اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استاندارد footprintها برای قطعات مختلف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استاندارد footprintها برای قطعات مختلف

با عرض سلام میخواستم بپرسم برای قطعاتی مثل خازنهای الکترولیت معمولی که میبینیم با مقدارای یکسان ولی با ابعاد متفاوت توسط شرکتهای مختلف ساخته شدن میشه استانداردی پیدا کرد که اندازه هاشو برای طراحی footprint داده باشه؟ یا حتما باید خودمون با کولیس بیفتیم به جون قطعه؟؟؟؟
    وقتی که خدا داشت منو بدرقه می کرد بهم گفت: جایی که میری مردمی داره که میشکوننت ، نکنه غصه بخوری ، من همه جا باهاتم تو تنها نیستی تو کوله بارت عشق می ذارم که بگذری، قلب میذارم که جا بدی ، اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی برمگردی پیشم.

پاسخ : استاندارد footprintها برای قطعات مختلف

با سلام
    به دیتاشیتای همون شرکت مراجعه کنید .
    من تا حالا به این دقت نکردم ، مگه خازن ها(با یک ظرفیت و ولتاژ ، یکسان) رو با یه استاندارد خاص نمیسازن ؟ من خودم همیشه فوت پرینت خازن ها رو از تو دیتاشیتای سایت vishay در میارم و البته مشکلی تا اینجا نداشتم و اصلا هم به اسم شرکت سازنده خازن دقت نکردم.

دیدگاه

با سلام

من یک مطالعه ای کردم دیدم ظاهرا برای خازنها ، شرکت ها ابعاد مختلفی برای خودشون دارند.......

مثلا برای یک خازن 4.7u - 16 v از شرکت پاناسونیک ابعاد برابر : قطر خازن 4 میلی متر و ارتفاع آن 7 میلی متر

درحالیکه همون خازن از شرکت Kemet ابعاد 4 میلی متر قطر و ارتفاع 5.3 میلی متر

برای اینکه مقایسه کنید ارجاع تون میدم به یک سایت خارجی فروش قطعات الکترونیک که خیلی معروفه:

http://avnetexpress.avnet.com/store/...254+4294954603

از قسمتی که مشخصات خازن هست، می توانید سرچتون رو به شرکت های مختلف محدود کنید یا مشخصات خازن رو. می بینید که برای یک خازن مشخص بینشون اختلاف است در ابعاد فیزیکی.
      ask One Question

دیدگاه

درسته ، اما منظور من ابعادشون نبود ، منظور بنده فوت پرینتشون بود.

دیدگاه

من متوجه نشدم....

تو اون سایت در قسمت چپ مشخصات دیگه ای وجود داره......

اگه منظور از Lead Pitch For RadialSort Ascending X همون فوت پرینت باشه ظاهرا فوت پرینت ها هم تغییر می کنه....

ولی بهتره قبل از PCB زدن یه نمونه داشته باشی و فاصله پایه ها رو اندازه بگیری
          ask One Question

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X