با درود . . .
با استفاده از یه نرم افزار گرافیکی مثل کرل و یا فتوشاپ میتونید این کار رو انجام بدید.(نگاتیو طرح)
دست آخر جهت پرینت هم میتونید از کاغذهای تاسپرنت و یا کالک استفاده کنید(کالک بهتره)
اگر خواستید طرح رو قرار بدید براتون نگاتیوش میکنم
اگر هم نه بگید تا براتون توضیح بدم به چه صورته
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
با درود . . .
با استفاده از یه نرم افزار گرافیکی مثل کرل و یا فتوشاپ میتونید این کار رو انجام بدید.(نگاتیو طرح)
دست آخر جهت پرینت هم میتونید از کاغذهای تاسپرنت و یا کالک استفاده کنید(کالک بهتره)
اگر خواستید طرح رو قرار بدید براتون نگاتیوش میکنم
اگر هم نه بگید تا براتون توضیح بدم به چه صورته
موفق باشید
خیلی ممنون
راستش من خودم کاغذ ترنسپرنت تهیه کردم
طرح مورد نظر هم دارم
اما نمیدونم چطوری و با چه پرینتری باید این کار کنم
جوهر روی کاعذ خوب خشک نمیشه و یکدست در نمیاد
این ترنسپرنت کاغذ نیست . طلقه . توی خریدش دقت کن چون این طلق و شیرازه های معمولی رو هم می گن ترنسپرنت . ولی میزان تحمل حرارتش پایینه . به ریسکش نمی ارزه . من خودم یک بار اشتباهی گرفتم دادم به یک بند خدایی برام بزنه که چیزی نمونده بود طلق آب بشه و بچسبه به هد دستگاه و یک 400 500 هزارتومنی پیاده بشم . ولی شانس آوردم . بنده خدا فهمید و دستگاه رو سریع خاموش کرد . همون کاغذ کالک رو بگیر خیلی تمیز کارت در میاد . من که خودم با همین کاغذ کالک کار می کنم و ازش راضیم.
oo: شما که گفتید طرح رو دارید؟!!!
اگر مشکلتون پرینت گرفتنش هست:
به یه مغازه کاغذ فروشی و یا لوازم التحریر مراجعه کنید و همون کالک رو تهیه کنید
طرح رو به راحتی میتونید با پرینتر لیزری روی کالک بدون هیچ مشکلی پیاده کنید(با جوهر افشان هم بعید میدونم مشکلی پیش بیاد)
در صورت استفاده از ترنسپرنت باید از پرینتر لیزری برای کار استفاده بشه(جوهر پرینترهای جوهرافشان در سطوح واتر پروف حک نمیشه)
همونطور که دوستان اشاره کردند ترنسپرنت بی شباهت به طلق و شیرازه خودمون نیست(کمی خشک تر هست)
در صورتی هم که مشاهده کردید ترنسپرنت داخل پرینتر لیزری دور غلطک پرس گیر میکنه ابتدای صفحه رو به مقدار 10 سانت هیچ طرحی قرار ندید.
در صورتی که طرح پزیتیو رو دارید همونطور که قبلا گفتم با استفاده از یه نرم افزار گرافیکی طرح رو نگاتیو کنید(در صورتی که با این نگاتیو کردن مشکل دارید بفرستید براتون انجامش میدم)
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
برای اینکار نیاز به یک تاریک خوته ی کوچک وجمع و جور دارید.میتونید فیلمها و داروهای ظهور و ثبوت رو هم از فروشگاه های فروشنده ملزومات لیتوگرافی تهیه کنید به فروشنده هم آموزش گرفتن کنتاکت رو بهتون بده در کل روش ساده ایه . پرینت گرفته(حد اقل 600dpi) شده رو از طرف تونر به سمت ژلاتین فیلم خریداری شده بچسبونید و با یک منبع نور مثلا یه لامپ رشته ای 100 وات از فاصله ی یک متری کسری از ثانیه بهشون نور بتابونید.بعد فیلم رو داخل محلول ظهور برده و مطابق با روش ظهور لمینت صبر کنید تا طرحتون ظاهر بشه بعد آبکشی کنید و فیلم رو داخل محلول ثبوت برده تا فیلم ظاهر شده ثبوت پیدا کنه بعد با اب بشورید و با یک گیره به یک طناب متصل کنید تا فیلم خشک بشه.کل این مراحل باید بدون دخالت دست روی فیلم و در تاریک خانهو زیر نور قرمز صورت بگیرد.به همبن روش هم میتونید با استفاده از فیلم اول گرفته شده فیلم دوم تهیه کنید مثلا اگر پرینت شما پزتیو یا مثبت باشد طبیعتا فیلم اول شما منفی یا نگاتیو است و بالعکس.
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه