اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

فک کنم متوجه نشدید منظورم چیه دوست عزیز
    آینه دیگه مثلا مقاومتی که رو کاغذ هست مثلا اگه سمت راست باشه بچسبونیش رو فیبر میفته چپ و همه قطعات کلا جاشون عوض میشه. به نظر من که حتما باید آینه کرد فقط بلد نیستم چجوری :sad:
    با همه چی ساختم
    تا همه چی ساختم
    http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
      فک کنم متوجه نشدید منظورم چیه دوست عزیز
      آینه دیگه مثلا مقاومتی که رو کاغذ هست مثلا اگه سمت راست باشه بچسبونیش رو فیبر میفته چپ و همه قطعات کلا جاشون عوض میشه. به نظر من که حتما باید آینه کرد فقط بلد نیستم چجوری :sad:

این دو صفحه رو ببین توش گفته:

http://www.webcoursesbangkok.com/blo...photoshop-cs5/

و

http://www.photoshopessentials.com/p.../mirror-image/

دیدگاه

سلام
        یعنی دیگه بعد از اینکه از زیر پرس در اومد طرح رو برد چاپ شده و فقط باید گذاشتش تو اسید درسته؟؟؟؟

دیدگاه

میگم دستگاهی نیست توی ایران که بدون اسید کاری بتونیم چاپ کنیم ، مثلا با لیزر یا اولتراسونیک؟

الان دارن روی استفاده از نانوتیوب برای ساختن PCB کار می کنن شاید یه زمانی بشه کل مدار رو روی کاغذ پرینت گرفت.الانم فلش های کاغذی اومده البته در بلاد کفر!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farer3000
            سلام
            یعنی دیگه بعد از اینکه از زیر پرس در اومد طرح رو برد چاپ شده و فقط باید گذاشتش تو اسید درسته؟؟؟؟
            نه باید اونو بگذارید تو اب ریکا (مثل من) تا کاغذ ها کنده شوند! :mrgreen: بعد اسید! :cry:
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
              نه باید اونو بگذارید تو اب ریکا (مثل من) تا کاغذ ها کنده شوند! :mrgreen: بعد اسید! :cry:
              آب ریکا یا آب ؟
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم
              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

برای تسریع کار باید در اب و ریکا بگذاریدش! البته من اینجوری می کنم! بعد 10 15 دقیقه راحت کنده میشه!
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام ممنون ولی پرینتر من راحت میکشه فرق زیادی با کاغذ معمولی از لحاظ ضخامت و اینها نداره که نکشه فقط کمی چربه و لیزه ولی با پرینتر من همون مشکل رو داره و شکل مدار روش تثبیت نیست و اگه یکم تکونش بدی یا دستت بخوره بهش میریزه اگه بشه روی اون کاغذ ها زرد با کیفیت خوب و پودر مشکی توپر پرینت گرفت خیلی کار راحت تر میشه
                  سلام دوستان پر تلاش و کوشای عزیز من همیشه با کاغذ زرد کار میکنم و ازش راضی هستم فقط با این تفاوت که اول طرح رو وسط یک کاغذ A4 یا A5 (بسته به اندازه ی طرح) میگیرم بعد به اندازه ی نیم سانت بزرگتر از طرح کاغذ زرد برش میزنم اونم واسه اینکه لبه های چسب نواری رو طرح نیوفته بعد رو کاغذ می چسبونم و داخل پرینتر میذارم اینجوری دیگه لیز نمی خوره
                  امیدوارم اینجوری مشکلت حل شه

دیدگاه

دیروز چنتا کار زدم به روش پرینت لیزری سیاه سفید با دستگاه پرس
                    http://mkbup.vvs.ir/do.php?filename=13634536121.rar
                    پرینترم هم 1018 هست و 5 سال پیش خریدم
                    با کاغذ گلاسه هر شکلی باشه میزنه .اگه کاغذ گلاسه هم نباشه رو کاغذ های مجلاتی که کاغذ گلاسه نازوک دارن میزنم
                    باکاغذ معمولی هم میشه زد ولی کیفت خوبی نداره
                    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام
                      دوستانی که دستگاه پرس کارتشون کنترل حرارت نداره (عین خودم) برای اینکه نتیجه بهتری از کار بگیرن به این روش عمل کنن:

در انتهای مسیر غلطک ها دو تا صفحه فلزی ذخیم وجود داره که وطیفه کاهش حرارت کاعذ لامینت شده رو برعهده داره.واسه ما که می خوایم برای PCB ازش استفاده کنیم وجود این صفحه باعث میشه دمای برد کاهش پیدا کنه و مجبور بشیم چندبار اضافه تر برد رو وارد دستگاه کنیم ؛من اومدم صفحه رویی رو که سمت مس برد قرار می گرفت رو برداشتم؛ و نتیجه کار خیلی بهتر دراومد.
                      قبلش باید بیشتر از 15 بار برد رو از دستگاه رد می کردم ولی حالا با 10 12 بار حله
                      تصویر زیر رو ببینید:

یه سوال به نظرتون اگه فیوز حرارتی دستگاه رو بردارم تا به میزان حداکثر ممکن داغ بشه؛امکان داره باعث کاهش عمر غلطک ها بشه؟ :smile:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی

خواستم تجربیات خودم رو در ارتباط با این شیوه چاپ در اختیار دوستان قرار بدم:

ابتدا من با اتو چاپ میکردم که واقعا اعصاب خورد کن بود و حداقر نیم ساعت یا بیشتر کل پروسه وقتم رو میگرفت. انواع کاغذ ها رو امتحان کردم بجز کاغذ پشت برچسب اساسا بقیه اونها یک کرباس بودند.

