اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد مدار چاپی دولایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد مدار چاپی دولایه

سلام به دوستان عزیز
    برخی مدارات پیش میاد که برای اجراشون مجبوری فیبر دورو کار کنی یا جامپر های زیادی و استفاده کنی کسی راه حلی برای پیاده کردی مدار چاپی این مدارات داره؟
    آخه لامصب یم میلیمتر کارت جابجا بشه خراب شده

پاسخ : برد مدار چاپی دولایه

یه راهش طراحی مدار روی قسمت های مجزای تک لایه و اتصال بردها به هم با پد هست!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

دوست عزیز خب اگه قرار باشه هر روی مدار رو روی یک فیبر چاپ کنم و حجم مدارو زیاد کنم با اضافه کردن سایز فیبر یک جا تقریبا مشکل حله و به نظر من اینکه از فیبر های چند لایه استفاده بشه برا کاهش حجم مداره مثل مین برد موبایل که فیبرش 6 لایه هست. راه حل بهتر کسی سراغ نداره؟ oo:

دیدگاه

شما از پیچیده بودن مدار گفتید من هم راه حلش رو گفتم! اگر سوالتون رو درست بیان کنید جواب بهتر هم خواهید گرفت!
        وقتی می خواید پیچیدگی مدارات رو کم کنید می تونید از بردهای یک لایه یا دولایه به صورت طبقه طبقه استفاده کنید که با پیچ و مهره روی هم قرار می گیرند!

دیدگاه

سلام
          من یه فیبر دولایه خام گرفتم(منظورم اینه که سازنده اون رو دو لایه ساخته)
          شاید سوالم مسخره باشه ولی می خواستم بپرسم که شما تجربه ای در زمینه چاپ با این فیبر ها دارید؟؟؟
          یعنی چطور هم رو و هم زیر فیر رو روی کاغذ گلاسه قرار بدم که دقیقا بر هم منطبق بشه !!!
          چون ممکنه من مداراتم خیلی ترک های ریزی داشته باشه!!!
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
            سلام
            من یه فیبر دولایه خام گرفتم(منظورم اینه که سازنده اون رو دو لایه ساخته)
            شاید سوالم مسخره باشه ولی می خواستم بپرسم که شما تجربه ای در زمینه چاپ با این فیبر ها دارید؟؟؟
            یعنی چطور هم رو و هم زیر فیر رو روی کاغذ گلاسه قرار بدم که دقیقا بر هم منطبق بشه !!!
            چون ممکنه من مداراتم خیلی ترک های ریزی داشته باشه!!!
            ممنون
            برای اینکار میتونید با ایجاد چندین سوراخ در قسمتهای مختلف و بدون کاربرد دو طرف را منطبق کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X