اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

عزیزان دل فیوز نه فیوز حرارتی

فیوز حرارتی (thermal Fuse) قطعه ای است با عملکردی شبیه یک کلید وصل که با گذر دما از محدوده تعیین شده اتصال باز می گردد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      تا اونجایی که من میدونم با برداشتن فیوز حرارتی دما بالاتر نمیره و همونطور که جناب mkb گفتن نقش حفاظتی داره
      باید ترموستات یا سنسوری واسه کنترل دما وجود داشته باشه ...
      خراب شدن غلطک ها هم محتمل هست ... بالاخره این دستگاه واسه یه دمایی طراحی شده ... اصلا شاید سیستم گرمایشی اسیب ببینه یا اتصالاتش باز بشه
      با سپاس

دیدگاه

فیوز حرارتی یا بیمتال یک نوع کلید حفاظتی هستن که گفتم در دما تاثیری نداره.
        اگه منظور شما ترموستات یا سنسور حرارتی هست که وظیفه اش کنترل دمای روی غلطک ها باشه خوب اگه اون رو بردارینش دمای بین غلطک ها اینقدر بالا میره که خود المنت و حتی غلطک ها هم میسوزن.نهایت دمایی که غلطک ها میتونن تحمل کنن تا 450 و حداکثر در زمان کوتاه 500 درجه هستش که به مرور زمان رنگ غلطک تغییر میکنه و سفت میشه.
        اما برای کاری که ما میخوایم انجام بدیم من دستگاهم روی دمای 300 درجه میبرم (حد اکثر دمای روی دستگاه 250 بود که مدار کنترل دما رو تغییر دادم)که خیلی داغ میشه و نهایتن 2 بار فیبرو رد میکنم تا گرم بشه بعد طرح رو میزارم روش 4 بار هم رد میکنم تا طرح منتقل بشه و کار هم خیلی زیبا منتقل میشه
        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

[url]http://ultrakeet.com.au/write-ups/superfuser[/url

این دمای 450 تا 500 درجه رو مطمئن هستید؟در صورت امکان یه رفرنس معرفی بفرمایید.
          با تشکر :applause:

دیدگاه

من پرسم تا دمای 135 درجه بیشتر داغ نمیشد داخلش رو باز کردم رفتم سراغ المنتش دیدم نمیشه کاریش کرد بعد داخل اون صفحه های الومینیومی دور المنت دوتا چیز پیدا کردم یکیش فیوز حرارتی 180 درجه بود یکی دیگه هم به نظرم یک دیود ژرمانیومی بود اما نتونستم بفهمم دقیق چیه جفتشون رو از داخلش در اوردم و موتور رو هم یکسرش کردم که هرموقع که پریز رو زدم به برق موتور روشن بشه و باکلید المنتها خاموش بشن حالا کلید پاور رو که میزنم حسابی المنتها داغ میشه و چون یکسره هست دیگه اتومات هم نمیکنه و دما حسابی بالا میره و خیلی راحت و قشنگ طرح رو چاپ میکنه روی فیبر کسایی که دمای پرسشون کمه هم میتونند همین کار رو بکنند دست به مدارش نزنید فقط بخش پرس کارت و المنتها رو باز کنید و سنسور دما و فیوز حرارتی رو بکشید بیرون و دست بهش نزنید و یه گوشه ی پرس جمع و جورش کنید و بی خیالشون بشید
            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
              من پرسم تا دمای 135 درجه بیشتر داغ نمیشد داخلش رو باز کردم رفتم سراغ المنتش دیدم نمیشه کاریش کرد بعد داخل اون صفحه های الومینیومی دور المنت دوتا چیز پیدا کردم یکیش فیوز حرارتی 180 درجه بود یکی دیگه هم به نظرم یک دیود ژرمانیومی بود اما نتونستم بفهمم دقیق چیه جفتشون رو از داخلش در اوردم و موتور رو هم یکسرش کردم که هرموقع که پریز رو زدم به برق موتور روشن بشه و باکلید المنتها خاموش بشن حالا کلید پاور رو که میزنم حسابی المنتها داغ میشه و چون یکسره هست دیگه اتومات هم نمیکنه و دما حسابی بالا میره و خیلی راحت و قشنگ طرح رو چاپ میکنه روی فیبر کسایی که دمای پرسشون کمه هم میتونند همین کار رو بکنند دست به مدارش نزنید فقط بخش پرس کارت و المنتها رو باز کنید و سنسور دما و فیوز حرارتی رو بکشید بیرون و دست بهش نزنید و یه گوشه ی پرس جمع و جورش کنید و بی خیالشون بشید
              دوست عزیز این حرارت به قسمت های دیگر دستگاه صدمه وارد نمیکنه ؟!
              مهمترین بخش هم غلطک ها هستند. چون تا حالا این کار را انجام ندادم میپرسم.