دیشب رفتم ایرانشهر تهران، یک دستگاه پرس کارت گرفتم برای اینکه دیدم توی این تاپیک روش جدیدی رو معرفی کرده بودند و توی یوتیوب هم خیلی فیلم دربارش دیدم. بعد که شب برگشتم من بیست بار کاغذ رو هم از زیر دستگاه رد کردم بعد که از روی مس برش میداشتم دریغ از یک نقطه سیاه روی مس :nice: کلی نا امید شدم و امروز رفتم که روی کاغذ پشت برچسب پرینت بگیرم، گفتم شاید این روش فقط بدرد همون کاغذ بخوره! که خوشبختانه هیچ کس برام پرینت نگرفت و به این دلیل میگم خوشبختانه که باعث شد من روش کار رو بهتر یاد بگیرم.

بعد که برگشتم همون کاغذ گلاسه 120 گرم اگه اشتباه نکنم رو بریدم گذاشتم روی مس و فقط "سه بار " از زیر دستگاه ردش کردم که شد نزدیک به یک دقیقه کمتر و بعد از چند لحظه !!! گذاشتمش توی آب داغی که از شیر ریختم داخل یه بشقاب، و بعد از چند لحظه یعنی کمتر از بیست ثانیه کل کاغذ بدون جاموندن حتی یک نقطه از روی مس بلند شد.

برای اینکه مطمئن بشم یک بار دیگه طرح رو از روی مس پاک کردم و کل پروسه رو تکرار کردم سر جمع شد سه یا چهاردقیقه. چرا کاغذ رو وقتی از روی مس میکندم هیچی روی مس نیافتاده بود و وقتی که گذاشتمش توی آب چرا هیچی روی کاغذ جا نموند هنوز برام سواله، اما هرچی که هست این تکنیک عالی جواب میده.

از چند نظر خیلی مقرون به صرفه هست:

زمان که برای کل پروسه تا کنده شدن کاغذ از روی مس میشه سه دقیقه یا کمتر!!!

به همین ترتیب هزینه ای که برای برق پرداخت میشه خیلی پایین هست!!!

اساسا مس اونقدر داغ نمیشه که دست بسوزه چون من کلا با دست خالی مس رو جابجا کردم!!!

کار به طرز عجیبی تمیز در میاد!!!

کلا عالیه!

باتشکر، سیاوش
                        بدرود

دیدگاه

حالا اگه این چند نکته زیر رو هم رعایت کنی کارت خیلی تمیز در میاد
                          دستگاه رو بزار تا حد اخر گرم بشه.
                          فیبر رو با مایع ظرف شویی و سیم ظرف شویی خوب بشور .زیاد لازم نیست زمان صرفش کنی.
                          فیبر رو بزار لای یک کاغذ گلاسه تمیز.از دستگاه چند بار رد کن تا خوب داغ بشه
                          بعد طرح رو روی کاغذ گلاسه با کیفیت و جوهر بالا چاپ کن.بزار روی برد بعد 3 تا 4 بار از دستگاه رد کن.اگه دستگاهت موتور دوجهته هست بهتر جهت رو عوض کنی تا کار رو با دست برداری و دوباره بزاری(البته کار رو در جهت های مختلف هم بفرستی توی دستگاه خیلی خوب اجرا میشه)
                          بعد از این مرحله کار رو بنداز توی اب سرد یا ولرم .تازمانی که کل کاغذ گلاسه شما خیس نشده و اب نکشیده اون رو از روی فیبر بلند نکن.
                          بعد از خیس شدن کاغذ و خنک شدن فیبر از اب درش بیار و کاغذ رو راحت بکن.
                          وبعد هم اسید.
                          یه چنتا عکس در زیر هست که باهاش ای سی اس ام دی زدم کیفیتش خیلی خوبه. :nerd:

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

به نظرم استفاده از سیم ظرفشویی خیلی اشتباهه چون هم رو برد خط میندازه هم اینکه قطر مس رو به شدت کم میکنه :agree:
                            واسه تمیز کردن برد ؛ بهترین راه استفاده از مداد پاک کن هستش فقط یه بار امتحان کنید تا بببینید بردتون چطور تمیز میشه انگار تازه از کارخونه دراومده.همه نوعش رو امتحان کردم بهترین نوعش مارک ROSE هستش.
                            ولی به هر حال واسه تعداد بالا و نیاز به سرعت بیشتر بهترین راه استفاده از سمباده نمره 0 هستش.

چرا کسی جواب این سوال منو نداد؟ لامیناتورم حدود 8 تا 10 دقیقه طول میکشه تا گرم شه :NO:
                            یه سوال به نظرتون اگه فیوز حرارتی دستگاه رو بردارم تا به میزان حداکثر ممکن داغ بشه؛امکان داره باعث کاهش عمر غلطک ها بشه؟

دیدگاه

فیوز ربطی به عمر غلطک نداره . کار اون فیوز محافظت از ما هستش که اگه در مدار اتصالی صورت بگیری یا چیزی اسیب ببینه که جریان بالا بره اون سریع عمل کنه و اسیب بیشتری به کسی نرسه.
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پر

تا اونجایی که من میدونم با برداشتن فیوز حرارتی دما بالاتر نمیره و همونطور که جناب mkb گفتن نقش حفاظتی داره
                                باید ترموستات یا سنسوری واسه کنترل دما وجود داشته باشه ...
                                خراب شدن غلطک ها هم محتمل هست ... بالاخره این دستگاه واسه یه دمایی طراحی شده ... اصلا شاید سیستم گرمایشی اسیب ببینه یا اتصالاتش باز بشه
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X