.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
              گفتم شاید تجربه به دردون بخوره
              فیبر رو تا 80 90 در جه گرم کن (بزار رو بخاری یا بزار رو اتو ) بعد مثل حلوا با قیچی معمولی میتونی برش بدی :rolleyes: :icon_razz:
              سلام دوست عزیز بله کلا تجربه خیلی خوبه
              ولی این روش خوبی نیست هم دست آمدم میسوزه و حتی اگه هم دست کش نسوز استفاده کنیم حتی اگه درست جواب بده روش طولانیه و وقت گیر و انرژی بره.
              من خودم با قیچی فلز بری امتحان کردم البته بدون گرم کردن قسمتهای کناره مس از یک طرف یا قسمت کنار فیبر از طرف دیگه یا هر دو طرف خط خط میوفته و قشنگ در نمیاد و اگه قسمت مس این حالت اینجاد بشه در اون قسمت ممکنه اتصال قطع شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                PCB ساز همونه که فایلتو براش میفرستی و فیبر آماده تحویل می گیری!
                اینایی که فیلمشو زحمت کشیدی پلود کردی اسباب بازی هستن دایی جان. بدرد کار واقعی نمی خورن.
                اگه می خوای سالها باهاش کار کنی یه قیچی بگیر و خلاص.
                سلام استاد چشم فردا به امید خدا برم ببینم چی میشه در ضمن فکر کردم منظورتون از پی سی بی ساز کسانی هستن که کلا خود فیبر رو میسازن منظورم فیبر با روکش مس و خام که متوجه شدم منظورتون بقول من همونهایی هست که مدار رو رو فیبر پیاده میکنن تو مشهد هم جاهایی هست که فیبر برش میزنن یا مدار رو رو فیبر پیاده میکنن برم ببینم دستگاهشون چیه و از کجا خریدن و حدودا چنده؟
                در ضمن به نظرم کسانی که کارهای خیلی تعداد نمیکنن (مثل من) این ایده ای هم که تو فیلم نشون داده بد نیست (دقیق نمیدونم شایدم خوب نباشه یا خطرناک باشه) یک دستگاهی ساخته مثل دستگاه این نجاری ها ولی با تیغ بسیار ظریف و با حداقل امکانات
                با تشکر

دیدگاه

من یکی از این ما کیتا ها دارم جایی برای آب صابون نداره فکر کنم دائی جان خودشون روش آب صابون میریزند که تیغه عمرش بیشتر بشه . من چند باری باهاش فیبر بریدم بد نبود و تنها را بریدن فیبر به صورت منحنی در تیراژ کم و خانگی همینه .cncکه دستگاهش قیمت بالا داره کارگاه های این کار هم گرون میگیرند.
                  اما اگر فقط نیاز به راست بر دار برو دنبال همین گیوتین که دائی جان گفتند این شرکتهای صحافی هم ازش برا بریدن تعداد زیادی صفحه کاغذ به صورت یک جا استفاده میکنند .حالشو داشته باشی خودت یدونه برقیشو میتونی بسازی زیاد کار سختی نیست
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

سلام امروز رفتم کمی تحقیق کردم میگن که اون دستگاههایی که مثل گیوتین و بزرگه که نزدیک دو میلیون تومانه میگن کابینت سازها هم ازش استفاده میکنن و یکی دیگه میگفت باید با جرثقیل حمل بشه و هزینه اش تا مشهد ممکنه تا یک تومان هم بکشه :eek: دیگه اینها منظورشون چه دستگاهی بود من نمیدونم
                    ولی یک دستگاهی دیدم کوچک بود یک گیوتین کوچک که طرف برای برش پی سی بی ازش استفاده میکرد تقریبا شکل بسیار ساده عکسی که استاد احمد گذاشتن تیغش تقریبا حدود بیست یا سی سانت بود بعد یک دسته داشته که وقتی اونو میاوردی پایین گیوتین عمل میکرد طرف قیمتش رو نمیدونست و منم نمیدونم از کجا باید تهیه بشه بازم میرم ابزار فروشی ها میگردم ببینم چی میشه
                    از کابینت سازی ها هم سوال میکنم ببینم اونها چی میگن
                    شما خودت احمد آقا حدود قیمت این دستگاه رو نداری و اینکه تیغش تا چه اندازه میتونه برش بزنه مثلا کل یک تخته فیبر معمولی که حدود 1متر و بیست سانته رو هم میتونه برش بزنه؟ با تشکر از همه

