اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کاغذهای چسبیده در روش اتو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با کاغذهای چسبیده در روش اتو

نوشته اصلی توسط (فرشته)
    از این کاغذ ها هست که پشت شیشه مغازه ها استفاده میکنن برای نوشته های مختلف...اسمش رو نمیدونم فک کنم شبرنگ باشه!! من از اینا استفاده نکردم اما دیدم کسی که استفاده کرده و حتی از اون کاغذ لیبل ها (زرد رنگ روغنی) خیلی بهتر و سریعتر جواب میده

مغازه های تابلو نویسی هم فکر کنم دارن از این کاغذا....شاید این نوع کاغذ شفاف و بیرنگی هم که میگن همینه!
    اوه
    صبر کن ببینم
    چی گفتی
    حتی از اون کاغذ لیبل ها (زرد رنگ روغنی) خیلی بهتر و سریعتر جواب میده
    جدبییییییییی :applause: :applause:
    می شه دقیقا بگی منظورت چی هست
    کاغذ هایی که پشت شیشه مغازه ها استفاده می کنند دیگه چیه
    ما که تا حالا ندیدیم

دیدگاه

اگه دیده باشید یه کاغذهایی هست برچسبی هستن و مثلا شماره تلفن مغازه رو با اونا پشت شیشه میچسبونن...فکر کنم اسمشون شبرنگ باشه..اونا منظورم هست.
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
        سلام دوستان
        در روش اتو و پرینتر وقتی طرح با اتو روی مس فیبر پیاده میکنم مشکلی که هست مقداری کاغذ حتی بعد از شستشوی کامل فیبر لابلای خطوط نازک یا جاهایی چون سوراخ داخلی پدها جا می ماند
        باوجود ترکها و پدهای بسیار زیاد در نقشه عملا کار تمیز کردن با سوزن یا پیچ گوشتی کوچیک نمیتونه راه مناسبی باشه
        به نظر شما راه حل چیه؟
        اصلا کاغذ گلاسه باقی مانده ضد اسیده یا در اسید پروکلرفورد حل میشه؟
        سلام
        منم این مشکلو داشتم،جنس ورقهای گلاسه با هم فرق میکنن،چند تاشو امتحان کن ببین کدوم بهتره از همون استفاده کن،با دستگاه فتوکپی رنگی لیزری پرینت بگیر ،بعد اطو موقعی که هنوز فیبر داغه با یه سمباده نسبتا زبر تا اونجایی که میتونی همه جای کاغذ رو سمباده بکش تا لایه گلاسه اون طرفش از بین بره این کار باعث میشه که هم موقعی که فیبر داغه تونر بهتر به فیبر بچسبه و هم موقعی که تو آب میندازی اب راحتتر نفوذ کنه وکاغذیکه نازک شده راحتتر ازفیبرجدا شه
        در مورد ترانس پرنت هم شما میتونید از صنف لوازم التحریر اونو تهیه کنین(فروشنده های کاغذ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          همونطور که خبر دارید شهرستان ها مقاومت و خازن به زور تو الکترونیکی ها پیدا میشه! چه برسه به این چیز ها!
          صنف دیگه ای هم از این کاغذ ها استفاده میکنند که بشه ازشون تهیه کرد؟
          علی جون این ها تو اکثر شهرها باید پیدا بشه .اینها کاغذ نیست طلقه .دقیقا مثل طلقی که برای شیرازه استفاده میشه .فقط تنها خاصیتی داره اینه که تو پرینتر لیزری شل نمیشه .بعضی لوازم النحریر ها وتایپ و تکثیر ها دارند.این طلقها استفاده اصلیشون مال زمانی بود که ویدئو پرژکتور نبود و از اسلاید پرژکتور و اورهد استفاده می شد
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X