اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی مونتاژ مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی مونتاژ مدار

دوستان من یه ای سی رگولاتور(7805) رو تو مدار که لحیم کاری کردم بعد اضافی پایه هاشو چیدمومیخواستم بدونم الان ینی اسیب دیده یا نه؟
    بعد اینکه تو برگه راهنمای مونتاژ مدار نوشته بود هویه 30-40 واتی تهیه کنید وبرای من 5 واته اینجوری المانهای مدار آسیب میبینن؟کدوماش خیلی به دما حساسن مثلا ترانزیستورم خراب میشه با 50 وات لحیم کنم؟
    زندگی زنگ تفریحی است کوتاه
    بچه ها زنگ بعد حساب داریم

پاسخ : راهنمایی مونتاژ مدار

نه مشکلی نداره ولی نباید بزاری نوک هویه به مدت طولانی روی پایه ی قطعاتت باشه.حالا هویه می خواد هر واتی باشه.
    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی مونتاژ مدار

با درود . . .
      هر قطعه دمای لحیم کاری خاص خودش رو داره و باید سعی کرد از اون محدوده تجاوز نشه.
      تو لحیم کاری حرفه ای اصلا وات هویه و ... مهم نیست بلکه میزان دمای ایجاد شده طی زمان لحیم کاری مهمه
      مثلا برای یه قطعه معمولی مثل همین ترانزیستور در بعضی از دیتاشیتها نوشته شده در 10 ثانیه 260 درجه و یا ...
      یعنی به این صورت که اگر هویه شما میتونه 260 درجه رو در محل لحیم کاری ایجاد کنه تنها مجاز به قرار دادن هویه به مدت 10 ثانیه هستید(حالت استاندارد)
      کم پیش میاد هنگام لحیمکاری قطعه آسیب ببینه، مگر اینکه شخص اصلا ندونه داره چکاری انجام میده!

در مورد کار شما هم بعید میدونم مشکلی پیش اومده باشه( هویه 40 با 50 اونقدرها تفاوت ندارند، من خودم بالای 3 سال با یه هویه 60 وات معمولی مگا 8 اس ام دی لحیم میکردم، هنوز هم مشکلی ندارن)

موفق باشید
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X