اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل pad به via

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل pad به via

سلام

من برای دفعه چهارم بردم رو دادم برای چاپ ولی الان که به دستم رسید متوجه شدم که همه Via های برد به صورت Pad زده شده یعنی لایه زیر و روی برد هیچ ارتباطی به هم ندارند

این ارتباط ها هم همگی توی جای پایه قطعات هستند یعنی مثلا یک پایه خازن به لایه زیر و پایه دیگر به لایه رو اتصال دارد که الان که Pad هست اینطوری نیست مگر اینکه از روی برد هم لحیم کنم که نمیشه !!!

لطفا یه روشی چیزی پیشنهاد کنید

ممنو
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

پاسخ : تبدیل pad به via

این قضیه هیچ ربطی به نرم افزار و نقشه نداره . pad هم اگه مولتی لایه باشه باید از دو طرف بهم وصل باشه. فقط به این مربوطه که تا کلمه ناقابل متالیزه از دهن شما خارج نشه 100 بار هم که بردتون رو بدید بسازند بدون پرسیدن از شما همین جوری درست می کنند! البته این رفتار به خاطر اینه که معمولا اکثر شرکت ها برد نمونه متالیزه رو قبول نمی کنند. در نتیجه بدون اینکه از شما بپرسند دو رو بدون متالیزه میزنند!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام مشکل تولید کننده ست نباید دو رو معمولی میزده یا حداقل باید با سفارش دهنده هماهنگ میکرده
      زکات علم،نشر و پخش آن است.
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام

تا حالا 4 دفعه این برد رو برای من مشکل دار چاپ کردن ، من امروز دوباره براشون ارسال می کنم و حتما تاکید میکنم که متالیزه باشه
        خیلی خیلی ممنون
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

اگر بخواید میتونید دو طرف برد رو سیمهای نازک مسی به هم وصل و لحیم کنید ولی کار زمانبر و سختیه.
          موفق باشید
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X