اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد کنترل آسانسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد کنترل آسانسور

سلام
    دوستان من یه برد کنترل آسانسور دارم
    می خواستم ببینم میشه از روی اون برد عین همون برد رو درست کرد
    آیا pcb اون رو میشه کپی کرد؟

پاسخ : برد کنترل آسانسور

نوشته اصلی توسط h4m1d_2009
    سلام
    دوستان من یه برد کنترل آسانسور دارم
    می خواستم ببینم میشه از روی اون برد عین همون برد رو درست کرد
    آیا pcb اون رو میشه کپی کرد؟
    بله میشه این کار رو کرد.
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

شماتیک اون هم میشه در اورد؟
      بصورت دستی باید این کار رو کرد یا نرم افزار خاصی هست؟
      نمونه برد

دیدگاه

کاربر:karapcb : اگر من این برد رو بدم و مدار شماتیک اون رو می تونید به من تحویل دهید؟

دیدگاه

با سلام میشه بگی این مدار کدوم بخش آسانسوره؟

دیدگاه

این برد کنترل یکی از شرکت های تهرانی هستش

برای چی میخایید این کار بکنید .

تابلو به اون بزرگی قیمتی نداره که . شما اگه خودتون بسازید بیشتر از این حرفا در میاد .
            مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

دوستان من خودم نصاب آسانسور هستم
              این برد اصلی اسانسور (مادربرد)هست
              بیشتر تابلوهای که من نصب من برای این شرکت هست من روی این برد می خواهم کار کنم تا بتونم خودم یه سیستم بهتر و ایده های جدید تر ژیدا سازی کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h4m1d_2009
                کاربر:karapcb : اگر من این برد رو بدم و مدار شماتیک اون رو می تونید به من تحویل دهید؟
                دوست من بله میشه در مورد این با دفتر مرکزی کارا الکترونیک تماس بگیرید.
                زکات علم،نشر و پخش آن است.
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام خدمت شما
                  شما اگه pcb اون برد هم دربیاری به دردت نمی خوره چون باید برنامه ای که تو آی سی اصلی برد هم هست رو در بیاری که چون روی ای سی قفل داره نمی تونی این کار رو انجام بدی پس اگر شما حتی pcb اون برد دربیاری و بدی برات بسازند چون برنامه ic شو نداری برد شما کار نخواهد کرد. شرکت های تابلو فرمان آسانسو خودشون فکر اینجا هارو کردند تا پولی که بابت طراحی بردشون دادند این طوری تباه نشه و کسی نتونه از روش کپی کنه. در ضمن آی سی اصلی فکر کنم همونیه که روش یه برچسب سفید زدند.

دیدگاه

سلام
                    به نظره من هم این کار شما اصلا فایده نداره من هم کارم اسانسوره یا بود چون یه هفته ای هست که به خاطره مرض شدن نتونستم برم و احتمالان در بیام(خیلی خیلی سخته)
                    الان اون طور که شنیدم یه شرکت بزرگ داره اسانسور رو با plc طراحی می کنه
                    این طور شد بذار این رو هم بگم
                    من تو الکترونیک تقریبا خوب خوب هستم یه روز همین برد اگر اشتباه تگرده باشم برد اریان اسانسور باید باشه گوشه اش سوخت خیلی کم و چون قیمت ش رو هم صاحب خونه نمی داد نو بخریم من اوردم و عکسی که از یکی از برد های سالم گرفته بودم تقریبا یه هفته وقتم رو گرفت تا درست شد اگر بخواید کپی کنید فکر کنم یه سالی طول بکشه

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

من کارم آسانسوره تولید تابلوهای کنترل
                      چند نکته را به شما یادآور میشم
                      1- این کار شما اصلا اخلاقینیست و خلاف قانونه
                      2-هر شرکتی برای خود نوع خاصی برد طراحی میکنه و نذم افزارش مختص خودشه که برای پی بردن به آن باید خیلی زحمت بکشین (بیش از 2 سال اگه از الکترونیک خوب سر در بیاری)
                      3- برای جلوگیری از کپی شدن محصولات روی برد اعمالی نظیر :سنگ زدن آی سی قفل کردن برنامه موجود در micro-fpga انچام میشه
                      در کل کار سخت و بی فایده ای است چون نمونه این برد با قیمت بین 45 الی 75 رو میشه از شرکتهای مختلف خرید .

دیدگاه

دوستان من فقط یه سوال کردم
                        خودم هم میدونم کار بی ارزشی میشه و بی فایده

