اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جداسازی آی سی smd از فیبر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جداسازی آی سی smd از فیبر

از دوستان کسی هست که بدونه چه طوری میشه یه آی سی smd مثل atmega64 رو از فیبر جدا کرد بدونه اینکه آسیب ببینه چون 64 پایه داره هیچ راهی به عقلم نمی رسه که چه طوری جداش کنم
    ضمنن اگه این آی سی زیاد داغ بشه میسوزه؟
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : جداسازی آی سی smd از فیبر

از این فندک اتمیا بگیر زیرش.
    باید سریع کار کنی.
    خودش میوفته.
    این کاری بود که قدیما من میکردم.

ولی هیتر واسه این کار وجود داره.
    ?Why not

دیدگاه

آره با فندک عالیه
      فقط کج بگیرش
      مستقیم زیر برد نگیر . یه شیب زیاد باید شعله داشته باشه و شعله حرکتش بده . فیبرو وارونه بگیر و از بالا بهش حرارت بده.
      {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

سلام
        اگر هیت گان نداری! :eek:
        مهندس جان من با روش زیر خیلی کار کرده ام و فکر کنم با مقداری صبر و تمرین شما هم بخوبی این کار را خواهید کرد. :NO:
        مهندس جان وقتیکه مدار خاموش است تمامی پایه ها را قلع زیاد بزن ( یعنی اتصال کوتاه کامل به یکدیگر) سپس به ترتیب هر چهار طرف را سریع با هویه گرم کنید بصورتیکه همه قلع چهار طرف ذوب شده باشد
        لازم به ذکر است که قلع زیاد و خوب استفاده کنید . نترسید آی سی اگر هم زیاد داغ شده باشد نمیشوزد اگر سریع این کار را انجام دهید . ولی مواظب باشید که گرمای هویه زیاد نباشد که فیبر را بسوزاند
        سپس با همان هویه وقتیکه هر چهار طرف ذوب است آی سی را جابجا کن و محل خود خارج کنید. نیروی زیاد وارد نکنید پایه ها کج میشوند به آرمی و با مصرف مقداری سیم قلع و روغن لحیم به نتیجه خواهید رسید.

برای تمیز کردن آی سی پایه های آن را داخل روغن لحیم بزنید و سپس بصورت عمود و بالای نوک هویه قرار دهید که قلع های اضافی ذوب و به پایین و یا جذب نوک هویه شوند
        البته روش های دیگری هم میدانم که این روش ساده ترین راه است ولی مقداری سیم لحیم هدر میشود
        موفق باشید. :redface:
        از این فندک اتمیا بگیر زیرش.
        باید سریع کار کنی.
        خودش میوفته.
        این کاری بود که قدیما من میکردم.
        آره با فندک عالیه
        فقط کج بگیرش
        مستقیم زیر برد نگیر . یه شیب زیاد باید شعله داشته باشه و شعله حرکتش بده . فیبرو وارونه بگیر و از بالا بهش حرارت بده.
        مهندس جان فیبر که به فنا میره با این روش :redface: :angry:

کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

قرص های ضد قلع هم خیلی کمک میکنند و راحت جدا میشه چیپ.
          فقط موقع استفاده حتما از دستکش استفاده کنید. به خاطر سربش مضر هست!
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

آقایون خیلی ممنون از راهنماییتون حالا سوال من اینه من یه بار برای جداسازی فیبرو رو اتو گذاشتم به امید اینکه گرمای اتو اتصالاتو ذوب کنه و قطعرو بشه راحت برداشت ولی ذوب نکرد هیچی :cry2: الان که آی سی رو جدا کردم رو فیبر دیگه سوار کردم (با هزارو یک زحمت) میخوام پروگرام کنم ارور میده :angry: به نظر شما آی سی به فنا رفته :cry2:
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

از اتصالات مطمئن شو اگه مشکلی نبود خب حتماً رفته پیشه خدا.
              ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                سلام
                اگر هیت گان نداری! :eek:
                مهندس جان من با روش زیر خیلی کار کرده ام و فکر کنم با مقداری صبر و تمرین شما هم بخوبی این کار را خواهید کرد. :NO:
                مهندس جان وقتیکه مدار خاموش است تمامی پایه ها را قلع زیاد بزن ( یعنی اتصال کوتاه کامل به یکدیگر) سپس به ترتیب هر چهار طرف را سریع با هویه گرم کنید بصورتیکه همه قلع چهار طرف ذوب شده باشد
                لازم به ذکر است که قلع زیاد و خوب استفاده کنید . نترسید آی سی اگر هم زیاد داغ شده باشد نمیشوزد اگر سریع این کار را انجام دهید . ولی مواظب باشید که گرمای هویه زیاد نباشد که فیبر را بسوزاند
                سپس با همان هویه وقتیکه هر چهار طرف ذوب است آی سی را جابجا کن و محل خود خارج کنید. نیروی زیاد وارد نکنید پایه ها کج میشوند به آرمی و با مصرف مقداری سیم قلع و روغن لحیم به نتیجه خواهید رسید.

برای تمیز کردن آی سی پایه های آن را داخل روغن لحیم بزنید و سپس بصورت عمود و بالای نوک هویه قرار دهید که قلع های اضافی ذوب و به پایین و یا جذب نوک هویه شوند
                البته روش های دیگری هم میدانم که این روش ساده ترین راه است ولی مقداری سیم لحیم هدر میشود
                موفق باشید. :redface:مهندس جان فیبر که به فنا میره با این روش :redface: :angry:
                نه دوست من این کارو کردم . من حتی باهاش sms لحیم کردم . باور کن . البته نه اینکه مستقیم آتش بگیرم تو سرش . برای جدا کردنش خیلی راحت من در میارم قطعه بدون اینکه فیبر یا آی سی بسوزه . حتی من خازن های خراب مین برد با این روش در میارم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

منم از این کارا زیاد کردم!!
                  ولی باید قبل از انجامش تمرین میکردی!!
                  اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                    قرص های ضد قلع هم خیلی کمک میکنند و راحت جدا میشه چیپ.
                    فقط موقع استفاده حتما از دستکش استفاده کنید. به خاطر سربش مضر هست!
                    سلام

من چند روز پیش رفته بودم که بگیرم فروشنده گفت خیلی وقته دیگه نیست !!

اگه کجا شما می گیری ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                      سلام

من چند روز پیش رفته بودم که بگیرم فروشنده گفت خیلی وقته دیگه نیست !!

اگه کجا شما می گیری ؟
                      راستش اینکه از کدوم مغازه رو نمیدونم.فقط میدونم جمهوری :mrgreen:
                      پارسال تو دانشگاه کار میکردیم.یه سری یکی از بچه ها رفت خرید. یه ورق از این قرص ها خریده بود.
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X