اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش باز کردن ic از روی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش باز کردن ic از روی برد

سلام نمی دونستم باید کجا این و بنویسم!
    اما میشه کمک کنید من چه جوری باید این ای سی و باز کنم ! اگر دستگاهی می خواد با قیمت بهم بگید ! حتما باید این ای سی و عوض کنم !
    توجه کنید که با هیتر نشد ! از روش قدیمی که با قلع باز می کردیم هم نشد ! فقط یه راه داره و اونم بریدن پایه با کاتر هست !!!!!
    یکی کمک کنه !
    این وسیله و رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟؟

روشهایplcc و reflow به چه صورت است ؟؟[

.
    .
    .
    .
    تو رو خدا جواب بدین 1!!!!

پاسخ : آموزش باز کردن

کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟
    هیچ کسی نمی تونه راهنمایی بکنه ؟؟؟

دیدگاه

با هیتر انجام میدن شبیه سشوار
      همه تعمیرات موبایل بران انجام میدن
      اول رو آی سی چسب میزنن تا نسوزه و بعد هر چهار طرف رو بصورت حرکت دایره ای گرم میکنن و بعد از 5-6 ثانیه با پنس می کنن
      قیمت هیتر از 80 هزار تومن شروع میشه
      بهتر تو بخش pcb مطرح کنید
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این چیزی که گذاشتید سر هویه هوای گرم هست و مغازه های الکترونیکی باید داشته باشند اگه هویه تون مارک خوبی بود تو جعبه ش حتما باید این سر رو پیدا می کردید.
        تاپیک رو منتقل می کنم به بخش pcb . اونجا راجع به هویه و چیزای دیگه مطلب هست!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

توی شرکت بچه ها یک ماده ای شبیه قلع رو با هویه آب میکنند و روی پایه ها میریزند، بعد از سرد شدن قلع پایه ها مثل پفک نقره ای میشه و با یک ضربه کوچیک به آی سی کل پایه ها از PCB کنده میشه، فکر کنم اسمش خمیر قلعه یا یک همچین چیزی، خلاصه قلع رو مثل خمیر نرم میکنه. در ضمن خیلی تمیز انجام میشه، برای FPGA با پکیج TQFP که 300 تا 400 تا پایه داره که عالی جواب میده، برای اینکه در تصویر هست که مطمئنم مفیده.
          اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
            توی شرکت بچه ها یک ماده ای شبیه قلع رو با هویه آب میکنند و روی پایه ها میریزند، بعد از سرد شدن قلع پایه ها مثل پفک نقره ای میشه و با یک ضربه کوچیک به آی سی کل پایه ها از PCB کنده میشه، فکر کنم اسمش خمیر قلعه یا یک همچین چیزی، خلاصه قلع رو مثل خمیر نرم میکنه. در ضمن خیلی تمیز انجام میشه، برای FPGA با پکیج TQFP که 300 تا 400 تا پایه داره که عالی جواب میده، برای اینکه در تصویر هست که مطمئنم مفیده.
            خمیر قلع برای نصب قطعه به کار میره.این که شما میگی فکر کنم جیوه باشه! البته اسمش شاید چیزه دیگه باشه ها.
            نکته ای که هست اینه که این ماده بخار های جیوه داره و سمیه اما خیلی راحت کنده میشه .
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

دوستان آخر کدام روشو اجرا کنم ! این برد که ستمه حدود 100 تومن پولشه ! خراب بشه باید از جیب بدم !
              کدام روش بهتره ؟
              ترجیهن می خوام حرارت ندم ! چون برد خیلی حساسه !
              این موادی که گفتید از کجا باید تهیه بشه ؟؟؟ ای سی سالم در میاد دیگه ؟ ممکنه ای سی و دوباره بخوام استفاده کنم ها !!!!!

دیدگاه

اگه از خراب شدن برد و آی سی می ترسید امن ترین راه به نظر من اینه که ببرید پیش تعمییرکاری که دستگاه لحیم کاری اینفرارد داره!

دیدگاه

نه حالا تا اون حد !
                  نمی ترسم و لی برد حتما سالم در بیاد حد اقل !
                  یه راه قطعی معرفی کنید !

دیدگاه

اگه سر هویه ای که خودتون عکسش رو گذاشتید پیدا کنید با همون هوای گرم میشه راحت درش آورد!بدون سر هم میشه ولی باید در تنظیم دما و فشار باد دقت کنید قطعات دیگه جدا نشند!

دیدگاه

رضا جان مرسی !
                      این ماده که دوستان گفتن چی هست ؟
                      و اسم دقیقش چی هست ؟

دیدگاه

من بهش برنخوردم ولی نقل قول از یکی از دوستان رو براتون میذارم:

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                        ما تو یه نمایندگی مجاز کار میکردیم معمولا ای سی های smd رو با سرب ( یا قلع ولی به احتمال زیاد سرب بود ) (که به قیمت 1000 تومن یک تکه از اون یه به اندازه یه سکه است میفروشن ) می کندن ینی ای سی های سوخته رو از رو برد اون طوری میکندن وقتی از این سربه به محل لحیم کاری با هویه میزدیم انگار لحیم مرده :eek: یعنی لحیمو خشک می کرد با یه ضربه کوچولو ایسی میفتاد رو زمین
                        اسم مستعار یا واقعیش سرب بود یعنی به اون اسم صداش میکردند
                        می گفتند سرطان زا است :eek:
                        نمیدونم :question:
                        این کلیپ رو ببینید آخراش در مورد روشهایی که گفتم ممکنه بهتون کمک کنه:
                        http://www.4shared.com/video/_6y7X_E3/video_23.html

پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو هم یه مرور بکنید شاید یه کمیش به دردتون خورد:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41326.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X