دیدگاه

با سلام ببین دوست عزیز
                          کاملا این کاری که شما می خوای بکنی امکان پذیر اتفاقا کاریم نداره البته یکم زحمت داره
                          به هر صورت این یک واقعیت تلخ و ناراحت کننده است که باید الکترونیک و مدار جزیی از وجودت باشه .و اما چرا برای اینکه شما در ابتدا لازمه با تریس یابی به کمک یک مولتی متر ساده همراه بیزر یا حتی بدون بیزر اهم مترم داشته باشه کافیه وقتی اهمت زیر 10 اهم و مقاومت کمتر از 10 اهمی هم در مسیر نیست یعنی اتصال کوتاه می تونی اول شماتیک بردت در بیاری تو پروتل بکشیش بعد پی سی بیشو از رو شماتیک طراحی کنی البته باید نکات طراحی مثل پلی گون پلین و پاور پلین و خازنای 100 نانوفاراد تانتالیوم مولتی لیر و اینا رم مد نظر داشته باشی در ضمن اگه ایراداتی تو برد موجودت هست مثل حساسیت به نویز و اینا هم در طراحی شماتیکت اصلاحش کنی که در واقع یعنی ریورس انجینیرینگ و بعد خلاصه پی سی بیتو طراحی کنی که باید نظم در پی سی بی و این داستانارم رعایت کنی و فاصله قانونی و اصولی بین تریسات و اندازه درست سوراخها و اینا که چون برد داری یک کولیس تو این ماجراها می تونه کمک خوبی باشه و خلاصه بعد پی سی بی تو طراحی می کنی و می دی یک شرکتی برات پی سی بی بزنه با برد 1.6 میلیمتر و هات ایرو چاپ سبز و متالایز شده و خلاصه برد که ساختی یک تیغ موکت بری می گیری دستت که اگه جاییش لازم بود اصلاح کنی با وایرپ و تیغ موکت بری کارتو پیش ببری و مجبور نشی یک برد دیگه بسازی به هر صورت قطعات خریداری می کنی و شروع می کنی به مونتاژ بردت بعد از اینکه بردت مونتاژ شد.حالا باید شروع کنی با زبان سی پلاس پلاس برنامتو بنویسی .برنامت حداقل 70000 خط هست چون باید یک ال سی دی درایو کنی و یک تعداد ال ای دی و یک تعداد رله و که حدود یک چند ماهی طول می کشه برنامش بنویسی به نظر من کم کم بنویس برنامه رو تست کن مثلا برنامه درایو کردن ال ای دی ها رو بنویس و تست کن بعد بخش بعدی بعد بخش بعدی البته ببین قبلش باید میکرو کنترلرتو خوب بشناسی پس لازم انگلیسیت فول باشه و فیوز بیتا و کلا میکروکنترلرت خوب بشناسی یک دفترچه 300 تا 400 صفحه ای داره که اونو باید تقریبا یک 100 صفحه ای شو جسته و گریخته بخونی در ضمن باید دیتاشیت آی سیایی ام که باهاشون کار می کنی خوب بخونی مثلا uln22803 باید بدونی که درایو زوج دارلینگتونی و باید تک تک پایه هاش بشناسی البته اینا همه قبل از کشیدن شماتیک باید انجام بشه آ تا اگه لازمه اصلاحی تو بردت صورت بگیره انجام بدی خلاصه در انتها که برنامه میکروتو کامل نوشتی و البته در حین پروسس یک آی سی رایتر هم حتما لازم داری خلاصه بعداز نوشتن برنامت دیگه کارتمومه یک شش ماهی از مدیرعاملتون اجازه بگیر روی یکی از آسانسورا چکش کن اگه مشکلی نداشت که حتما داره و لازم باگای برنامتو بگیری تا درست بشه احتمالا سه ماهه باگاش می گیری خلاصه دیگه کار تمومه اینجا البته مد نظر داشته باش اگه بردت ارتباط سریالم داره مثلا RS485 باید ببینی بقیه بردای متصل به اون از چه پروتکلی استفاده می کنن و در این مرحله باید با شناخت اسپیسیفیکیشن پروتکل مورد نظرت باید اونو نرم افزاری روی میکروت پیاده کنی البته با کانفیگیوریشنی که سخت افزاری روی بردت قبلا طراحی کردی .به هر صورت موفق باشی به نظر من که کارسختی نیست یکم همت می خواد و دقت و مطالعه شبانه روزی .حتما موفق می شی .خواستن توانستن است .نا امید نشو ولی من پیشنهادم اینه که اگه می خوای مهندسی معکوس کنی بهترین برد کنترل آسانسور موجود در بازار بگو برات تهیه کنن بعد اونو مهندسی معکوس کن .در ضمن به نظر من اولین بردتو با ارتباط پارالل طراحی کن و کم کم برو سراغ ارتباط سریال ولی کلا حواست باشه که اگه بخوای گروهشونم بکنی دیگه دردسر داری واقعا باید زبان مطلب فول باشی و الگوریتم ژنتیک و فازی تایپ 2 رو به خوبی بشناسی و کلی باید تحقیق کنی تا بتونی به بازدهی خوبی از نظر طرافیکی با شبیه سازی در مطلب برسی تا بعد اونو در میکرو خودت پیاده کنی و احتمالا باتنها یک میکرو نتونی این کار بکنی و لازم باشه دو تا برد طراحی کنی به هر حال به نظر من در قدم اول یک برد ساده با 8 توقف پارالل طراحی کن بعد در قدم بعد برو سراغ طراحی بردهای کنترلی با امکانات بیشتر در ضمن هیچوقت از مطالعه قافل نشو باید هر روز پدیت کنی اطلاعاتتو کلا یک طوری باش که کلیه مدرای الکترونیکی و انواع مدارا ملکه ذهنت باشه . موفق باشی

دیدگاه

هیچ موقع خودتون رو دست کم نگیرین.بیخیال کپی شو زمان بر میشه-بشین خودت یکی رو طراحی کن مهم برنامه ای که داره هس.اگه طراحی مال خودت باشه میتونی برنامه میکروش رو هم بنویسی.
                            اصول کار و ایمنی هایی که تو اسانسور باید رعایت بشه رو کامل یاد بگیر بعد قسمتهای مختلف رو شرو کن به طراحی و یه جا جم کن .
                            کار باh 7سگمنت , lcd ,انکودر رو بلد باشی بیشتر کارت را میفته بقیه رو هم میتونی انجام بدی

دیدگاه

من دارم درست می کنم ولی واقعا وقت نمی کنم
                              یکم وقت گیر میشه
                              من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X