سپاس
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دقیقا مسئله سر همینه دیگه.اینکه اگه فیوز حرارتی رو برداریم تا چه درجه ای داغ میشه و آیا در بلند مدت باعث آسیب رسیدن به غلطک ها میشه یا نه.
                منم حال و حوصله 10 12 بار رد کردن برد از دستگاه رو ندارم از طرف دیگه می ترسم با برداشتن فیوز حرارتی غلطک های دستگام آسیب ببینن
                گیر کردیم بین دو راهی :cry2:

دیدگاه

برای بار صدم!
                  فیوز حرارتی نقش حفاظتی داره
                  واسه کنترل دما از ترموستات یا سنسور یا ترموکوپل استفاده میشه ...
                  با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                    برای بار صدم!
                    فیوز حرارتی نقش حفاظتی داره
                    واسه کنترل دما از ترموستات یا سنسور یا ترموکوپل استفاده میشه ...
                    با سپاس
                    حرف شما درسته اما اگه فیوز حرارتی رو از داخل المنتها خارج نکنید نمیزاره دما بالا بره و به محض اینکه به 180 برسه برق اصلی رو قطع می کنه در ضمن من خارج کردم و اصلا به غلطک ها اسیب نزده وقتی هم خوب داغ شد خودم کلید رو قطع می کنم و چون موتور ها رو یکسره کردم با قطع کردن کلید موتور ها باز هم کار می کنند
                    قم الکترونیک

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پر

منم تو دانشگاه که استادیار درس طراحی مدار چاپی بودم...با همین روش به بچه ها آموزش میدادم
                      اما
                      اما به یکی دوبار طرح بر نمیگرده روی pcb
                      اول باید یکی دوبار pcb رو رد کنید تا داغ بشه و کاغذ رو بزارید روش تا بچسبه
                      بعدش با چسب کاغذی کاغذ گلاسه رو به pcb بچسبونید تا داخل دستگاه گیر نکنه
                      بعدش هم 3بار از طول pcb
                      3 بار هم از عرض pcb اون رو از لای دستگاه لمینت عبور بدین

بزارید pcb خنک بشه...تا کاغذ از رنگ خودش رو جدا کنه

با کاتر آروم کاغذ رو بردارین ..همین...
                      البته من فقط همین کار رو با کاغذ پشت برچسبی انجام میدادم

تنها اشکالی که میشه از این دستگاه گرفت اینه که...قیمت زیادی داره و مصرف برق بالا و تلفات حرارتی بیهوده زیادی داره !
                      وقتی داغ میکنه..تمام بدنه دستگاه داغ میشه...الکی الکی کلی حرارت اینطوری تلف میشه...
                      همین
                      موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                        منم دستگاهم رو باز کردم تا دماش رو افزایش بدم در حالت عادی دماش تا 165 بالامیرفت
                        از یه دیود 1n4148واسه سنس دما استفاده شده بود که به ازای هر یک درجه سانتیگراد تقریبا 1 میلی ولت vf اش افت میکنه
                        فیوز حرارتی رو یکم از غلطک دور کردم و یه مقاومت 270 اهم با دیود سری کردم و مقاومت رو یه جای نسبتا دور از گرما گذاشتم
                        الان دما تا 230 بالا میره
                        با این روش دیگه مشکلی هم پیش نمیاد و در واقع فقط یکم محدوده دمایی دستگاه رو شیفت میدیدم بالا
                        با سپاس

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پر

البته گفتن این تجربه هم خارج از لطف نیست
                          چون دیدم دوستان دارند دستگاه لمینتشون رو دست کاری میکنم میگم...

کاری که گفتم باید 6-7 بار انجام بشه تا روی pcb انتقال پیدا کنه رو میخواین با افزایش حرارت سرعت ببخشین

اما این کار درستی نیست...دقت کار میاد پایین
                          به دلیل افزایش حرارت...رنگ روی pcb نیز پهن میشه و ترک ها اندازه واقعی خودشون رو از دست میدهند و در بعشی موارد ترک های کنار هم بهم میچسبند..

در کل افزایش حرارت = افزایش برق - کاهش عمر مفید دستگاه - کاهش کیفیت کار روی pcb - خارج شدن دستگاه از حالت استاندارد و ایمن

موفق باشید دوستان
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

شرمنده ولی اتفاقا هر آنچه شما گفتید نتنها اتفاق نمی افته کیفیت هم خیلی خیلی بالا رفته کار هم خیلی راحت شده
                            قم الکترونیک

دیدگاه

اتفاقا هر چه کار سریع تر انجام بشه تونر کمتر جذب کاغذ یا پخش میشه
                              هر چه دفعات بیشتری رد میکنید برد رو از دستگاه تونر بخش میشه و همچنین ترک ها بزرگ دون دون میشن
                              با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                                شرمنده ولی اتفاقا هر آنچه شما گفتید نتنها اتفاق نمی افته کیفیت هم خیلی خیلی بالا رفته کار هم خیلی راحت شده
                                خواهش میکنم
                                خوب شما یه بار با آخرین درجه دستگاه لمینت بزن و عکس رو بگیر
                                یبارم با حرارت بیش از حدی که دستگاه داره متحمل میشه و pcb رو زدین عکس بگیرید
                                جفت تصاویر رو بزارید اینجا دوستان ببینند.

2-از انواع ترک ها استفاده کنید...از نازک ترین تا پهن ترین....ببینید تغییر حالت تو کدوم جالت اتفاق می افته...
                                موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X