دیدگاه

دمت دایی
                      اون گیوتینی که دوسه تومنه 3 متر طولشه و بدرد کارخونه ها می خوره.
                      قیمت این گیوتین های کوچیک حدود 200 یا 300 تومنه.
                      احتمالا دهنه این ها حدود 50 سانته.
                      من ندیدم ورق بزرگ باهاش خورد کنن. فکر نکنم نیاز هم بشه چون می تونیم ورق خورد شده بخریم.
                      من همیشه تهران سفارش میدم یه ورق رو به تیکه های 50 در 50 سانت خورد کنن برام بفرستن.
                      البته ورق دومتری رو با اره هم نمی تونی ببری چون خودت تصور کن 2 متر با اره فاصله داشته باشی چی می بینی که ببری!!
                      من فردا دارم میرم ابزار فروشی. آمار گیوتین رو هم می گیرم. اگه گیوتین جمع و جور زیر 100 تومن داشت خودم هم یکی می گیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        من ندیدم ورق بزرگ باهاش خورد کنن. فکر نکنم نیاز هم بشه چون می تونیم ورق خورد شده بخریم.
                        من همیشه تهران سفارش میدم یه ورق رو به تیکه های 50 در 50 سانت خورد کنن برام بفرستن.
                        البته ورق دومتری رو با اره هم نمی تونی ببری چون خودت تصور کن 2 متر با اره فاصله داشته باشی چی می بینی که ببری!!
                        من فردا دارم میرم ابزار فروشی. آمار گیوتین رو هم می گیرم. اگه گیوتین جمع و جور زیر 100 تومن داشت خودم هم یکی می گیرم.
                        سلام استاد احمد خسته نباشی منم فردا به امید خدا میرم و اگه چیزی پیدا کردم عکس و حدود قییمت هم میگیرم و همینجا میذارم شما هم اگه چیز خوبی پیدا کردی لطفا تلفن طرف رو برام بگیر همینجا یا با پیام خصوصی برام ارسال کن (بسته به قوانین سایت)تا منم بخرم اگه تونستی عکس هم ازش بگیر یا مثلا طول تیغه اش چقدره و اینها . در ضمن گفتن همون گیوتین های دو تومانی هم باید فیبر رو اول گرم کنی با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          در جواب karapcb هم باید بگم که قیچی کاغذبری یک مثال بود برای انکه روش برش این نوع قیچی ها رو توصیف کنم.
                          وگرنه قیچی که عکسشو گذاشتم با تیغه مناسب می تونه ورق آهن رو هم ببره.
                          دوست من اگر این قیچی بتونه ورق آهن رو ببره پس همین جواب کار رو میده فقط برای انجام بهینه برشکاری نیاز به یک صفحه گونیا دارید که بتونید کار رو روی اون قرار بدید تا دقتتوت تو برشکاری بیشتر بشه(اگر برد فقط رو هوا باشه و تنها تکیه گاهش لبه های تیغ برش باشه نمیتونید با دقت برشکاری کنید) این صفحه باید طوری رو قیچی سوار بشه که دقیقا مماس با تیغه پائینی قیچی باشه.در ضمن همونطور که دوستان گفتن برای برشکاری فیبرهای فنولیک یا همون به اصطلاح استخوتنی نیاز به پیش گرم دارین.
