اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هویه کردن قطعات smd

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هویه کردن قطعات smd

برای smd بهتره از همون هویه های هوای گرم استفاده کنی هم راحت تره هم با سلیقه تر میشه :agree:
    من چند تاشو اینجا برات معرفی میکنم خودم با اینا کار کردم خیلی خوبن
    هویه ی هوای گرم مدلHAKKO851ساخت ژاپن با کنترل درجه حرارت متغییر
    هویهی هوای گرم با بدنه ی هادی استاتیک و کنترل درجه حرارت و هوا مدلHAKKO850B
    هویه ی هوای گرم مدل HAKKO-FR803با FIXTUREهای مخصوص لحیم کاری و سیستم قابل برنامه ریزی برای جاگذاری و برداشتن قطعات smd

حالا اینو داشته باش محصوله توپشه :nice:
    دستگاه سه کاره ی هویه-قلع کش و هویه ی هوای گرم مدلHAKKO702B با بدنه هادی استاتیک جهت حفاظت مدارات تحت تعمیر
    با همشون به راحتی می تونی کار کنی مخصوصا با سومی :icon_razz:
    از قیمتشون اطلاع دقیقی ندارم :question:
    امیدوارم به دردتون بخوره :smile:
    آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟

عشق است و همین لذت دیدار و دگر هیچ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
      سلام دوستان :

البته بنده تابحال چیزی راجع به خمیر SMD نشنیده ام و خوشحال می شوم این دوستمان مقدار بیشتری توضیح بدهند .
      ضمناً قلع SMD یا قلع PPD به قلعی گفته میشود با ضخامت 0.3mm و درصد آلیاژ 63% که به راحتی در بازار پیدا می شود و مخصوص این کار است .

بحر حال من آی سی های 64 پایه SMD را هم با همین نوع قلع لحیم کاری کردم و هیچ مشکلی نداشتم !!

اگر می شود مقداری بیشتر راجع به خمیر SMD توضیح بفرمائید تا استفاده کنیم .
      ممنون
      خمیر smd نیست.
      خمیر قلع هستش.
      احتمالا برای ساختش از پودر قلع + روغن لحیم استفاده شده.
      یه خمیره که برای پایه سازی توسط شابلون ها استفاده میشه , بعد از مالیدن این خمیر به شابلون (البته کار ساده ای هم نیست) روی اون هوای گرم میگیرند و ذرات قلع پس از ذوب شدن به هم میچسبند و یکپارچه و محکم میشند.

برای در آوردن و جا زدن آیسی های smd بیشتر از خمیر flux استفاده میشه تا روغن لحیم.
      خمیر فلکس باعث رقیق شدن قلع میشه و کار مونتاژ رو آسون میکنه.
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

این لینک رو نگاه کن
        http://fi-com.ru/technics/soldering.php
        آنان که آنانند. آنان . آنانند. (سید علی حسینی )

دیدگاه

در حقیقت باید از خمیر Solder Paste و هوای گرم برای لحیم کردن قطعات SMD استفاده کرد!

دیدگاه

سلام
            اگر دوستان لطف کنند میزان درجه حرارت هویه هوای گرم و فاصله آن با سطح برد (یا آی سی اس ام دی) بفرمایند متشکر میشوم

دیدگاه

بچه ها منم یه راه مطمئین برا کندن آی سی از روی برد بلدم که نیازی به هویه هوای گرم نداره. البته به شرطی که آی سی رو دیگه نخوای و سوخته باشه.
              میتونی خیلی راحت با یه کاتر ( تیغ موکت بر) خیلی آروم پایه هارو به یه فشار کوچیک ببری. البته از نزدیک آی سی. بعد که همه پایه هارو بریدی آی سی براحتی کنده میشه. و میتونی به هویه باقیمانده پایه هارو براحتی از رو برد جمع کنی. خیلی کار راحتیه.
              البته یه روش هم برا لحیم کردن با هویه معمولی بلدم که از یکی از دوستان یاد گرفتم. اول آی سی رو روی برد میزون کن. بعد با قلع زیاد همه همه پایه هارو بچسبون طوری که همه پایه ها به هم بچسبه. البته باید زیر آی سی روت نداشته باشی یا اینکه بردت چاپ سبز داشته باشه. وگرنه با این روش نمیشه. بعد برد رو بگیر بالا و هویه رو حسابی تمیز کن. و بزن تو روغن و بعد بگیر روی پایه ها. میبینی که همه قلع اضافی پایه ها میاد روی هویه. خیلی سریع همه قلع های اضافی رو میشه از روی پایه ها جمه کرد. این روش قلع بیشتری میخواد ولی خیلی سریعه و مطمئن.
              اگه رد میکنی رد کن ولی من به جز درگاه تو جایی ندارم....

