اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری میشه پشت pcb را چاپ سبز کرد؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطوری میشه پشت pcb را چاپ سبز کرد؟؟

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
    سلام. خب چه ربطی داره به دمای جوشش؟ ما که قرار نیست بجوشونیمش؟ //سود اسیدی نیست بلکه بازی هست و پی هاش اش بستگی به مقداری داره که تو آب حل میشه/ ضمن اینکه درسته که باید از دستکش استفاده بشه ولی نه اسید قوی و نه باز قوی تو دمای اتاق به اون سرعت با پوست واکنش نمیدن. شما میتونی دستت رو بکنی توی اسید سولفوریک 98 درصد که در دمای اتاق هست و تا چند دقیقه مشکلی ایجاد نشه.این بنده خدارو نترسونید. صرفا کافیه اصول پایه ای آزمایشگاهی رعایت بشه.

دوست عزیز
    کمی احتیاط بیشتر بهتر از یک عمر پشیمانیه مواد قلیایی با PH بالا میتوانند از اسید خطرناک تر باشند ....
    در مورد اسید هم موردی که اشاره کردید اصلا صحیح نیست ... تنها چند ثانیه تماس با اسید علیط میتواند ضایعات جبران ناپذیری ایجاد نماید
    اگر نگاهی کوچک به قربانیان اسید پاشی داشت باشیم به وضوح میتوانیم ببینیم هر کدام تنها چند ثانیه و در دمای عادی با اسید در تماس بوده اند

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
      دوست عزیز
      کمی احتیاط بیشتر بهتر از یک عمر پشیمانیه مواد قلیایی با PH بالا میتوانند از اسید خطرناک تر باشند ....
      در مورد اسید هم موردی که اشاره کردید اصلا صحیح نیست ... تنها چند ثانیه تماس با اسید علیط میتواند ضایعات جبران ناپذیری ایجاد نماید
      اگر نگاهی کوچک به قربانیان اسید پاشی داشت باشیم به وضوح میتوانیم ببینیم هر کدام تنها چند ثانیه و در دمای عادی با اسید در تماس بوده اند

ابتدای امر اینکه به این افراد با اسید گرم یا ترکیب اسید و آب اکسیژنه حمله شده. دوم اینکه پوست صورت به مراتب با پوست دست فرق داره. سوم اینکه این افراد دسترسی به محلول قلیایی نداشتن و چندین دقیقه روی پوستشون مونده قطعا(به دلیل اینکه هنگام رخداد اینجور حمله ها دستپاچگی باعث میشه این افراد بسیار کندتر به محلول قلیایی یا حتی آب برای خنثی سازی اسید دسترسی پیدا کنن.) چهارم اینکه اسید رو با آب نمیشورن معمولا. واکنش به شدت اگزوترمیک(یا گرمازا) هست و خودش باعث بالا رفتن سریع دمای اسید میشه. به هر حال گفته ی شما :"
      تنها چند ثانیه تماس با اسید علیط میتواند ضایعات جبران ناپذیری ایجاد نماید" اصلا و ابدا صحیح نیست. به شدت وابسته به مولفه ها و شرایط آزمایشی متفاوتی هست این گفته. اگر اسید بریزه توی چشم بعله! ولی روی پوست دست تا چندین دقیقه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.(اگر بطور صحیح شستشو صورت بگیره!) به هر حال هنگام کار با اسید غلیط بهتر است از عینگ محافظ چشم استفاده بشه ولی استفاده از دستکش(هر دستکشی نمیشه استفاده کرد) توصیه نمیشه( به دلیل اینکه دستکش ها میتونن تو اسید حل بشن و باز هم واکنش اگزوترمیک هست و اون اسید که دستکش رو حل کرده میچسبه به پوست دست و چون داغ هست دست رو میسوزونه.) من این آزمایشات رو با اسید سولفوریک 98 درصد روی پوست دست خودم انجام دادم و دارم اینارو عرض میکنم. همچنین سابقه ی چندین ساله کار آزمایشگاهی داشتم از کودکی
      جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۲:۰۶ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

داداچ صود نه سود سوز آور که همون هیدروکسید سدیم هست با فرمول مولکولی NAOH ; که خطرناکه و مواظب باشید که با آب جوش هم مخلوط نکنید آب سرد بهتره ،سعی کنید دمای آبتون 20 درجه سلسیوس باشه و آب تصفیه باشه و دستتون به هیچ وجه به پودر و یا پرک و ... سود نخوره چون میزان قلیایی اش سیزدهه یعنی تقریبا چهارده،اگر هم خورد سعی کنید با آب نشورید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من معذت میخوام، متشکرم بابت تصحیح

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X