                          زکات علم،نشر و پخش آن است.
                          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام امروز رفتم ابزار فروشی ها و دستگاه ورق بر رو دیدم تیغه اینها حدود 10 یا 15 سانته ولی میگن دستگاه با تیغه حدود 30 یا 35 سانتش هم هست. تقریبا قیمت همین ها که تیغشون حدود 15 سانته حدود 85 یا 90هزار تومان می باشد.
                            یکجا یک دست دوم دیدم بهش گفتم کارم چیه گفت یک نمونه از کارت رو بیار تا با همین دست دومه امتحان کنیم ببین جواب میده یا نه خلاصه یک تکه فیبر بردم پیشش و بطول حدود 30 سانت و قبلش یک خط روش به عرض حدود 2 سانت کشیده بودم گفتم ببر و اون برید لبه های کار ریشه ریشه شد و اصلا خوشم نیومد خودش گفت این رگلاژ نیست و باید زیر تیغ زیر یک حلب بذاری تا رگلاژ بشه و بعد درست میشه ولی شاید هم بخاطر این بود که فیبر رو گرم نکرده بودم خلاصه خوشم نیومد.
                            بعد یکی اونجا نشسته بود گفت ای بابا اینها کار این دستگاه نیست شما باید قیچی برقی بخری :eek: گفتم اون چیه رفت و یک قیچی برقی آوررد باز من روی همون فیبر که یک خط دیگه به عرض 2 سانت کشیدم و گفتم ببر که شروع کرد به بریدن ولی متاسفانه بعد از بریدن یک طرف فیبر ترک ترک شد که اینم خوب در نیامد.
                            یک جا هم رفتم کابین ساز بود و یک قیچی داشت که قسمت لبه آن بسیار بلند بود گفت با این راحت میشه فردا باز یک نوار 30 در 2 سانت براش میکشم رو فیبر ببینم میتونه دربیاره یا باز خراب کاری میشه امروز که کلی فیبر خراب شد
                            در هر صورت من شدیدا پیگیر این مساله هستم و اگه شد همون گیوتین 85 تا 90 هزار تومان رو میخرم و بعد فیبر رو گرم و بعد میبرم شاید اگه گرم بشه خوب ببره
                            پروژه دیگه ای که همزمان دارم روش کار میکنم ساخت یک تخته برش باز تیغ بسیار نازک حدود سه دهم میله تا ببینم اونم چی درمیاد اگه اونم چیز خوبی دراومد براتون به امید خدا عکسهاشو میذارم یک چیزی شبه به دستگاه نجارها ولی با تیغ 0.3 میل
                            و دستگاه بعدی همون دستگاه که عکسشو در قسمت سوم گذاشتم اره میویی برقی بهش میگن اون هم یکی بهم آدرس داد یک جا داره و داره باهش کارهای خودشو (نمیدونم چه کاری) انجام میده فیبرمو میبرم اونجا هم اگه اجازه بده امتحان میکنم ببینم اون چی میشه و چطور جواب میده با تشکر

