اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم لحیم خوب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیم لحیم خوب

سلام من بیشتر کارم لحیم کاری قطعات اس ام دی است و فعلا با هویه و سیم لحیم این کار رو میکنم(احتمالا بعدا هیتر و خمیر قلع).
    قبلا یک توپ از یک نوع سیم لحیم 0.8 میلیمتر تو خونه داشتم و استفاده میکردم با هویه 20 وات و سر بسیار نازک تقریبا جواب کارم رو میداد البته کمی ضخیم بود وقتی که تموم شد رفتم دو متر به عنوان نمونه از یک نوع سیم لحیم 0.4 میلیمتر که مارکش رو متوجه نشدم خریدم که واقعا اذیتم میکنه اول اینکه با هویه 20 وات نمیشه باهش خوب کار کرد خوب ذوب نمیشه با هویه 40 وات هم که باهش کار میکنم زود سرد میشه و به شکل روغنی که سرد شده درمیاد بعضی مواقع هم به اطراف پخش میشه و فکر کنم یکی از مشکلاتش دمای ذوب بالاش باشه از دوستان که تجربه دارن چه سیم لحیمی بگیرم که با هویه 20 وات بتونم باهش راحت کار کنم و سیم خوبی باشه مخصوصا برای کار های ظریف کاری و قطعات اس ام دی. با تشکر
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

پاسخ : سیم لحیم خوب

من ASAHI استفاده میکنم فوق العاده نیست اما خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
      من ASAHI استفاده میکنم فوق العاده نیست اما خوبه
      سلام قلع asahi اینجا (مشهد) فراوان موجوده ولی اینهایی که من دیدم 0.8 است این مارک ضخامت ریز هم داره؟ اگه جایی میشناسین که داشته باشه اگه مقررات سایت اجازه میده همینجا و گرنه در پیغام خصوصی بهم بگید با تشکر
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

می تونید تو انجمن نیازمندی ها مطرح کنید تا راهنماییتون کنند!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من هنوز بهتر از Asahi پیدا نکردم.
          سایز 0.5 و 0.25 میلیمتر هم خریدم. اما نمی دونم مسئول خریدم از کجا خرید.
          لوازم موبایلی ها ممکنه این سایزها رو داشته باشن.
          واسه لحیمکاری SMD حتما باید از اینها استفاده کنی تا کار تمیز در بیاد.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
            اولا سعی کن سیم لحیم چینی استفاده نکنی که این توضیحی که دادی فکر می کنم مربوط به سیم لحیم های چینی است در ثانی سیم لحیم رو اگر جلوی چشمت به طوری بگیری که نوک سیم یا قطر اون رو از روبرو نگاه کنی و دقت کنی در وسط سیم یه سوراخ باید باشه که داخل اون معمولا روغن لحیم هست و بهترین مارک رو که آقای xxxمعرفی کردن و Asahi است. معمولا نسبت 65 به 35 (قلع به سرب) برای کاربردهای لحیم کردن مدار چاپی ها الکترونیکی مناسب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X