اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کاغذهای چسبیده در روش اتو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کاغذهای چسبیده در روش اتو

سلام دوستان
    در روش اتو و پرینتر وقتی طرح با اتو روی مس فیبر پیاده میکنم مشکلی که هست مقداری کاغذ حتی بعد از شستشوی کامل فیبر لابلای خطوط نازک یا جاهایی چون سوراخ داخلی پدها جا می ماند
    باوجود ترکها و پدهای بسیار زیاد در نقشه عملا کار تمیز کردن با سوزن یا پیچ گوشتی کوچیک نمیتونه راه مناسبی باشه
    به نظر شما راه حل چیه؟
    اصلا کاغذ گلاسه باقی مانده ضد اسیده یا در اسید پروکلرفورد حل میشه؟

پاسخ : مشکل با کاغذهای چسبیده در روش اتو

با یه مسواک نرم ، میتونی کاغذهای به جا مونده رو ، از روی فیبر پاک کنی.
    حتما خودت هم میدونی که ، کاغذ باید حسابی خیس خورده باشه. برای خیس خوردن کاغذ ، عجله نکن و زمان کافی بهش بده.

دیدگاه

برای 8 ساعتی تو آب بود وقتی درش آوردم خوب ورزش دادم ولی اکثر کاغذها بجا ماند
      راستی بعد از خشک شدن فیبر رنگ جوهر مثل اینکه با کاغذ مخلوط شده باشه به سفیدی میزنه اینجاها را اسید نمی خوره؟

دیدگاه

سلام
        رای 8 ساعتی تو آب بود وقتی درش آوردم خوب ورزش دادم ولی اکثر کاغذها بجا ماند

یاقمر مصنوعی
        داداش 10 دقیقه کافی بود هااااااااا :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        راستی بعد از خشک شدن فیبر رنگ جوهر مثل اینکه با کاغذ مخلوط شده باشه به سفیدی میزنه اینجاها را اسید نمی خوره؟
        مال شما رو نمی دونم ولی من که یکم اینجوری شد ولی مشکلی پیش نیومد

دیدگاه

من بهت پیشنهاد میکنم از کاغذ استفاده نکنی اگه از برگه های ترنسپرنت استفاده کنی دیگه این مشکلات رو نخواهی داشت.
          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
            من بهت پیشنهاد میکنم از کاغذ استفاده نکنی اگه از برگه های ترنسپرنت استفاده کنی دیگه این مشکلات رو نخواهی داشت.
            اوه جالب شد..... oo:
            من یه دفعه سعی کردم از این کاغذ ها استفاده کنم.... :redface:
            ولی داداش هرگز جواب نداد و هیچ اتفاقی نیافتاد..... :angry: :angry:
            یعنی منظورم اینه که منتقل نشد ... :angry:
            ببینم شما از اتو برا این کار استفاده می کنی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
              اوه جالب شد..... oo:
              من یه دفعه سعی کردم از این کاغذ ها استفاده کنم.... :redface:
              ولی داداش هرگز جواب نداد و هیچ اتفاقی نیافتاد..... :angry: :angry:
              یعنی منظورم اینه که منتقل نشد ... :angry:
              ببینم شما از اتو برا این کار استفاده می کنی...
              -----------
              من برای اولین باری که پی سی بی زدم همین هفته پیش که یک برد منبع تغذیه 0-30 بود
              اون برگه رو که گرفتی باید با پرینتر لیزری پرینت بگیری روش تاکید میکنم با لیزری وباید به اون شخصی که میخاد پرینت بگیره بگی درجه رنگ پرینترش رو بالا ببره
              بعد که با اتو طرحت رو زدی بزار خودش سرد بشه بعد برگه رو به آرامی جدا کن
              چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

دوست من من اشنائی زیادی با این روش ندارم اما این فیلم میتونه کمکت کنه آموزش همین روشی ست که مورد بحث شماست اما اصلا این دنگ و فنگهائی که میگید رو نداره ظاهرا همه چی روتینه:

http://www.aparat.com/v/0b1c86e44b2bf0c69d34eaa0d57c123f97855

زکات علم،نشر و پخش آن است.
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون مسواک کمک زیادی به بنده کرد.
                  با مسائلی که مطرح کردم بحمدالله نتیجه خوب از آب در امد

