یک نمونه چسب هست که فکر کنم کیلوئی 90 هزار تومان بود اسمش خاطرم نیست بعدا مینویسم .
این چسب میتونستید توی پرینتر جوهر افشان بریزید چاپ میکنه . فقط اولا به صرفه نیست دومند کم یابه و فقط میتونید توی پعضی پرینترهای اپسون بریزید.
حالا بیاید یک کار دیگه بکنیم . پرینترو تبدیل کنیم به cnc
میشه . من به فکر یک لیزرم که به جای کاتریج بسته بشه.
من تونستم پرینتری درست کنم که فیبر ازش رد بشه فقط توی لیزرش موندم
لیزر سی دی رام بستم روش یکم دست کاری کردم تا وقتی که میخاد چاپ بزنه لیزره نور میده. ولی لیزر سی دی رام به درد نمیخوره فقط برای سوزاندن اجسام مشکی و نازک خوبه . کسی لیزر با قیمت مناسب و قدرت خوب سراغ نداره ؟؟
لطفا آدرس و قیمت بگید
سلام دوست عزیز شاید اشاره به چند نکته کمکی به ایده شما بکنه
1- شما می تونید از لیزر 1W بلو ری رایتر استفاده کنید اما حتما" به چنتا مشکل بر میخورید
1-1 لنز غیر تفلن نیاز دارید که حتی از فروشگاه لیزر پاساژ امجد هم گیرتون نمیاد!
1-2 لد لیزر اون خیلی گرونه حتی اگر از ای بی گیرش بیارین
1-3 لیز بیشتر از اونکه فلز شما رو ببره ازش منعکس میشه پس احتمال صدمه زدن به خودتون هستش
2- شما میتونید خود بردیتون رو تبدیل به یک کارت ریج کنید البته این فقط یه نظریه هستش
2- 1 اول برد رو بار دار کنید به روشهای مختلف
2-2 بردتون رو با همن روشی که تو پرینتر ها با لیز درام رو اسکن می کنند اسکن کنید( مثل لیزر شو با چند تا آینه یا منشور محل تابش رو تغییر می دند) تا محل هایی که نیمی خواید بارشون ازبین بره (بار الکتریکی در اثر برخرد نور از بین میره این کار باید در محیط بدون نور انجام بشه)
2-3 برد رو با یه لایه تونر پینتر لیزری بپوشونید بعدش اضافاتشو جمع کنید
2-4 برد رو اتو کنید
البته نمی دونم در عمل شدنیه یا نه اما روشش جیزی مثل اسپری یا لامینیت میشه احتمالا
دوستام عزیز تا انجایی که این بنده سرپا بی دانش می دونم استفاده از پرینتر جوهر افشان معمولی در هیچ موردی امکان پذیر نیست حتی مدل هایی که چاپ سی دی میکنن
...............
امید وارم مطلب اشتباهی بیان نکرده باشم
سلام دوست عزیز مطالعه لینکهای زیر و دیگرلینکهای زیر مجموعه ی اونها خالی از لطف نیست:
دوستان اگر یه پرینتر لیزری رو رویه یه شاسی دیگه بست که کاغذ تا نشه میشه کاری کرد ؟؟؟
من یدونه hp 1100 دارم باید یه حالی بهش بدم !
می خوام کلا عوضش کنم ! اضافه شده در تاریخ :
البته برای باردار کردن مس راهی ندارم !
البته پسردایی من کار مجتمع چاپ داره و کار چاپ روی لیوان و تی شرت و ... رو هم انجام میده من کارش رو دیدم رویه یه کاغذ نسوز که برگی 300 تومنه طرح رو با یه پرینتر جوهر افشان که با جوهر مخصوص حرارتی (همیشه هم باید گرم باشه و هر روز ازش استفاده بشه تا خشک نشه ) روی کاغد پرینت می کنه بعدش هم کاغذ رو میزارن رویه نی شرت یا لیوان و سرامیک و ... بعدش هم می زارن توی یه دستگاه پرس که دمای بالا و بخار طرح رو منتقل می کنه روی تی شرت یا ... !
کیفیت کار هم فوق العاده بالاست !
راه حل مورد نیاز شما الیته احتمالا مخلوطی از اسکنر و پرینتر لیزری برای چاپ pcb که البته کار هم میکنه البته یارو آلمانی با غلظت فراوان صحبت می کنه اما کاملا سیستم کارش تابلو هستش لینک مطلب و ویدیو رو لطفا ببنید! :redface:
نه دقیقا ولی تقریبا همن چیزی هست که در مورد پرینتر لیزری می گفتم لبته با کمی تغییر و تصیح اونم از نوع آلمانیش!
http://www.das-labor.org/wiki/LaserExposer
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fi4P-Bwc6g8#t=0s
سلام دوستان
من میخوام یه طرح مشکی رو روی یک برگه ترنس پرنسی با dpi بالا(8000) چاپ کنم.میگن این طرح ها رو با فوتوپلاتر میشه زد
کسی هست تو این زمینه به من کمک کنه(آدرسی تلفنی) البته dpi 4000 خوبه.
ممنون
دیدگاه