اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مادربرد - خود باوری -- نه بابا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مادربرد - خود باوری -- نه بابا

جاهای مختلفی تو داخل میزنن و با XRAY هم مراحل لحیم کاریش تست و پک میشه...یک دستگاه المانی بودش که تا برد 8 لایه بصورت یروتو تایپ می زد...و قیمتش هم اون موقع 35 میلیون تومان بود و برای دانشگاه ها خوب بود ...فک کنم امیر کبیر یکیشو خرید...تکنولوژی شم بصورت لیزری بود..

ترک 6میل کلارنس 4 میل و ویا 6میل و سوراخ 3 میل اگه یادم باشه...بابا الان مثل نقل و نبات بردای nلایه میزنن...تازه فکر کنم داخل برد Blind Via هم میتونن یزنن... ولی الان یک شرکت هست که میده کانادا میزنن و تا 32 لایه میزنه ...ولی من خودم شخصان Power PCB(now PADS)......رو ترجیج میدم برای کارهای خاص... البته سلیقه ایی

دیدگاه

راستی اینو با دست زیر میکروسکپ اگه لحیم کنی خیلی بهتر میشههه..یک میکرسکوپ استریو میکروسکوپ ( لوپ ) 20 و 40 برابر خوب بید.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SEMINAR2012
        راستی اینو با دست زیر میکروسکپ اگه لحیم کنی خیلی بهتر میشههه..یک میکرسکوپ استریو میکروسکوپ ( لوپ ) 20 و 40 برابر خوب بید.....
        من بعد از یک سال به این نتیجه رسیدم که علت ناکامی ( تمام بدبختی های کشورهای جهان سوم ) نداشتن ابزار مناسب است در این تاریخ لوپ 40 قیمتی حدود 360 هزار تومن داره خوب تهیه اش برای کسی که نونش از این راه در نمی یاد یکم سنگین است

ولی به هر حال من دارم رو برد 6 لایه که سه تا core داره کار میکنم . بیشتر دنبال این هستم که با مواد این ور آب کار کنم مثلا به جای کلرید پالادیوم + کلرید قلع می خوام از گرافیت استفاده کنم
        البته با اینکه کلرید پالادیوم گرمی 35000 تومن است که در 5 لیتر آب حل میشه و پرداختش برای من سنگین نیست ( بچه مایه دار ) ولی دنبال مواد ارزون تر هستم .
        به هر حال انشاالله اگه تا عید 91 تموم بشه یک آموزش جامع از ساخت برد 6 لایه میزارم تا به امید خدا بعد از عید بریم جام جهانی و دهن کره و جاپن و آمریکا را آفسایت کنیم

به هر حال این دو تا تاپیک هم ادامه همین موضوع است یه گوشه نظری هم داشته باشین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59329.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58347.0

البته در کشورهای جهان سوم شاید از هر شهر بیست سی نفر بتونن کنار هم جمع بشن و یکی یه خونه یا کارگاه بزاره و بقیه یک پولی بزارن تا یک کارگاه توپ برا اعضا بسازن با اینکه احتمالش درحد صفر هست ولی صفر مطلق نیست
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

میگن برد های 4 لایه رو با قیمت 400 تومن می زنن :eek:
          الان برد های 1 لایه رو چند می زنن ؟ (دور رو یه لایه)
          وقتی می گین یه لایه یعنی هم دور رو هست یه لایه هم وسطش ؟

دیدگاه

aliiaجان
            کلی پروفسور و دکتر و مهندس و مغزالکترونیک نشستن تمام زورشون رو زدن یک آی سی مجتمع به این ظرافت وکوچکی طراحی کردن تا مدار ها کوچیک در بیاد
            حالا با این PCB که شما زدی 11 برابر بزرگترش کردی
            زدی زیر کاسه کوزه اون ها.....

ولی از شوخی گذشته دمت گرم خیلی باهال ساختی حتی طراحیش هم میدونم خسته کننده و وقت گیر بوده .البته با آلتیوم 2010 این کار راحت تر شده ولی کیه که بتونه پول یک پراید رو بده به یک DVD !
            توی یک فیلم آموزشی دیدم با همین وژن 2010 اینقدر سریع SMD طراحی کرد که تو کف موندم oo: اونم بدون مشگل !
            یعنی یک ترک رو گرفت و وقتی داشت جابجا میکرد بقیه ترک ها هم منظم نسبت به اون جابجا میشدن !
            ولی توی pcb شما از قسمت هشتیه ترک ها معلومه که موقع طراحیش سر منظم بودنش مشگل داشتی
            اما بازم میگم دمت گرم
            موفق باشید........
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ببینید اینها 30 و چند سال پیش چه تکنولوژی داشتن (عکس مدارات lcd تک رنگ لپتاپ تولید 1980 )
              لینک میزارم چون حجم عکسها رو کم نکردم که تراکها دیده بشه
              http://s2.picofile.com/file/7289103759/07022012021.jpg

http://s1.picofile.com/file/7289105799/07022012018.jpg
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                ببینید اینها 30 و چند سال پیش چه تکنولوژی داشتن (عکس مدارات lcd تک رنگ لپتاپ تولید 1980 )
                لینک میزارم چون حجم عکسها رو کم نکردم که تراکها دیده بشه
                http://s2.picofile.com/file/7289103759/07022012021.jpg

http://s1.picofile.com/file/7289105799/07022012018.jpg
                وااااااااای محشر بـــــــــــــــــــــــود :wow: :wow: :wow:
                واقعا واقعا واقعا کیف کردم این رو دیدم :nice:
                دمت گرم شاید از جالب ترین تصاوبر الکترونیکی بوده تو عمرم دیدم
                واقعا این ژاپن با نصف اون چشمایی که نسبت به ما دارن چه کارهایی که نمیکنن !
                آقا من فکر میکنم همون بمب هیروشیما که سال 67سال پیش خورده توی سرشون باعث شده که نثل آیندشون جهش ژنتیکی پیدا کنن و مغرشون هم حسابی به کار بیافده !

آقا از بحث این عکسی که گذاشتیم خارج نشیم ..... عجب چیزی ساختن 30سال پیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                مرسی امیر جان
                راستی صندوق پیام های خصوصیت هم پره پیام برات ارسال نمیشه :rolleyes:
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  وااااااااای محشر بـــــــــــــــــــــــود :wow: :wow: :wow:
                  واقعا واقعا واقعا کیف کردم این رو دیدم :nice:
                  دمت گرم شاید از جالب ترین تصاوبر الکترونیکی بوده تو عمرم دیدم
                  واقعا این ژاپن با نصف اون چشمایی که نسبت به ما دارن چه کارهایی که نمیکنن !
                  آقا من فکر میکنم همون بمب هیروشیما که سال 67سال پیش خورده توی سرشون باعث شده که نثل آیندشون جهش ژنتیکی پیدا کنن و مغرشون هم حسابی به کار بیافده !

آقا از بحث این عکسی که گذاشتیم خارج نشیم ..... عجب چیزی ساختن 30سال پیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  مرسی امیر جان
                  راستی صندوق پیام های خصوصیت هم پره پیام برات ارسال نمیشه :rolleyes:
                  قابل نداشت!میخوای خود بردشم برات بفرستم؟!
                  بردش تو باد و بارون بود(تو عکس هم کثیفی معلومه)بعد که این تاپیک رو دیدم گفتم ازش یه عکس بزارم اینجا.
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

درود
                    کارت بیسته انشالله بع هدفت برسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X