اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چاپ pcb
Collapse
X
-
پاسخ : چاپ pcb
نوشته اصلی توسط محمد مسلام
قطر track هات چقدر هست ؟ فکرکنم یکم توی اسید کاری بعضی از اون ها خراب بشه . مخصوصا اون 2تا track پایین pcb .
مستقیم روی فلز پرینت گرفتی؟
خیلی باریکه ولی چاپ خیلی ضخیمه به طوری که با ناخن اضلا پاک نمیشه :NO:و به زور باسم ظرف شویی پاک میشه نه با اتو وکاغذ گلاسه ردیفش کردم :nice: :nice:
نظرت چیه؟؟؟
باور کن این اولین باریه که تو عمرمpcbدرست میکنم :wow: یعنی تا حالا یکی درست کردم«هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآگر این دعوا هستند، احمقآتر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid9100سلام دوست من
خیلی باریکه ولی چاپ خیلی ضخیمه به طوری که با ناخن اضلا پاک نمیشه :NO:و به زور باسم ظرف شویی پاک میشه نه با اتو وکاغذ گلاسه ردیفش کردم :nice: :nice:
نظرت چیه؟؟؟
باور کن این اولین باریه که تو عمرمpcbدرست میکنم :wow: یعنی تا حالا یکی درست کردم
منم برد هام رو با لمینت می زنم . خیلی کیف میده چون برای کار باهاش دقیقا باید مثل عکاسی های قدیم بری توی تاریک خونه و خیلی بردهاش قشنگ در میاد . اگه عکس اولین PCB ای رو که با لمینت زدم گیر آوردم برات می زارم.
دیدگاه
-
مهندس جان خدا قوت اما پیشنهاد میکنم دفعه ی دیگه پدهاتون رو متناسب با شیوه ی سوراخکاری و امکاناتتون تنظیم(قویتر) کنید تا در حین پروسه اینجوری از بین نره همونجوری که تو عکس پیداست اغلب پدهای سمت چپ آی سی فاقد مس برای لحیم کاریست...موفق باشیدزکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
دیدگاه
دیدگاه