دیدگاه

سلام
                راه مناسب برای نصب تراشه های SMD با تعداد پایه های کمتر استفاده ازسوکت های مناسب هست. البته همان طور که می دانید حداکثر تعداد پایه هایی که برای تراشه های SMD در بازار وجود دارد سوکت 32 پایه هست. قیمتش فکر میکنم حدود 3 تا 4 هزار تومنه.
                با توجه به قیمت بالای تراشه های DSP که اغلب از نوع SMD اند بهترین راه استفاده از مبدل هاست زیرا لحیم کاری با هویه هوای گرم احتیاج به مهارت و تسلط کافی دارد. ولی مشکلی که هست قیمت بالای این مبدل هاست. مثلا برای آی سی TMS320F2812 قیمت یک مبدل 132 هزار تومن هست. این تراشه 176 پایه دارد و متاسفانه سوکت هایی با این تعداد پایه در ایران پیدا نمی شود زیرا کشورمان در تحریم قرار دارد. ولی گروهی در ایران موفق به ساخت سوکت هایی مناسب برای تراشه های SMD با تعداد پایه های بالاتر و قیمت مناسب تر شدند که هنوز به تولید انبوه نرسیده زیرا هنوز تو مرحله بروکراسی برای تامین بودجه مناسب هستند. این سوکت ها مانند همان سوکت های پلاستیکی است که برای تراشه های از نوع DIP استفاده می شود. آن ها مدعی اند که قادر به طراحی و ساخت سوکت هایی با بسته بندی و تعداد پایه های مختلفی هستند. به نظرم اگر وارد بازار بشود دیگر مشکل لحیم کاری تراشه های SMD حل خواهد شد.

پیروز و سربلند باشید.
                آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
                پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

یک ویدئو اموزنده از نصب :smd :arrow:
                  http://flash.revver.com/download/movie/578153/2bb086f65f99be7e3fcf1c91715b3ac6/bdd62c09068be7d44f860231944342814442c8a3/movie.flv

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moeiee
                    یک ویدئو اموزنده از نصب :smd :arrow:
                    http://flash.revver.com/download/movie/578153/2bb086f65f99be7e3fcf1c91715b3ac6/bdd62c09068be7d44f860231944342814442c8a3/movie.flv
                    سلام
                    با تشکر لینک دانلود خراب شده

موفق باشید :smile:
                    [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                    ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

بهترین و راحت ترین روش برای در آوردن قطعات smd استفاده از قرصهای جیوه است که تو جمهوری هم پیدا میشه دونه ای 1000 تومنه و براحتی لحیم رو بلند میکنه

دیدگاه

این قرصها فوق العاده گازشون سمی است و سرطان آوره
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

برای smd بهتره از همون هویه های هوای گرم استفاده کنی هم راحت تره هم با سلیقه تر میشه :agree:
                          من چند تاشو اینجا برات معرفی میکنم خودم با اینا کار کردم خیلی خوبن
                          هویه ی هوای گرم مدلHAKKO851ساخت ژاپن با کنترل درجه حرارت متغییر
                          هویهی هوای گرم با بدنه ی هادی استاتیک و کنترل درجه حرارت و هوا مدلHAKKO850B
                          هویه ی هوای گرم مدل HAKKO-FR803با FIXTUREهای مخصوص لحیم کاری و سیستم قابل برنامه ریزی برای جاگذاری و برداشتن قطعات smd

حالا اینو داشته باش محصوله توپشه :nice:
                          دستگاه سه کاره ی هویه-قلع کش و هویه ی هوای گرم مدلHAKKO702B با بدنه هادی استاتیک جهت حفاظت مدارات تحت تعمیر
                          با همشون به راحتی می تونی کار کنی مخصوصا با سومی :icon_razz:
                          از قیمتشون اطلاع دقیقی ندارم :question:
                          امیدوارم به دردتون بخوره :smile:
                          سلام
                          نمایندگی داره؟
                          من خودم WMD3 ولر را با هیچی عوض نمی کنم.

دیدگاه

سلام دایی جان
                            می خواستم بپرسم این هویه WMD3 رو از کجا و چند خریدید؟
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X