دیدگاه

ای ول دایی
                              من شرمنده ام چون دیر رسیدم و همه فروشگاه ها بسته بودن.
                              همونطورکه دوستان گفتن فیبر جنس فایبرگلاس نیاز به گرم کردن نداره.
                              اون بابایی که بهت گفت قیچیش تنظیم نیست راست گفت چون دولبه قیچی باید دقیقا تنظیم باشه تا بدون ریش ریش شدن ببره.
                              راستی دومدل قیچی یا گیوتین داریم. یه مدلش قیچی کجه و دقیقا مثل قیچی دستی فقط یک نقطه با قطعه کار درگیر میشه.
                              اما نوع دوم تمام سطح قیچی روی قطعه کار میشینه و یکجا برش میزنه. دقیقا شبیه قالب های سنبه ماتریس.
                              بنظرم واسه فیبربری باید نوع دوم استفاده بشه.
                              جالب اینجاست که فیبرایی که من سفارش میدم و برام میسازن کناره هاش یه کوچولو ریش ریشه. اما اونقدر کمه که با یه بار سوهان کشیدن میره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                                ای ول دایی
                                من شرمنده ام چون دیر رسیدم و همه فروشگاه ها بسته بودن.
                                همونطورکه دوستان گفتن فیبر جنس فایبرگلاس نیاز به گرم کردن نداره.
                                اون بابایی که بهت گفت قیچیش تنظیم نیست راست گفت چون دولبه قیچی باید دقیقا تنظیم باشه تا بدون ریش ریش شدن ببره.
                                راستی دومدل قیچی یا گیوتین داریم. یه مدلش قیچی کجه و دقیقا مثل قیچی دستی فقط یک نقطه با قطعه کار درگیر میشه.
                                اما نوع دوم تمام سطح قیچی روی قطعه کار میشینه و یکجا برش میزنه. دقیقا شبیه قالب های سنبه ماتریس.
                                بنظرم واسه فیبربری باید نوع دوم استفاده بشه.
                                جالب اینجاست که فیبرایی که من سفارش میدم و برام میسازن کناره هاش یه کوچولو ریش ریشه. اما اونقدر کمه که با یه بار سوهان کشیدن میره.
                                سلام امروز کلی جا ها رفتم از کابینت سازی ها گرفته تا ابزار فروشی ها و افرادی که از فیبرهایی تو همین مایه نوشته درمیارن برای تابلو و غیره استفاده میکنن نتیجه که تا الان بهش رسیدم اینه که همونطور که استاد احمد گفتن دو نوع گیوتین هست یک نوع که دستیه و یک دسته بلند داره و یک لبه تیغ با یک لبه دیگه تیغ درگیر میشه که اینها زیاد بدرد کار برش فیبر نمیخوره چون هم یک طرف فیبر رو خط خط میندازه و حالت شکستگی های ریز میده و هم به فیبر عموما کمی قوس میده و کار باهش به نظر من اعصاب خورد کنه البته من فیبر رو گرم نکردم شاید اگه گرم کنی مشکل حل بشه منظورم فیبر به اصطلاح استخوانیه
                                نوع دوم گیوتین برقیه که مثلا کابین سازی ها ازش برای برش ورقهاشون استفاده میکنن من رفتم و کل دستگاه شو دیدم تیغشو که ندیدم ولی ظاهرا کل تیغ میاد رو تیغ و بسیار بسیار تمیز و دقیق و سالم میبره ولی من برای خریدش رفتم نوع کوچکش موجود نبود و فروشگاهی که من باهش صحبت کردم میگفت دو نوع داره 120 سانت و دو متری که اولی 2 میلیون تومان و دومی 2 میلیون و 800 تقریبا میباشد متاسفانه تلفنم همراهم نبود که عکس بگیرم دستگاه بسیار بزرگی است ولی برقیه و خیلی تمیز فیبر رو میبره فکر کنم این ها که چاپ فیبر میکنن هم یکی از همینها دارم و خودشون هم گفتن که حدود دو تومانه ولی کوچک رو من ندیدم
                                نوع سوم اره مویی برقی که من که امروز رفتم یک کارگاه که داشت با همن نوع ماکیتا کار میکرد گفتم میشه یک خط بندازم برام ببری؟ گفت هر طور که بخوای برات میبرد و یک بیضی رو فیبرم کشید و یک خط راست که هر دو رو نسبتا تمیز درآورد دستگاه کمی صدا داشت و تیغ اره مویی میخورد و تیغ با حالت تقریبا پرش به بالا و پایین میرفت ولی آب و صابون و اینها که شما اشاره کردین نداشت ولی یکی از مشکلاتش همون کمی گرد و خاک کردن بود که همون طور که میدونید میگن این گرد و خاک ها سرطان زاست و حتی ماسک جلوگیری کامل ازش نمیکنه خیلی دوست دارم در این باره بحث بشه و مشکل دیگه اش این بود که سر و صدا داشت و مساله بعدی این بود که من بهش گفتم مثلا الان برام این بیضی رو در آوردی کار باهش آسونه گفت که باید دستت بیاد باهش چطوری کار کنی و ممکنه تیغ بشکنه و اینها و ایمنی باید همیشه رعایت بشه و اینها البته دوست عزیز با آی دی دریمل ظاهرا این دستگاه رو دارن اگه بیان توضیح دقیق کار باهش رو بگن ممنون میشم
                                نوع چهارم دستگاهی که خودم دارم میسازم که اگه آماده شد عکسهاشو میذارم سیستم کار با فرز انگشتی یا سنگ انگشتی (نوع شلنگیه) و سر الماسه که متاسفانه من تو مشهد از ضخامت حدود 0.6 میلی کمتر پیدا نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X