اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهتـرین نوع اسید مدارچــاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهتـرین نوع اسید مدارچــاپی

همون طور که میدونید 3 نوع شکل از اسید مدارچاپی(پرکلروفر) تو بازار موجوده

1- جامد زرد رنگ

2- پودر سیاه رنگ

3- مایع محلول این اسید

بهترین شکل که کیفیت بیشتری داره کدومه؟

پاسخ : بهتـرین نوع اسید مدارچــاپی

به نظر مایع محلول بهتر از همست @ راحت تر و تمیز تر
    حال نمیدونم کدوم خاصیت بیشتری داره؟
    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

تیزاب قویتر بهتر ارزونتر و شدیدا خطرناک تر هست یک کیلو 1000 تومن + 3 کیلو آب جمعا هر کیلو میشه 250 تومن
      درضمن فقط در ظرف شیشه ای نگهداری بشه و در هوای آزاد استفاده بشه ( پلاستیک رو عین پوست تخم مرغ میکنه و گاز سمی سبز رنگ تولید میکنه )
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electricman
        همون طور که میدونید 3 نوع شکل از اسید مدارچاپی(پرکلروفر) تو بازار موجوده

1- جامد زرد رنگ

2- پودر سیاه رنگ

3- مایع محلول این اسید

بهترین شکل که کیفیت بیشتری داره کدومه؟
        به لحاظ عملکرد هر سه تاشون یکی هستند اما مهم اینه که 42 درصد باشند اما در مورد مایع آن ممکنه که رقیق شده باشد (یه جورائی آب بسته باشند بهش)و از درصدش پائینتر باشه اما به شکل پودری آن از نوع کلوخی آن(جامد زرد رنگ) بهتر و سریعتر حل میشه.همچنین برای کار با این اسید نیاز به گرم کردن آن دارید که ممکنه برای گرم کردن محلول آماده امکانات نداشته باشید اما نوع پودری و کلوخی آن با آب گرم که قاطی میشه خودش واکنش گرمائی میده و نیازی به گرم کردن ندارید.
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من از پودر زرد رنگ استفاده میکنم و ازش راضی هستم. به قول دوستمون شاید توی محلولش آب بسته باشن!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            تیزاب قویتر بهتر ارزونتر و شدیدا خطرناک تر هست یک کیلو 1000 تومن + 3 کیلو آب جمعا هر کیلو میشه 250 تومن
            درضمن فقط در ظرف شیشه ای نگهداری بشه و در هوای آزاد استفاده بشه ( پلاستیک رو عین پوست تخم مرغ میکنه و گاز سمی سبز رنگ تولید میکنه )
            با درود . . .
            راست میگید؟؟؟؟!!!!! oo:
            تا حالا بهش فکر نکرده بودم!
            چند وقت پیش آقای کاخکی بودن مثل اینکه، ترکیب آب اکسیژنه و جوهر نمک رو پیشنهاد دادند.
            اگر تیزاب جواب میده تا بریم سراغش؟! :mrgreen:
            هنوز اسمش میاد سوزش گلوم رو حس میکنم!!!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X