فقط یک چیزی چرا در روش اتو نمیشه برای خطوط نازک (آی سی های smd) و بردهای 2 رو جواب مطلوبی گرفت با اینکه بردی که میزنم 6*3 سانته اما هنوز نتونستم طرح رو کامل روی مس برگردانم (ناقص میچسبه)

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                  این کاغذهای ترنسپرنت چطوری اند (شفافه؟ سایزبندی استاندارد همون کاغذهای دیگر مثلا آ4 داره؟)
                  قیمتش چجوریه؟
                  از کتابخانه ها باید تهیه کنم یا جای دیگری باید بخرم؟

دیدگاه

فکر کنم همون کاغذ کالک باشه که اگه اینطوره بهتره به جاش از گلاسه نازک استفاده کنی
                    میتونی از کاغذ های زرد پشت برچسب هم استفاده کنی (اگه پرینترت بتونه روش بزنه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
                      این کاغذهای ترنسپرنت چطوری اند (شفافه؟ سایزبندی استاندارد همون کاغذهای دیگر مثلا آ4 داره؟)
                      قیمتش چجوریه؟
                      از کتابخانه ها باید تهیه کنم یا جای دیگری باید بخرم؟
                      کاملا شفاف و بیرنگه. عین شیشه. جنسش نایلونی هست. ولی از موادی درست شده که با دیدن حرارت پرینتر ، ذوب نمیشه.
                      از بازار ، همین لوازم الکترونیک خودمون میخرم. از همون مغازه ای که لامینت رو هم ازش میگیرم! :biggrin:
                      بصورت A4 داره. برگی 200 تومن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                        کاملا شفاف و بیرنگه. عین شیشه. جنسش نایلونی هست. ولی از موادی درست شده که با دیدن حرارت پرینتر ، ذوب نمیشه.
                        از بازار ، همین لوازم الکترونیک خودمون میخرم. از همون مغازه ای که لامینت رو هم ازش میگیرم! :biggrin:
                        بصورت A4 داره. برگی 200 تومن.
                        به درد روش اتو میخوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
                          به درد روش اتو میخوره؟
                          کاملا!
                          مخصوص روش اتو میفروشنش دیگه! با حرارت اتو هم ذوب نمیشه، خیالت راحت.
                          همه تونر رو هم به فیبر ، انتقال میده و هیچی روی خودش باقی نمیمونه!
                          فقط هنگام استفاده ، نباید اتو رو روش فشار بدیم. وزن خود اتو کافیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                            کاملا!
                            مخصوص روش اتو میفروشنش دیگه! با حرارت اتو هم ذوب نمیشه، خیالت راحت.
                            همه تونر رو هم به فیبر ، انتقال میده و هیچی روی خودش باقی نمیمونه!
                            فقط هنگام استفاده ، نباید اتو رو روش فشار بدیم. وزن خود اتو کافیه.
                            همونطور که خبر دارید شهرستان ها مقاومت و خازن به زور تو الکترونیکی ها پیدا میشه! چه برسه به این چیز ها!
                            صنف دیگه ای هم از این کاغذ ها استفاده میکنند که بشه ازشون تهیه کرد؟

دیدگاه

از این کاغذ ها هست که پشت شیشه مغازه ها استفاده میکنن برای نوشته های مختلف...اسمش رو نمیدونم فک کنم شبرنگ باشه!! من از اینا استفاده نکردم اما دیدم کسی که استفاده کرده و حتی از اون کاغذ لیبل ها (زرد رنگ روغنی) خیلی بهتر و سریعتر جواب میده

مغازه های تابلو نویسی هم فکر کنم دارن از این کاغذا....شاید این نوع کاغذ شفاف و بیرنگی هم که میگن همینه!
                              فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X